Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Hát akkor nincs tippem.Esetleg más böngésződ nincs amin kipróbálhatnád?Estleg még annyi hogy csak a farm van megnyitva vagy más is?Értem ezalatt esetleg startlap facebook vagy videó oldal?Talán azok is lassíthatnak rajta.

2. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!
    Én "Brave" böngészőt használok nagyon rég óta, azon semmiféle problémám nincs, tökéletesen működik lassulás, újratöltés nélkül. Szerintem próbáld ki azon is, hátha esetleg segít.

3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét,és BÚÉK!mindenkinek!Az imént néztem meg a havi naptárt,és sok,sok jó dolgot láttam!Milyen jó is lenne ha így maradnaxD;)(sokk)már az eventekből!Tudom,hogy lehet szelektálni,de egy kis pihi jól esne már!!!!Elgondolkodtam az elmúlt 12,évemről amit veletek töltöttem!,az elején jó is volt öröm volt jönni, és egy jót játszani!Bocsánat az írottakért,de kibújt belőlem a kis ördög:p;).További szerencsés és játszható napokat kívánok!

Sziasztok!Igaz panaszos az írásom,de akárhol elfért volna,ha tudom akkor még többet panaszkodok,de nem volt,és nem lesz ilyen több!Semmi sértődést ne gondoljatok a mostani írásomhoz,ha itt a helye akkor legyen úgy!További szép játékot!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.24
  4. T76

T76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hetek óta nem lehet rendesen használni a játékot. Majdnem mindegy egyes aratás után le fagy a játék percekre. Használhatatlan és élvezhetetlen a játék.

Dana64, holdbarát, tavirózsa1 és 3 más kedveli ezt.
  5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Az adatok bekérdezése után mit változott a játék ?Mégis miért nem működnek a linkek,a napi esemény listája ?

Dana64 kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez a dinnye még igazán érhetett volna .
    Mert ez elég soványka , kásás , teli van maggal , nem élvezetes az íze .

És még drága is .

Zamatos dinnye felhősor csomag
    Ára: 219 Farmarany
    Tartalma:
    1 db Zamatos dinnye felhősor

Zamatos dinnye felhősor
    • Lezárási idő: 320:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 2 db Trágyás láda II.
      • 1 db Felszereléses láda IV.
    • Nem tematikus felhősor: tetszőlegesen 2 db 1x1-es, 2 db 1x2-es és 1 db 2x2-es dekorelem helyezhető rá.

bündihugi, Dana64, apus54 és 4 más kedveli ezt.
  7. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Csókolom, a CClainer MAGÁTÓL ezeket pipálja ki.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.24
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Lehetséges.
    Azonban én nem tudhatom, hogy kinél mi van bepipálva, és nem szedte-e már ki valaki korábban.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Itt nem számtek-bubusok játszanak. Többnyire. Amúgy A REGISTRYT is hagyni kell kitakarítani -, mert 1300 érvénytelen bejegyzést még erősebb gépnek is idejébe kerül végignézni.

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Továbbá még az itt írtak miatt emelem ki ezt a beállítási módot: DNS gyorsítótár törlése
    Kérlek, amennyiben tovább is problémád van ezzel, akkor valamelyik segítségkérő topikot keresd fel.
    Mivel a Panaszkönyv nem csevegő és nem segítségkérő.

Köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Köszönöm. De azt hiszem, ezúttal nem nekem van szükségem segítségre. Normális akármi visszakézből "felülírja" a gyorsítótárat, és az a nyomorult HAT MAGOS PROCI a legújabb izével dolgozik. Boldogabbat!

bündihugi kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem is ilyen vissza kezes akármi gyorsítja a nyomorult akármit. :D Ezért jó nálam a játék. ;)
    Köszi az infót!

