Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórumgróf

  Kezdődik. Már megint nem lehet belépni a játékba. Egyre rosszabb a helyzet. Először csak pörgött a napraforgó ültetés előtt majd aratás után is végül már ültetni sem lehetett. Frissités után pedig csak talicskatologatás van.

  Ui. Most már talicskatologatás sincs, csak egy tök üres képernyő a kliensben
   
  kamylla64, zoldert, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
 2. klada23

  klada23 Fórum-zöldfülű

  És még itt vannak az ok nélküli és megmagyarázhatatlan egy hetes farm tiltások...
  Mi lesz a következő mélypont? Innen a következő lépés a farmok törlése...?
   
  Pocok70, sutimami57 és kamylla64 kedveli ezt.
 3. zoldert

  zoldert Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Tegnap egész délután nem ment a farm.
  Ma megint nem lehet belépni, a birkák 45 %-nál megállnak.
  Ez már kész katasztrófa játék ebben a változatban!
  Ami nem megy azt minek erőltetik?
  Kompenzáció már feledésben és folyamatosan a türelmünket kéritek, ami erősen kezd elfogyni.
  Erre már pénzt sem érdemes áldozni, csak megkárosítanak az élményt is elveszik.
  Meddig tudják még fokozni?
   
  pici33, zigus46, Farm_Tadity_ és 4 más kedveli ezt.
 4. Csabigazda

  Csabigazda Aktív író

  IsItDown szerint a farmerama.com szervere elérhető. Csak használni nem lehet :cry:
   
  alex0824, zigus46, Farm_Tadity_ és 2 más kedveli ezt.
 5. smoldering

  smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  Sajnos a játékba való belépés 2023.09.27-én délutántól ismét akadályokba ütközik, mint azt bizonyára Ti is tapasztaljátok!


  A probléma megoldásán már dolgozik a központi csapat,
  szíves türelmet és megértést kérünk!


  Köszönettel:

  a Farmerama csapata
   
  Sali~*.* és .dina1. kedveli ezt.
 6. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Elnézést az okozott kellemetlenségért!
  A farmod tiltását feloldották.
   
  kamylla64 és klada0430 kedveli ezt.
 7. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórumőrült

  Sziasztok!
  Mondjuk ez már valamilyen nagyon 21. századi üzletpolitikai téma lehet, hogy kitiltanak azért mert játszol a játékkal. xD
  Ezek szerint nagyon jól megy a szekér. xD

  És akkor a panasz.
  Tényleg idegörlő, hogy akárhányszor jönnék játszani, sosem sikerül. Ma is lett volna Valdira 2 óra szabadidőm, hát csak nem volt jó a játék, már megint.
  Kezdhetnének valamit végre.

  A DDoS-t meg külföldi fórumon megint kiirták. Háááááát... merész húzás még mindig ezzel etetni a népet.
  Köszönet, hogy itt ez nem történt meg.
   
  alex0824, sárkány-ka, pilcsi64 és 12 más kedveli ezt.
 8. .Angyalka666.

  .Angyalka666. Aktív író

  Tök nyugodt ember vagyok, a hátamon akár fát is... Az a típusú, aki pozitívan látja a dolgokat és a többieket is csitítja. De ez azért már kicsit nekem is sok! Harmadik alkalommal veszítek (jelen esetben pár órát, de volt hogy fél napot is) a kirakott vagy megnyert bónuszon. De ami a legjobban felháborít, hogy azokat a bónuszkódokat, amiket a játék hibái miatt kapunk kérni kell! Miért nem jár alapból? Nincs mindenkinek ideje arra, hogy naphosszat a fórumon t@köljön! Ha a hiba miatt nem jövök fel, akkor meg sem látom! Ez inkorrekt a játék üzemeltetői részéről! Nem mindenkit érint a hiba? Most akartam farmmunkást venni, de kihagyom. Azt hiszem szépen lassan el kell engedni ezt a játékot! :(
   
  Pocok70, Somika56, _OrSyKa_ és 8 más kedveli ezt.
 9. soresne

  soresne Fórumgróf

  Ma reggel 6-kor megint nem lehetett belépni !Mikor lesz már tökéletes a játék ? A bevételből / hisz az akciót nyomják ezerrel / nagyon ildomos lenne már rendbe tenni az egész rendszert. ! Az elveszett bónuszokkal mi lesz ? A játékos keményen megdolgozik érte,igaz elég mérgesen.
   
  _OrSyKa_, sutimami57, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
 10. Coff66

  Coff66 Fórum veteránja

  Sziasztok!

  Eddig voltam képes szó nélkül tűrni mindazt, amit a BP megenged magának.
  A sorozatos leállás miatt adott "nagylelkű" bónuszkódok köszönő viszonyban sincsenek mindazzal, amit elbukunk minden alkalommal, amikor órákra leáll a játék.
  Az eventek kezdetekor általában 100 számra pörgetjük el a party pöriket. A megszerzett bónuszokat nem tudjuk kihasználni, több órát bukunk el belőlük. A földekre szórt szupertrágya is kárba vész, hiszen a játék leáll és mire újra be tudunk lépni, addigra a trágya nélkül is beérik az eventgaz. Az egyéb, rekeszekbe helyezett termékekről már említést sem teszek.

