Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azért nem lenne értelme, mert akkor is csak egy felröpit kapsz egy szupertrágyáért, mint most. Az aratás mindkét esetben 0 perc. De a komfort földön szerzett növénymennyiség többszöröse az 1x1-ének; másként fogalmazva 1x1-en sokkal kevesebb termést ér egy szupertrágya, mint komforton. És ezért érdemes bevállalni az a kis időt, amennyivel több kört kell végigvinni. Tehát 1x1-en akkor sem érdemes nullázni, ha egy-az-egyben adná a felröpit.
    Mellesleg ahhoz, hogy ez megvalósuljon, minimum kb. 120 órás alapidejű növénnyel kellene nulláznod. A leghosszabb játékban lévő növény a hortenzia, 22:45 az érésideje. Ezzel még 2x2-es talajon sem mehetsz biztosra Pannik nélkül, nemhogy 1x1-en (mármint az egy földről egy felröpit értem ezalatt).

Fuhur, hóóvirág, Maszatka47 és 14 más kedveli ezt.
  2. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Néha vannak jó ötleteim , csak a BP nem olvassa . Amikor meg viccelek , azt meg megvalósítsa :eek:
    24 órán belül egy hiba miatt mindenki kap 1 Farmaranyfát . :inlove: :D[/QUOTE] szia - megyek ásom neki a gödröt - kicsit várhattak volna még vele engedjen ki a fagyos föld :)

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha -BombadilToma- :inlove::inlove::inlove:

Jó , oké . Értem én , csak gondoltam hátha az elméletem megállná a helyét :p

Maszatka47, Swordfish, imi010 és 7 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Sok elmélet elméletben jól működhet/ne de a gyakorlatban kiderül, hogy mégsem olyan jó, mint első látásra lett volna... :music:
    Elhiszem amit írsz.. Az inaktív növényed száma érdekes, látszik, hogy a számok embere vagy :D. A helyzet nálam miután nem ültetek semmilyen növényt, az inaktívitás sora még érdekesebb lehet:D Nullázom a árpa, rózsa, szegfű, karfiol nemesítésekkel mindig azzal amire éppen szükségem van/lehet.. Eventgazt azért néha ültetek..;) A többit megtermeli nekem a piac, ha szükségem van rájuk. A gazdakörrel békés egymás mellett élési szövetséget kötöttem, ő nem bánt engem, én se bántom a gazdakört, tehát nem zavar ami ott található, viszont izgatna, hogy a 190. szinttől milyen növényeket találhatnak ki nekünk.. hogy ez feladatsorral jár? Pontosan tudom, van belőle -jelenleg is- nyitva nálam elég, amit eddig ömlesztve megkaptam a bevezetésükkor. Akkor hagytam abba a gköri tevékenységemet és a növényültetést.:)
    Ha zavarnak a számok tudsz ellene tenni ezt Te is tudod pontosan:)
    Ebben is igazad van, a gond csak az, hogy nem fogják sem tőled, sem mástól megkérdezni, hogy akarod-e az új feladatsorokat.. Ha úgy akarják kapni fogjuk.
    PS: Javítottam egy nullázásos tévesztésemet. A helyes növény az árpa.. csak kevertem őket:)

Utoljára szerkesztett: 3.3.18
    hóóvirág, Maszatka47, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Kimegy szerelni a bambusszal ? :inlove:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ez fogalmam sincsen milyen event lehet , de ezek lesznek még áprilisban :inlove:
    • A húsvét event átnyúlik szerintem
    • Bolondok napja event
    • Ez a robot event
    • Viking event Ingriddel
    • Pillangó tenyésztés
    • Jégkorong event
    • Telihold event
    • Retro állat vásár
    • Valdemár új kínálattal
    • Valami mega harvest event
    • Új felhő sorok eladás

Utoljára szerkesztett: 3.3.18
    -vadocka70-, csio70, Maszatka47 és 14 más kedveli ezt.
  6. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia HéricsBáró!
    Szép kis gyűjtemény, úgy látom ismét nem fogunk unatkozni.:music::p:D

Maszatka47, Swordfish, imi010 és 7 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Szerinted jön hozzá még ? :p

Maszatka47, imi010, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Ez jó kérdés, de nem tudom, sajnos nincs jövőbe betekintő látásom.:D:p
    De talán annyira nem jön már hozzá, majd gondolom menet közbe még kiderül, ha valami lemaradt, mint a bevásárlólistáról.:D:music:
    Látom, te már ennyire előre haladsz.:)

Maszatka47, Swordfish, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Amúgy ez a Baha fejlesztés mikor jön ? Ebben a hónapban , vagy áprilisban ? Erre is építenek egy eventet ? :p

-Palika17-, Maszatka47, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Végre megtört a jég.

https://www.kephost.com/image/Jcxn

-vadocka70-, Fuhur, Kincső52 és 23 más kedveli ezt.
  11. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Ez szép,egy hajat nekem is adott,de a többi cserép,ha havonta ad egyvalami állatot akkor már megérte.

csio70, -Palika17-, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Apropó . A kerti zsázsa is benne lesz ebben a nemesítésben ? :p

-Palika17-, ursa11, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

csio70, -Palika17-, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ez igazából mellékes.
    Ha nagyon ritkán adja meg, 300 is sok.
    Ha könnyen megadja amit szeretnénk, 2000 is lehet kevés. 8)

15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Köszi!
    Ma estig én is abban voltam, hogy nekem csak Valentin-napi cserép és esküvői váza jut.
    Nyitogassunk bátran, néha bejöhet a váratlan is. :)

ljanika6, -Palika17-, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  16. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok! Tudom, hogy már volt róla szó, de mi kell majd a tenyésztős eventhez. Visszamentem de nem találom.

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Leginkább szupitáp.... ;) A mostani két eventből igencsak szép mennyiség kiszedhető,talán javarészt meg is lesz ami a tenyésztőshöz kell.

Utoljára szerkesztett: 4.3.18
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, igen, sokszor volt róla szó, például itt is :)

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Sagittarius69! :)
    Nekem egyszer volt olyan szerencsém, hogy békaherceget kaptam, előtte is, utána is csak cserepek, meg tán némi bájital, amik jutottak az áhítatos ládákból :p. A csengőpengős ládák nyitásakor pedig 1.100 -1.200 CSP/db volt eddig az átlag, pedig olyan bátran és bizodalommal, remény-telve nyitogatom őket. Már nagyon várom az áttörést én is ;):):D.
    Majdnem elfelejtettem, aki még nem olvasta, meghosszabbítják a teliholdas eventet egy nappal, itt a hivatalos róla:):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hátborzongató-vacsoracsata.16403/#post-833766

20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Csak neked, a te külön kérésedre :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.