Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Szó szerint hét ágra süt a nap.:inlove:
    Nagyon kellemes az idő, így december közepén.
    Mai nyitásom!
    Talán közeleg a karácsony...
    Még 3 malomtermék és megvan a baloldali nyereménylista utolsó nyereménye.:)
    14.337 pontnál járok, messze még a 27.525!
    Még 98 db malomterméket kell legyártanom ahhoz, hogy sikerüljön a jobb oldalt is végigvinni.
    48 óra és vége a feladatnak. Lassan el kéne kezdenem hajrázni mert nem leszek készen.:oops:
    Van pár bónusz a polcomon, sz.trágya is akad pár ezer. Csak összejön!
    A kávé és elkészült.;)
    Lassan indul a 3. téli mese is.
    Hajrá mindenki!

További szép napot kívánok mindenkinek!

Gratulálok Sali, szép munka!
    Talán nekem is sikerül...
    Olvastalak, a többit meg úgyis tudod.:)
    A szabadidőmön kívül eddig mást nem áldoztam erre a maratoni feladatra de talán ez éppen elég.
    Náluk is frissen készül minden. De már szeptember óta mézeskalácsot szeretnék enni.xD
    Eleget vártam azt gondolom.:cry:
    Mindenki akkor jön amikor csak tud...

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neked Gabi!

Ribiszke, ursa11, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Kedvesek! :)
    Megint elmúlt egy, és ismét új hét kezdődik.... sikeres hetet kívánok mindenkinek!
    @Sali~*.* szívből gratulálok mindhárom friss szerzeményű mamutodhoz! :D:inlove::inlove:
    De látom a többiek is serénykedtek. Gratulálok mindenkinek az elért eredményeihez. Go, go, go tovább! ;):D:inlove:
    @strawberry49 köszönjük a legújabb alkotásodat! Szép lett ez is, mint az eddigiek :D:inlove::inlove:.

Én sem tétlenkedtem, végre megszereztem a harmadik farmon is a még hiányzó hajdina rúnát is, (épp a főfarmé hiányzott még) nagyon nehezen adta, de most jól átvágtam a rendszert, előre megfontolt szándékkal: miután beraktam a 2400-as rekeszbe a hajdinákat, nem érleltettem be mindjárt szupertrágya, majd FA felezővel ahogy eddig, hanem bent hagytam kb. 5 percig, utána frissítettem az oldalt (hadd higgye azt, hogy már régóta bent van, majd azután bementem a nemesítő részlegbe, és csak akkor feleztem szupertrágyával, majd FA-val a folyamatot. És lám meglett a hiányzó 25%-os szupertrágya imádat! :D
    A Nagy hajszában már teljesen hajszolt lettem xD a sok hajszázástól ;)xD. Mindhárom farmon megvan a baloldal fullra, pedig eredetileg csak a felhőig akartam elmenni, de ahogy ez lenni szokott, evés közben jön meg az étvágy... mindegyiken folytatom. A két kisebbiken (227; 226 szint :p) normál ütemben zajlik a folytatás, a főfarmon (ezen) ma kipörgettem 200%-os bónuszt, így látok esélyt a totál befejezésre. Ha már lúd, legyen kövér. xD
    No de amiért épp most értem ide, az az, hogy egy nagyon kedves szomszim, GA-BI-O farm, meg csípősblues is írta bagolyban, hogy Renzó okán bónuszkódot kapunk:
    RENZOCOMEBACK >> itt << a leírás róla.
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

Imi*, ursa11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Én se nagyon pörgettem rá, mondjuk az eddigiek alapján túlzás lenne ha megint kapnék valamit.:)Komforton termelgetek az is kicsit több.;)Hát nálunk elég párás idő volt ma mintha a felhők a földre szálltak volna.o_O:sleepy:Kicsit jó is ez normál ütem ráérek sok mindent kell karácsony előtt készülni.:music: Még fa sincs meg program meg sokk,szóval nem kapkodok.:p
    Jó éjszakát szerencsés játékot.:)

Imi*, ursa11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, nekem nincs karácsonyi készülődés most is ráérek. Szürke karácsonyom lesz mint ez a nap is volt időjárásilag. Vagy inkább tarka. Volt napsütés is, de sokszor elnyomta a pára és olyankor a szép időből rögtön csúnya lett. A hőfokra nem lehet panasz voltam kint sokat mikor napsütés volt éppen.
    Így van megmegy ez az event is bónusz nélkül még túlzottan hozzászoktunk volna.xD A manó műhely már dógozik csakhát muníció is kell neki, nem győzni.