  A tegnapi leállás miatt kiírt bónuszkód összesen 4,5 nap farmmunkást tartalmaz.
  A farmmunkás előfizetés 1.790,- Ft 30 napra.
  Ez azt jelenti, hogy a BP bőkezűen megajándékozott bennünket 268,47 Ft-tal, azaz még 2 db party pörgetés sem jön ki ebből az összegből, ha egy 200-as party pörgetés csomag 2.690,- Ft-os árát vesszük alapul.

  Ugyan a közlemény alapján még várható további kompenzáció, de az eddigiekre alapozva köszönő viszonyban sem lesz a károkkal, amit minden alkalommal elszenvedünk.
  Mert túl azokon a javakon, amiket alkalmanként elbukunk, az időnket (ami arra megy, hogy órákon át próbálkozunk belépni) senki nem tudja pótolni, vagy visszaadni.

  Nagyon jó lenne, ha az arra illetékesek jeleznék a főhadiszállásnak, hogy amit a játékosokkal szemben megenged magának a BP az enyhén szólva is felháborító!
   
  Pocok70, zigus, apja_72 és 24 más kedveli ezt.
 11. bogisaci60

  bogisaci60 Fórum bárója

  Sziasztok,

  Nem szoktam sűrűn morogni, de most már az én cipőm is tele. Türelem? Megértés? Elfogyott!!!
  Hosszú időre befejeztem az eventezést, amíg a munkásaim lehetővé teszik, addig szépen elmolyolgatok a farmjaimon, aztán kész, vége, befejeztem a farmerámát.
  Én ide játszani, szórakozni, kikapcsolódni jártam, nem azért, hogy idegeskedjek, mert már megint nem lehet belépni, ha mégis, akkor meg olyan lassú a játék, hogy munkásokkal sem végzek 15 perc alatt. Elég volt!
  A BP nem tesz semmit, nyomja a Gyopárt és a vásárlási akciókat ezerrel, de a játék használhatatlan. Ha a BP-nek nem fontos, hogy a játék éljen, akkor nekem sem!:mad::cry:
   
  Pocok70, zigus, Neni60 és 15 más kedveli ezt.
 12. levi5

  levi5 Törzsjátékos

  Mi a frásznak jön be egyszerre 4-5 akció ha a játék mindennap megdöglik??? Naponta ugyanazok az agyontaposott akciók ....de minek? ha a játék folyton megdöglik...:wuerg:
  Ingyen kéne adjanak legalább 3 JACK-et 3 , 3 gyepek urát, minimum 1000-1500 Szupertrágyát 1000 Szupertápot kacsát, turbót és jó pár terménybónuszt... ez lenne a MINIMUM amit kéne adjanak minden profilnak. PPörgetést ne adjanak már abból úgy is csak tehenészet, birkanyiró és cukorjuhar jön tonna számra ...már több tucat padlás tele van velükxD. Gondolom ezeknek ott be vannak programozva az akciók , és törtjén bármi az akciók jönnek...DE MINEK ???
   
  Pocok70, zigus, Neni60 és 7 más kedveli ezt.
 13. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Sok mindenben egyet értek az előttem szólókhoz, de már százszor leírni ugyan azt feleslegesnek tartom ( bónuszok, gépek stb.)
  De azt nem értik meg hogy tolódnak a beérő paszuly, dekorok , stb. még akkor is újra tervezést igényel minden ha valaki nem csinálja az eventet. Mindenki a saját ideje szerint játszik, és így is időzít mindent.
  A legnagyobb problémám azzal van , hogy fordítva ülnek a lovon, a Farmerama legyen mint játék én értem, nem pedig fordítva, hogy én legyek a Farmeramáért, a mostani világban mindenki fogja az új és újabb ügyfeleket, ilyen olyan kedvezményeket ígérve nekik,
  Hát most ez nem mondható el a játékra. A lelkesedés/ sem, igen alább hagyott már mert a napi dolgaim, szokásaim, nem fogom feláldozni azért hűűű be kell lépnem a játékban mert aratni kell. Így egyszer csak már hagyom a csudába az egészet, és keresek olyan elfoglaltságot magamnak, ami kikapcsol, és szórakoztat.
   
  _OrSyKa_, GA-BI-O-Farm, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
 14. melcsi67

  melcsi67 Haladó

  Szia! Erre az egészre kár minden idő,energia és főleg a pénz!! Éveken keresztül mi tartjuk életben,sokáig nem volt gond,csak az utóbbi hónapokban!! Ha merészelünk reklamálni,mi vagyunk leteremtve finoman fogalmazva!Jó kifogás a támadás,de az igazság a hozzá nem értés,a kókler üzemeltetés! még mindig kiemelném,10 évig miért nem volt gond???Köszönjük BP üzemeltető,meg minden közelálló!!!Vicc az egész!!!:cry::cry::cry::cry:
   
  sticzmaria55 kedveli ezt.
 15. Petike1968

  Petike1968 Fórumprofi

  Szia. Egyetlen dologgal egészíteném ki csupán a leírtakat . Kb 5-6 éve ugyan az a gépem, mindennap erről lépek be a farmra. De!!!! De még egyetlen egyszer sem takarítottam. Soha nem volt gondom a játékkal a BP által generált hibákon kívűl.
   