13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Jelenleg a Firefoxon nem töltődik be a játék. Most kliensről léptem be, ez működik.

bündihugi kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Szia!
    Én csak azt használok, minden tökéletes. :)

15. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Köszi az ötletet,a kliensen működik nekem is a játék,de a google-n jelenleg sem működik semmi.

16. zsani_apja

halihoó!
    Már többször írtam, hogy csak mozilla böngészőt használok. Tökéletesen megy már egy ideje. :)
    Most már azért fogok panaszkodni, hogy lassan nem bírom a tempót, olyan gyors. :D ;)

bündihugi, aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia!
    Nálam már tegnap délután zavarok voltak. Ma szinte sermmi sem megy, néztem szorgalmasan talán másnál is lehetetlen
    játszani, de semmi hír zavarokrol.
    Nekem már mindegy mert új gépem van, mindent tud csak a farmeramát NEM tudja futtatni.
    Egy biztos erre a gépre nem megy a tzisztító program :cry: legalább is amig ez a gép az enyémxD
    Többet nem akarok bugyuta tanácsokat olvasni...... ha nem megy akliens próbálj böngészöre váltanixDxDxD vagy vissza
    Ez már nekem megalázó.
    Meggyözödésem, ha akarták volna már futna a játék.
    Kívánok mindenkinek akinek még türelme van sok sikert:inlove::inlove::inlove:

Tisztelettel sosoump

18. monk64

monk64 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Kellett még pár farmpengő kisebb farmomon, hogy kiváltsam a 100 szupertápot. Felbontottam pár farmpengős ládát, és mind az 1 minimális farmpengőt adta. Kíváncsiságból kipróbáltam több farmomon is, és mindegyik farmon minden láda a minimális 1 farmpengőt adta. Majdnem száz ládánál ez már nyilván nem lehet véletlen. Ezt finoman fogalmazva sem tartom korrektnek.

fankostepsi és aida2330 kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban nem véletlen. Minden ládánál be van állítva, hogy a tartalmának egyes elemei mekkora valószínűséggel bonthatók. Minél értékesebb valami (a fejlesztők értékítélete alapján), annál kisebb valószínűség tartozik hozzá. A farmpengős ládánál tehát nem ugyanannyi az esély az 1 FP-re, mint az 50-re. Én évente bontom ki a ládáimat, és a két legutóbbi alkalommal 1401 FP jött 1234 ládából, illetve 1572 FP 1251 ládából. Ez azt jelenti, hogy átlagosan egy láda 1,1-1,3 FP-t ad. Vagyis a valószínűségek beállításánál ez a láda elég szélsőséges: nagyon nagy a valószínűsége az 1 FP-nek, és nagyon kicsi a többinek - az 50 FP-re elenyésző esélyt adtak. Természetesen fogalmam sincs a beállított valószínűségi változók pontos értékéről, de hogy számszerűsítsem, kb. 85-90% lehet az 1 FP esélye, és a maradék oszlik meg a 2,3,10,50 FP között (az 50 FP esélye mindössze 0,1-0,2% lehet). Ez a magyarázat arra, hogy miért bontottál csak 1 FP-ket.
    Hogy ez mennyire korrekt vagy nem korrekt, arról lehetne vitatkozni, csak nem érdemes: ez a fejlesztők döntése... Én azt gondolom, akkor lehetne abszolút értelemben inkorrektnek nevezni a dolgot, ha pl. az 50 FP esélye nulla; azaz elvileg szerepel a ládában, de mégse (ezt viszont lehetetlen erről az oldalról bizonyítani...).

Utoljára szerkesztett: 14.1.24
    fankostepsi, Sali~*.*, aida2330 és 7 más kedveli ezt.
  20. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Szia!

Én az ajándékba kapott "Kösz a segítséget" dekor ládáival voltam így: ma reggel járt le, a 20 ládából 25 parti pörgetést adott (van 200 is a listában). Úgyhogy erre csak ennyit mondhattam, hát nem kösz a segítséget!

fankostepsi, aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.