Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm... Értem az álláspontodat... Te vagy az érem egyik oldala... Én a másik...
    Az hogy a supportra nincs rálátásod TL-ként... ez döbbenetes számomra... új információ:(
    Most majdnem azt írtam igazad van... - de az nem lenne Holdfényes... Szóval értem... De akkor sem tetszik;)
    Szóval továbbra is várom a tájékoztatást Itt.... a Magyar fórumon... Ez ügyben Tőled mint FőőőőModitól azt várom járd ki a tájékoztatást a központtól;) Tudom, a szabadidődben játékpénzért csinálod... De a játékosoknak jár a tájékoztatás...
    Tudom, hogy nem szereted a nevem itt látni a fórumon... Pláne ha panasszal élek... S ezt most személyes támadásnak veszed...
    Én mint vevő... - fizető játékos elvárom, a tájékoztatást... S az a helyzet mivel a Központ nem kommunikál a játékosokkal - jelen esetben lecarja őket szituációnak érzem a helyzetet...
    A support egy külön osztály:eek:o_O - még mindig döbbenetes. Sajnos a Moderátorok a boxzsák helyzetében vannak...

Eszembe jutott egy megoldás... - bár már az ötlet sem jó:( Elég lenne 1 nyelven kiadni a tájékoztatókat... Akkor legalább nem lenne a nyelvek között ellentmondás... Sajnos itt szinte biztos, nem a magyar nyelv lenne a preferált nyelvo_O:(

Lesz e jó megoldás? Szerintem nem... Ez a helyzet nagy lépés a játék vége felé...
    Elértük azt hogy a gyenge lábakon álló bizalom.... térdlövést kapjon... - sok sok játékosnál...
    Jó ez a játék... Engem nem zavar, hogy nem ingyenes... De pénzemért előny várok és Hiteles tájékoztatást...
    Köszönöm, hogy időt szántál a helyzet részletezésére... Megnyugtatni nem tudtál, de értékelem a szándékot!
    S kívánom érkezzen központi tájékoztató!https://board-hu.farmerama.com/threads/mélykék-ajánlatok-2026-augusztus.28191/#post-1523866

Köszönöm!

rencsike982, GA-BI-O-Farm és Ableotory kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Valóban nincs. Azt se tudom milyen címen lehet egyáltalán elérni a kezelőfelületét. És azt se tudom kik vannak a supporton és kik válaszolnak.

Nem tudom megitélni, hogy az van amit írsz, vagy egyszerűen annyira szervezetlen jelenleg minden, hogy ilyen helyzetek alakulnak ki.

De hogy megint rajtunk csattan minden, azért, amit nem mi csináltunk, az biztos. Ha mi hibáztunk volna, leírtuk volna. Vállaljuk a felelősséget ha hibázunk. Az hogy én furcsán kommunikálok és nem következtetesen, az tény, de egyáltalán nem azt jelenti hogy hazudnánk. Egyszerűen le vagyunk terhelve. Az, hogy nincs napok óta a fórumon senki a csapatból, az is elég sokat elárul a jelenlegi helyzetünkről. Nem elég a meglévő problémák, de ilyenekkel még csak rátesznek egy lapáttal.

Ennyit tudtam tenni. Van válasz a központtól... a véleményem meg van róla.... nem szeretném kitiltani magamat. Az angol kollégáknak pedig itt is köszönöm, hogy segítettek a helyzet megoldásán.

Egyetértek.

Megtörtént. Az angol kollégák is segítettek benne.
    De ennél többet nem tudok tenni.

Luminary, zsani_apja, feki13 és 3 más kedveli ezt.
  3. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Vidámman fogom olvasni, ha 20ezres cetlik lesznek.:p:p:D:D

Szia,

Annyi millió inaktív farm van, amik törlésével lehetne tárhelyet felszabadítani.:wuerg::wuerg: Nem hiszem, hogy ez lenne a szándék. Valami van a háttérben, amit velünk még nem közölnek. Ez csak az első lépés valami nagyobb újítás felé. Gondolom itt is a pénz felé fognak elmozdulni. Vad gondolat, de lehet jönnek majd a pénzért teljsesíthető extra feladatok, amikben jobbak lesznek a jutalmak. Vad gondolat, de minden a pénzről szól.:music::music:

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mondjuk 30 napig ismételhető gazdaköri extra jó dekorért... vagy csak ott megszerezhető ólért vagy fáért...
    Természetesen aranyért újra indítva;) Pörgetné a játékot az biztos;)