Jó éjt neked is.:)

Utoljára szerkesztett: 16.12.19
    Imi*, ursa11, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Szia Edit!:)
    Hogy haladsz a nyomozásban? Bírod még? Folytatnám a verset...........;)

…Bizalmas szívvel járom a világot,
    S amit az élet vágott,
    Behegesztem a sebet a szívemben,
    És hiszek újra égi szeretetben,
    Ilyenkor decemberben.
    Szia Lukimi!
    Eventezel? Ne is mondd a pöriket, néha tényleg nagyon siralmas. A titkos ólak sem hozták amit vártam, már lemondtam a hangyákról.:cry:
    Viszont szép számban jönnek a narancssárga szamarak. Aki kitalálja mennyi van most a pajtában annak felajánlok egy RACS-ot.:D Tudom nem nagy cukk, de a szamár sem.;)
    Szia Imi*!:)
    Gratulálok a repülő fánidhoz, tudod nekem is jön a karácsony mégsem repked semmi..:D
    Tudod a vége a legnehezebb, drukkolok, hogy sikerüljön az amit terveztél.;)
    Nagyon szép csokrot hoztál Gabinak, én még nem kaptam tőled virágot!-.-
    Szia Genka!:)
    Gratulálok a hajdinádhoz, látod Te győztél!;)
    Nagyon szépen köszönöm a bónuszkódot /és a számolgatást is/, de jó lenne ismét ha sűrűbben olvashatnánk:
    mija maji kód?:inlove::D
    Szia Mókuska!;) /Ha nem bánod Edit után szabadon?/
    Nálunk ma gyönyörű napsütéses idő volt, holnapra már 18 C° mond a pesti időjós.
    Jó éjszakát neked is.
    Később tudtam kezdeni az eventet, mert mókusok ugráltak a tölgyesben.
    Talán éjszakára már 1x1-be tudok ültetni.
    Sok sikert, szerencsés játékot kívánok mindenkinek!

Imi*, ursa11, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Szia igen, eventezek mivel a 4 hetit meg akarom csinálni. Nekem meg az xxl diófa és az xl cukorjuhar mostanában a sláger. Azért nem panaszkodhatom, jön sárgaól is szépen 36-36 db van sárga tehenészetből és s.bírkanyíróból is.xD:p

-elzemari-, Imi*, kelleri és 3 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

A diófa nálam is gyakori vendég, de a nariszamár az napjában többször befigyel.;):(
    Még várok egy kicsit a találgatásokra és utána hozom a képet, hogy mennyi. Ha a játékmester a keréken megcserélné a szamár és a bónuszok helyét, óh de boldog lennék!:p

-elzemari-, Imi*, kelleri és 3 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Kiraktam 1-1 algaevőt és dobozhalat (4500, 1300csp)és már legalább 4-5 perce ott is van. Lefeküdt mindenki?!o_O:eek::eek::eek:

Már nincs.....xD:p

Kuzdern, -elzemari-, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

Szia! Jól el vagyok a Mókussal / itthon is rám ragadt/:wuerg:;)a Mókuska meg kifejezetten kedves:inlove:és fiatalít is.;)Persze gyerekoromba Jagger voltam( rocker éveko_O/ 1 kicsit furcsa de hát öregszünk.:oops::)nem úgy mint a hölgyek akik sose.:):p
    Egyébként újra van kód?o_OVagy csak tervezik? Régen szerettem, jó lenne ha ismét lehetne kapni valamit csak úgy ..:)

Kuzdern, -elzemari-, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Persze, hogy van Mókuska!
    Te nem is tudod? Használd egészséggel!;)
    Kód: RENZOCOMEBACK

Jutalom:
    - 35 Farmarany
    - 1 Party pörgetés

Felhasználható: 2019. december 31. (kedd) 23:59-ig felhasználói fiókonként egyszer.

Sajnálom, hogy nem egy piacon vagyunk, mert én még nem alszom!;) Gratulálok a dobozhaladhoz, nekem az sem jött össze.

Kuzdern, -elzemari-, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszi az infót! :)
    Ezek szerint lett volna Renzo, de elmaradto_O
    Épp csak beszaladtam aratni és futottam tovább... így elmaradtam a világ sorától:oops:
    Tessék itt egy jó kis szekenye, MARCI196 KAPÁLÓGÉP, ezzel élmény még a robot is;)
    Tudtam, hogy tudod...ugye milyen szép:):inlove:
    Hogy állok? Hát így:
    Szép komótosan, spórolósan haladgatok, de látszik a vége.
    Grat, te már be is fejezted.

