Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Nem szoktam panaszkodni, nehezen is találtam meg ezt a topikot xD

Most pörgettem több mint 400-at a normál keréken, és szerintem katasztrófa a helyzet. Nagyon ritkán került fel a nyeremények közé a termésbónusz (növény), nagyságrendileg 20-25 alkalommal. A hab a tortán, hogy egyetlen alkalommal sem jött össze. Ez már a második alkalom, hogy nagyobb mennyiséget pörgetek, és nem jön belőle termésbónusz :(
    Nagyon szép dolog, hogy mindenhonnan kapunk pörgetést, és megállás nélkül lehetne tekergetni a kereket, de mi értelme, ha ilyen szinten korlátozzák a termésbónusz megszerzését, ami a fő cél a többség számára (gondolom én).

Inkább legyen sokkal kevesebb a megszerezhető normál pörgetés, de adják vissza a termésbónusz nyerési esélyeit!

Szerencsére a party pörgetésekből még jönnek bónuszok, remélem nem az lesz a következő áldozat :oops:

*Titi56*, szöszi50, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  2. rudcsi1986

rudcsi1986 Utánpótlás-írogató

Nekem azzal lenne problémám, hogy nem tudok egyből belépni, mert állandóan feljön a cukorkás reklám! A TV-ben is utálom, mert szégyen, hogy a szinkronszínész NEM TUD HELYESEN MAGYARUL beszélni!! A nagyapám adta ODA nekem!! ODA?!?! Az távolra mutató szócska!! Szóval, még ha normálisan is mondanák, akkor is utálatos dolog, hogy nem tudok egyből belépni, mert feljön a reklám! Bezzeg a Moziban nincs!!

*Titi56*, Fatther, Dana64 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Az információ hotentottául jön és sajnos megint egyszerre vannak az ültetős eventek nem győzni kattintgatni ..jó lenne ha lehetne venni a 48.-órás farmunkások helyett 1 vagy 2 vagy 3 órás farmunkásokat is ...köszönöm

.sylvia72., *Titi56* és zigus kedveli ezt.
  4. zsudicsi

zsudicsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem nem kenyerem a panaszkodás, de van pár dolog ami zavar. Ezek az eventek lassan unalmasak kezdnek lenni. Semmi logika, semmi verseny , semmi ügyesség nem kell - vetsz aratsz. Nincs már varázsa.Nagyon rég játszom, de egyre többet gondolom, hogy abbahagyom. Ez már nem kikapcsolódás, ez hajsza. És nincs értelme. A mostani eventnél 46 000 tapasztalatpontnál, van 9 felröppenő?!! És kellene nem is tudom pár ezer. Ez vicc.
    Az embereknek még van valós élete is, és lehet van családja is.
    Ami még zavaró:
    -a szomszédtól kapott ajándék valamikor,nagyon rég megjelent. Most ha nem nézzed meg a következő belépésnél már nem látható, és nem tudom viszonozni. Márpedig azt úgy illene!
    - a felhősorok csonkán állnak, jó lenne kitalálni egy olyan eventet ahol a régi dolgokat lehetne megkapni, mert cserenapkor sincs belőlük
    Lehet nem érdekel senkit, de múszály volt ezeket megírnom. További szép napot!

*Titi56* és zigus kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Két észrevételedre válaszolnék:
    A felröppenőnek semmi köze a tapasztalatponthoz, csakis az érésidő függvénye. Érdemes lenne tanulmányoznod ezt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
    Ez egy beállítás kérdése: Jobb felső sarok / Beállítások (fogaskerekes ikon) / Játékbeállítások (villáskulcsos ikon) -> További beállítások fül -> Ajándékok mutatása felugró ablakban: BE. Ha beállítottad, ne felejts el menteni.
    Másrészt a farmos ablak jobb szélén, ha kinyitod a szomszédlistát, akkor felül van egy ajándékdobozos ikon. Ha rákattintasz, pár napra visszamenőleg is láthatod az összes ajándékot, amit kaptál.

Fatther, Sali~*.* és *Rózsalány* kedveli ezt.
  6. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Sajnos nem vagyunk egyformák mint emberek, de miért is lennénk? Ez így van rendjén, viszont ha már egy hazából származunk, akkor egymás sikerének örüljünk. De egyre jobban tudatosodik bennem, hogy milyen világba születtem 17 éve.Sajnálom, hogy néha a múlt többet jelent 1-1 ember sikerénél. Elkeserítő hogy 1-1 topikba nem az írás tartalma miatt, hanem az adott személy miatt törlünk. Valószínűleg ez sem fog benn maradni sokáig. Mint írtam a hsz-be off téma, viszont egy teljesen független csoportba akartam írni, ahol különösebben szabályt nem szegek vele, és már a történelem során volt, hogy 1-1 sikert beírtak oda. Lehet a Jónásos topikba írtam volna maradt volna?! Ez már nem derül ki.
    Én még 1x Gratulálok neked Sagittarius Gazda, és hasonló sikereket.