  sutimami57 és _OrSyKa_ kedveli ezt.
 16. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szeretnék panaszt tenni , hogy kevés a játék a sok hiba között .
   
  zigus, Neni60, pecástündér és 3 más kedveli ezt.
 17. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem gondolom, hogy Dolphin arra szorulna, hogy megvédjem, de azért lenne egy észrevételem. Azt kérte, hogy a SEGÍTSÉGKÉRŐ topikba ne azt írd le, hogy tele a hócipőd, mert abban ő nem tud segíteni. De ha valaki tényleg segítséget kér, az elvész a sok - ott mindenképpen - felesleges bejegyzés között. Kér a dühödet olyasvalakin levezetni, aki nem tehet semmiről...
   
 18. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  A moderátor ugyanolyan játékos, mint Te meg én. A dolga pontosan az: betartatni a fórum szabályzatát. Az a bejegyzés, ami ikszedszerre írja le ugyanazt ugyanarról, felesleges. A modi nem üzemeltetője a játéknak. Be akar lépni reggel, és nem tud. Jelzi a központnak. Majd helyrejön a játék, és jönnek a hibajelzések, hogy nem lehet(ett) belépni. Mellette, hogy "bukom a bónuszokat", "felháborító", "sz@r az egész játék", "köszi BP", "ki fogja megtéríteni a káromat", "mert az egész csak a pénzről szól", stb, stb. Egyszer, kétszer tízszer. Mit csináljon? Segíteni nem tud, ha megfeszül sem. Ha törli, akkor jön a "cenzúra", meg a "persze fáj az igazság", meg a "mert negatívat nem lehet leírni" és társai. És közben meg a szerencsétlen, aki keresi a dekorját, vagy nem tudja etetni a karaktereket nem kap választ, mert elvész a kérdése a panaszáradatban. Ezért aztán Dolphin írt egy KÉRÉST, hogy ha panaszod van, azt a Panaszkönyvbe írd, ha segítséget kérsz, akkor pedig egy segítségkérő topikba. Fel nem foghatom, mi ebben a rossz.
  Nem feleslegesek a hibajelzések. De egy mindenkit érintő hiba esetén az elsőt már jelenteni fogják. A második viszont már felesleges. Nem lesz hamarabb javítás, akárhányszor is jelezzük ugyanazt. Igen, valóban van olyan is, hogy valaki belépési hibát jelez, de mivel más nem jelezte, a "takaríts" és "válts böngészőt" választ kapja. Ekkor nyilván nem felesleges a mások általi jelzés sem. Ne általánosítsunk. De ha kiírták, hogy hiba van, dolgoznak rajta, akkor minden ezirányú hibajelzés felesleges. A "minden is sz@r" pedig nem hibajelzés, hanem panaszkodás, és itt a helye. A hibajelzés az, hogy pl. "klienssel nem tudok belépni, ezt és ezt a hibajelzést kapom; farmnév, ID". Pont.
   
 19. Ableotory

  Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Dolphin kollégám az említett hozzászólásában kizárólag arra hívta fel a figyelmet, hogy a panaszok ebbe a témába valók, a hibák jelzése pedig ott szükséges. Egy kérés volt részéről, hogy a két topic rendeltetésszerűen működjön tovább.

  Senki sem oktatott ki senkit.

  A két téma közti különbségre lett felhívva a figyelem, ill. kérés volt a játékosok felé.
  Sajnos mi sem tudunk többet tenni annál, hogy tájékoztattunk mindenkit arról, hogy tudunk a hibákról és jelezték több nemzet tagjai is a központ felé.

  Ahogyan a játékosok nem tudnak játszani a kimaradt időszakokban, úgy mi sem, moderátorok.
  Megteszünk mindent annak érdekében, hogy mihamarabb tájékoztatásra kerüljön a játékos-közönség a fellépő hibákról. A játékosok véleményei is továbbításra kerülnek folyamatosan a központ felé, ahogy azt a többi nemzet is teszi.


  Kérjük a téma lezárását.
  Köszönjük.
   
  Sali~*.*, -gyöngy-581, .dina1. és 9 más kedveli ezt.
 20. libuskafarm

  libuskafarm Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Most már igazán valaki elintézhetné, hogy javítsák már ki azt a hibát, hogy belépés után nem lehet egyből belépni sem a nemesítéshez, sem a gazdaköribe.
  Nem tudom, hogy egyáltalán mit gondolnak odafent, hogy az ember tucatszor kattintgat kibe mire eléri. Engem most már nagyon dühít, főleg amikor sietnék és szeretném hamar megoldani a dolgaimat.
  Nem kell sem event ész nélkül, sem egyéb cullang, amíg ezeket a dolgokat meg nem oldják. És halkan jegyzem meg, ez már nem hetek, hónapok kérdése, hanem évek óta ez van kis túlzással, de a 2 már többesszám.
  Köszönöm.
   
  zigus és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.