Jó éjszakát! Aludjatok jól!:)

Kuzdern, -elzemari-, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Igen, nagyon tetszik és aktuális.... így decemberben!:inlove:
    Renzo most kicsit pihen, majd ha áttérünk az új technológiára akkor ismét jönni fog, a pajtában levő vásári zsetonok és Renzo jegyek később felhasználhatóak lesznek, és nem fognak elveszni.;)
    Köszönöm szépen már befejeztem, elég is volt belőle. Látom már te is a vége felé, hajrá meg lesz az, már nincs sok hátra.;)
    Aludj jól te is, jó éjszakát!:)

Kuzdern, ursa11, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Köszi van már 1 kertitrakeszom igaz régi, de bírja még.xD

Kuzdern, ursa11, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Kedvesek! :)
    A mai nap meglepetése: totál VÉGEZTEM én is a tárgykeresővel! :D:D:D
    Szerencsés voltam, lett bónuszom, és beáldoztam egy 100%-osat a polcról, így sikerült végigvinnem a fő farmon.

Még maradt is valamennyi munícióm, de azt majd beváltják, mert sajnos nem tudom átvinni a másik farmokra. ;) No, azon a kettőn nem viszem végig, mert amint meglett a bal oldal teljesen, azóta csak vízzel és sima trágyával termelek rajtuk, de már amúgy is jojózik a szemem a sok keresgéléstől. xD:D
    Úgyhogy a farmon folytatódik tovább a Nefelejcs program, a tölgyesen már csak 5 db ünnepi koszorút kell elkészíttetnem a manókkal és az is totál kész lesz. :D
    Gratula a végzetteknek, és sikeres finiselést a még küzdőknek! :D:inlove::inlove:

Kuzdern, ursa11, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Sziasztok! Kicsit nyűgös lettem ma, nem jellemző;)Kifestettem a lakást pirosra kihasználva a jó időt( párom karácsonyi meg lepetése):pés vagy ez fárasztót ki vagy hogy töprengtem a szezonon.:music:Végül is vettem 1 bérletet és belekaptam,:D nem vagyok benne biztos hogy megéri:( próbálom óvatosan kezelni.;)xDMindenesetre remélem pár doboz és az ajándékok + zsetonokkal együtt nem lesz nagyon negatív.:)Végül is játék és ha már eventezem miért ne?:music:
    Ti hogy álltok hozzá?o_O

Utoljára szerkesztett: 17.12.19
    genka53, Kuzdern, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ma is csodaszép időnk volt, igazi tavaszias.:)
    Kávét kér valaki?:music:
    Holnap véget ér a nagy téli hajsza, és még messze vagyok a befejezéstől...
    1 turbófát azért már sikerült megkaparintanom.
    17.736 pontnál tartok.:)
    Optimista lévén még 73 db minijátékra van szükségem.
    Megteszek mindent, hogy sikerüljön. Bár most inkább az idővel futok versenyt.:cry:
    Majd jelentkezem, hogy mi lett a vége.
    Közben pedig összeraktam egy téli karácsonyos képet.
    Holnap elhozom nektek is.;)
    Addig is minden szépet és jót kívánok mindenkinek!:inlove:

Szia.:)
    Engem ez a szezonos dolog nem fogott meg.
    Neked azért szorítok, hogy sikerüljön a kitűzött cél!

Gratulálok Genka!
    Ügyes vagy.:)
    Talán nekem is összejön...

Utoljára szerkesztett: 17.12.19
    genka53, CoraQueen, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!:)
    Vége:D Legközelebb is így fogom csinálni, egy 100% növénybevételi bónuszt használtam csak és ahhoz a zöld cseppet a komfort miatt, és mást nem. Persze a Pannikat előszedetem, de azokat se mindig. Amíg tartott a bal oldal végig 130 fölött volt az átlag, utána is így lehetett, mert 130-l számoltam a befejezést mára.
    A növénybevételit visszaadta a bónusz ládából, a többi TP, TTP volt, de már megszoktam, hozzám nem kegyesek ezek a ládák.:(
    Munkás volt, de ennél kevesebbért is kapáltunk már sokat.
    Szurkolok neked:)

genka53, Sali~*.*, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Én sehogy. Rá se néztem elejétől fogva.:eek:o_O

Szerintem ez is sok már ami eddig van.
    --------------------------------------------------
    Hat db koszorú kell és kész ez az event is. Abból ma még 2 meg lesz, egy óra múlva. A többi délelőtt.:):music:

Kész.