*Titi56*, .sylvia72. és Bözse kedveli ezt.
  7. zigus

zigus Törzsjátékos

Nagyon egyetértek én is ezt mondogatom de semmi nem történik....köszi ,hogy leírtad...

cskati01 és *Titi56* kedveli ezt.
  8. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e? De szeretném megkérdezni, hogy, hogy van az, hogy ha van két farmom, a kicsi 130/377 a legenda 28/30, a nagyobb 205/435 a legenda 30/30 fullon, mind kettőn a legenda II-ben Panni, a felhőn egyiken sem volt különleges tárgyak + aktiválása, mind a két farmra szteviát ültettem, a kicsire 52/60 objektívet, a nagyobbra pedig 41/44 objektívet kaptam. És ez így megy évek óta. Ezentúl nekem senki ne mondja, hogy szerver és szerver között nincs külömbség!

Utoljára szerkesztett: 1.12.18
    leila9, ildi1982, -ildi09- és 16 más kedveli ezt.
  9. _Pista_20

_Pista_20 Fórum-zöldfülű

Van ugye a tenyészter ahol én behelyeztem különféle tenyésztettségű állatot pl.:tyúk,barna tyúk ha ezt 3:1 vagy 1:3 arányban rakom be akkor nem látok különbséget az eredményeknél ,pedig jó lenne ha legalább növelné az esélyét a jobb tenyésztési eredménynek pl. 50% eséllyel lenne belőle kendermagos tyúk

zigus kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szép napot!Panaszom a következő.Nagyon jók ezek a ládák,de nem mindenkinek.Vegyük a farmarany ládát ami az elmúlt eventnél kaptunk.Kaptam 84db farmaranyat.Közben valaki 98-99db farmaranyat kapott.Miért is nem lehet mindenkinek ugyanannyit adni legalább eventeknél?Mi alapján van eldöntve,hogy XY ennyit kap,Z meg ennyit?Kicsit sem tartom elfogadhatónak.Miért ér kevesebbet egy farm a másiknál?Hol az esélyegyenlőség??A csengőpengős ládáról már nem is írok,röhej,hogy néha mi mennyiséget tartalmaz.

Utoljára szerkesztett: 2.12.18
    *Titi56*, Dana64, zigus és még 1 ember kedveli ezt.
  11. bucy07

bucy07 Fórum-zöldfülű

Nekem az a problémám, hogy a karácsonyi naptár ikonja eltűnt, és már csak az óráról lehet elérni. De így nagyon rossz, mert simán el lehet felejtkezni róla! Én is úgy "jöttem vissza", mert egy kicsit hiányérzetem volt. De most hétvége van, ráérek, de hétközben, ha kicsit kapkodós a napom, simán elfelejthetem, ha "nincs szem előtt"!!! ***

Megjelent róla a hivatalos tájékoztatás, hogy miért kellett kivenni az adventi naptár bejáratának ikonját. Sem az összeesküvés-elméletek, sem a BP-re uszító megjegyzések nem valóak ide, különösen akkor nem, amikor volt igen alapos indok az ikon eltávolítására, csak éppen el kellett volna olvasni. (PepperPotts)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.12.18
    cskati01 kedveli ezt.
  12. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Neked is szép napot!:) Engedd meg, hogy hozzáfűzzek néhány gondolatot a leírtakhoz. A moderátorok tegnap este tájékoztattak arról, hogy a tegnapi nap folyamán fellépet hiba következtében vették ki az ikont a farmról. A feledékenységed nem a BP hibája. De!!! Ragassz egy kis cetlit a gépedre , piros felírattal és akkor nem felejted el!;)

Utoljára szerkesztett: 2.12.18
    hamuska, Matold, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  13. Henrik8511

Henrik8511 Járnitanuló

Üdv mindenkinek.

Teljesen egyet értek a fent leírtakkal. Event-event hátán akció akció hátán. A gazdaköri feladatokkal szinte lehetetlen haladni mert még le se termeli az ember már jön egy event. Az eventek 99% át *** Pl iskola vagy munka mellett legjobb esetben is 2x van ideje belépni a játékba az embereknek. Folyamatosan írják a játékosok ,hogy ezt vegyék figyelembe de pontosan az ellenkezője történik. Pár éve épp ezért hagytam abba most kíváncsiságból újra elkezdtem... és semmi pozitívumot nem vettem észre... Remélem hamarosan figyelembe veszik majd hogy az emberek pár perces vagy 1-2 órás kikapcsolódásra vágynak és nem arra hogy itt éljék az életüket,hogy egy egy eventhez a több ezres mennyiséget letermeljék.... folytathatnám a sort de fölösleges aki régóta játszik az tudja miről beszélek.