------------------------------------------------------------------
    Harmadik beírás, muszály egy posztba tennem mivel nincs írogatás mástól.

Szerencsém van. Ma raktam tele a tisztást mamutokkal, a fő farmon meg már napok óta azok vannak így nem kell őket átpakolni a legújabb eventhez. A szédültről meg leszedem az eddigi ólakat és éjjel krókuszt ültetek.
    :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.19
    genka53, Sali~*.*, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Boldogan újságolom nektek, hogy bővült a mamutfa gyűjteményem nekem is.:)
    upload_2019-12-18_15-29-18.png
    Fogalmam sincs, hogy mennyi minijátékot játszottam összesen, de annyi biztos, hogy 2 db megmaradt.xD
    Egészen jól mentek az új helyszínek is.
    Persze voltak kritikus pontok amikor valamit annyira kerestem, hogy végül nem leltem meg pedig ott volt a szokásos helyen.:oops:
    Idén elég volt a keresgélésből.:)
    Jövőre bátran fogok a 90 másodperces tárgykeresést választani.
    Kinéztem a piacra hangyaügyben.
    500 ezer egy darab.:wuerg:
    Azt a! Ki is pakoltam gyorsan amit eddig letermeltem.
    Az említett teles-karácsonyi képem végül elkészült és el is hoztam nektek.
    A téli mesével még nem végeztem, de haladok szépen. Amikor csak lehet, gyártom az ünnepi koszorúkat is.
    Csak gyorsan fogy a magyal.:cry:
    Újabb kapálós!
    Ismét egy területen fogunk majd kapálni, a szédült szántón.
    2 fajta felröppenő lesz:
    Hókupac

Érkezhet: növények és fák aratásából az alábbi területen:
    CSAK a szédült szántón

Ünnepi ajándék
    Érkezhet: állatos és terményes ólak aratásából az alábbi területen:
    CSAK a bahama ültetvényen
    Ennyit kell kapálni a nyereményekért, és a pajtából is kér pár apróságot.:)
    Ja és már a karácsonyi szünetemet töltöm!:inlove:

További szép napot kívánok mindenkinek!

Szia Imi.

Nekem még jó néhány ünnepi koszorút kell készítenem de rajta vagyok a dolgon.:)
    Eddig az én fáim a tölgyesben voltak, de a magyal miatt ki kéne őket onnan paterolnom. Gondoltam áttelepítem őket a szédültre. Csütörtökön meg a szédültön fogunk kapálni.:wuerg:
    Marad a főfarm.xD

-elzemari-, kelleri, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Genka kedves!
    Gratulálok és meg sem lepődöm, hogy elfáradtál a "nagy" keresgélésben.
    Jól haladsz az ünnepi koszorúkkal is.;)
    Szia Mókuska!:)
    Nagyon ügyes vagy, a párod biztosan elégedett. A szezon hát, hogy is mondjam......khm... a "nagyok szerint" nem sokat ér még ebben a formájában. Mivel játszunk és ez egy új elem persze hogy ki kell próbálni. Hasonlóan tettem én is, a beadásnál mérlegelek, a továbbiakat meg majd meglátom.:)
    Szia Edit!:)
    Irigylem a türelmed, még akkor is ha ez "csak" egy játék. Gratulálok, nagyon jó lett az átlagod!
    Ügyes vagy.
    Szia Lukimi!:)
    Jól belehúztál, hozzád képest még sehol nem tartok. Igaz a nagy keresgélés után úgy döntöttem éjszaka alszom, nappal készítem a koszorúkat.
    Még mindig pakolgatok ahogy érnek be a mamutok és raktárházak, a többi már nem lényeges.
    Azért arra jó ez a pakolászás, hogy megvizsgálva a készletet kicsit felülírjam a raktárházak tartalmát.
    Szia Imi*!:)
    Sikerült! Nagyszerű, ügyes vagy, gratulálok.:) Tetszik a téli képed is. Köszönöm szépen, hogy hoztad az event leírást, legalább nem kell máshol keresgélnem.
    A szigetet ma nem pakolom át, majd holnap eventkezdés után.
    Látom a költözködés nálad sem jön be, de ha a másik szempontot nézzük még mindig jobb mintha sokkal több területen, sokkal több egazt kéne ültetni. Szerintem jó ez az egyterületes megoldás, az még jobb lehetne, ha előre lehetne tudni, hogy a soron lévő event mely területen lesz. Majd résen leszünk és sűrűbben megyünk Máriuszhoz kérdezgetni.;)

-elzemari-, kelleri, genka53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.