Amit kiradíroztam, azért tettem, mert az konkrétan nem igaz, több játékos taktikája árulkodik erről. (PepperPotts)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.12.18
  14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Játékosok! Térjünk vissza a Panaszkönyv eredeti céljához. Ez nem csevegőtopik.

Matold kedveli ezt.
  15. bucy07

bucy07 Fórum-zöldfülű

Kedves gazda, kedves moderátor! Sajnos én azon gazdákhoz tartozom, akik dolgoznak, és nem érnek rá egész nap a Farmon "lógni", írogatni, olvasgatni!! Mielőtt hozzászóltam, szétnéztem, és sem a Tech hirdetményben, sem pedig sehol, nem olvastam, hogy hiba volt, és ezért lett eltüntetve az ikon! Nem uszítottam én senkit sem, és képzeljétek el, el is olvastam volna, ha megtalálom, de mint már mondtam nem találtam meg, mert nem érek rá egész nap a fórumot olvasgatni! /Amúgy meg kedves moderátor, most te voltál az, aki engem sértegetett, de közeledik a szeretett ünnepe, így megbocsátok! :) / Azért legyetek már olyan jók, hogy áruljátok már el, hogy hol volt ez a tájékoztatás?!? További szép napot nektek, megyek dolgozni, és majd késő délután (munkahelyen sajnos nem tudom, nem vagyok az a szerencsés fajta) itthon elolvasom a választ, ha megtiszteltek vele! ;)

roberthangman kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Parancsolj: fórum főoldal -> Tech hirdetmények -> Aratási problémák
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/aratási-problémák.17457/#post-943809

Matold, bucy07 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Henrik8511

Henrik8511 Járnitanuló

Üdv ismét mindenkinek.

Tisztelt PepperPotts amire hivatkozol taktika az a következőt takarja:Mini tranzakció illetve a szelektált event azaz egész évben csak azon feladatok teljesítése ami szupertápot / szuper trágyát ad stb. majd az így felhalmozott készlettel könnyen végigvihető egy event. de azt állítani hogy mindezek nélkül minden event teljesíthető erős túlzás (saját tapasztalat).

Egyéb iránt azt állítani, hogy nem igaz amit írtam és ezért kicsillagozni szerintem abszolút nem korrekt. Mert ilyen alapon majdnem minden második hozzászólásban lehetne csillagozni. A kicsillagozással csak abban az esetben értek egyet ha az sértő vagy nem idevaló.
    Más részt a többi játékos simán eltudja dönteni igaz -e vagy sem a saját tapasztalatai alapján az amit írtam. De te jelen esetben több 100 felhasználó helyett döntötted el.... További jó munkát.

roberthangman és bucy07 kedveli ezt.
  18. bucy07

bucy07 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítségedet, és való igaz, az aratási problémás témába nem olvastam bele, mert akkor valószínű már nem voltam fenn, és nem volt problémám! Tényleg nem gondoltam, hogy az aratási problémáknál lesz jelezve! Ebből is látszik, hogy nem vagyok sűrűn fenn, és a fórumon meg pláne nem vagyok sokat!!!

19. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Hali...óóóó..de jó panaszaink meghallgattatak ..lehet a felhősorra kitevőket venni ..csak hát annyi arany nincs a világon ami elég lenne a hiányzókra...pedig van olyan kitevő amiből több is van... gondolom másnak is ... akkor legalább azt eladhatnánk vagy elcserélhetnénk ...hát ennyi ..szép napot...

Fatther és zigus kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Lehet azon vitatkozni, előírható-e, hogy a játékhoz a fórumot is kell olvasgatni, de az biztos, hogy nagyon hasznos. Valójában a fórumon juthatunk hozzá nemcsak az alapvető információkhoz - megbízhatóbban, mint a játékból, de rengeteget is tanulhatunk. Persze érthető, ha valaki nem akarja az idejét csevegőtopikok olvasására "fecsérelni", de a fórum központi részének figyelemmel kísérése szerintem erősen ajánlott besorolású... Ez belépésenként mindössze 1-2 perc; azonnal látható, volt-e friss közlemény, és máris képben van az ember a legfontosabb történések tekintetében.

Fatther, Sali~*.*, Othep és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.