Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Például az , hogy elönt minket a sisere bogár had , és ki kell takarítani miatta a farmunkat :D
    Valami Oscar visszatér a gazdaságba, de ... súlyos bogár támadások lesznek , és ez miatt elmarad az Oscar ? :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Itt a 3. party pöri kitehető :p

Aloha nyuszika215
    Bolondok napi event esetleg ? Amúgy tényleg elég laza hét lenne :inlove:

Más nem jut eszembe nagyon hirtelen . Kivéve a lepke , de az a tenyészterep , szóval az se pálya . :p
    Az új receptek , a party pöri hajó , a 100 feletti gazdaköri küldetés , a tölgyön a csillagok , Ingid a liba , Valdemár új áru stb :inlove:
    Mit fogunk csinálni Áprilisban ? :eek: Ez a bogaras event jövő hónapban , vagy ezen a héten lesz ? :p

Termeljük a trágyát 6 területen a húsvéti eventbe ! :DHa kinyit a telihold , akkor 8 terület ! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.3.18
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Aloha HéricsBáró :)

Szerintem ez az április bolondja event lesz :music: tavaly Mohó Menyét Alajostól kellett visszafoglalnunk a farmot, kicsit ahhoz lehet hasonló. Most nem itt a piros, hol a pirost fogunk játszani, hanem légycsapóval kergetjük a sisere hadat 8)

hóóvirág, Swordfish, *bálint* és 9 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Jó reggelt
    Én tavaly 1.000.000 (Egymillió) adósságot halmoztam fel , szóval hogyan fizessem ki a kártalanítót ? :D
    Ha megint az épületekre kattintunk , akkor jönnek a bogarak ? :p

4. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Ha egyszer kinemesítjük az event növényt, az a későbbiekre is jó lesz?

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Janicska:)
    Esetleg vegyél pár flakon rovarirtót, és add oda az adósságod fejében, de nagyon kérlek olvasd el előtte a használati utasítást, hogy nem károsítja-e a környezetet:D :D:p:p:D

6. HéricsBáró

Elöszőr ezeket keverjük ki , aztán megnézzük hatásos lesz e a bogarakra is ? :D

Tudnivalók a turmix funkció eltávolításáról :inlove::inlove::inlove::inlove:

Imi*, Swordfish, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Megjelent a tájékoztató az új receptekről, amit a turmixolás megszüntetése miatt kapunk majd.
    Hűűha! Vannak köztük nagyon jók. :inlove:

hóóvirág, emocy91, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  8. serenge3

serenge3 Junior szaki

Fentebb olvasott egyik hsz. arra utal, hogy a húsvéti eventet Rackó régi helyén csináljuk?

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Elolvastam, de egyik szemem nevet, a másik meg sír. Szándékosan írtam fordított sorrendben, mert nagyon örülök az új recepteknek, de a bevezetésükkel nemhogy csökkenteni tudnánk a pazarlást az aratási "cél-dolog"
    váltása kapcsán, hanem inkább növekedik majd az új receptek alkalmazásakor, tekintettel arra, hogy még mindig csak 1 db gyémánt és 2 db arany rekeszünk van. Amennyiben ezeket legalább +1 db-bal megemelnék, na az lenne az igazi forradalmi újítás! (Nem írhatok célszemélyt, mert nem azt aratjuk xD, - hanem fákat, különböző kategóriájú növényeket és ólakat, - pedig az érthetőbb megfogalmazás lenne.)
    Idézet az értesítőből:

"Az turmix megszűnésével egy időben az alábbi új receptek kerülnek játékba:

KépeNeveHatásaBónusz mértékeHatóidőMesterségRekeszMesterségpontKeverési idő/darab
    [​IMG]Trópusi coladaTermésbónusz az egyéb kategóriájú növények esetén+3 termés18:00Természetgyógyászat 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]Vanília sunriseTöbb TP/BTP egyéb kategóriájú növények esetén75%10:00Természetgyógyászat 5. szintArany40510:00 perc
    [​IMG]Croissant *Termésbónusz gabonák esetén+2 termés18:00Pékműhely 4. szintGyémánt27010:00 perc
    [​IMG]Csokis croissantTermésbónusz gabonák esetén+3 termés18:00Pékműhely 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]KaramelltortaTöbb TP/BTP gabonák esetén75%10:00Pékműhely 5. szintArany40508:00 perc
    [​IMG]HibiszkuszlekvárTermésbónusz zöldségek esetén+3 termés18:00Lekvárfőző műhely 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]Eukaliptusz-zseléTöbb TP/BTP zöldségek esetén75%10:00Lekvárfőző műhely 5. szintArany40510:00 perc
    [​IMG]Paracsicsomi koszorúTermésbónusz virágok esetén+3 termés18:00Virágkötő 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]VirágkoronaTöbb TP/BTP
    virágok esetén
    75%10:00Virágkötő 5. szintArany40510:00 perc

* A Croissant egyben köztes termék is. A Csokis croissant előállításához szükséges alapanyagok között is megtaláljuk.

Egyes növények kategóriája leggyorsabban a vetőtábla legfelső sorából tudható meg."

Kérdéseim:
    1. Trópusi colada - nevéből következtetve csak a szigetes egyéb kategóriájú növényekre érvényes a hatása, vagy a farmosra is? Bár ott már megvan (aki teljesítette a vonatkozó eventet) a dinnyevarázslat a +1 db terméssel.
    2. Az alkalmazás hatóterületét a többinél is hiányolom.
    3. Hibiszkuszlekvár - a madárijesztős felhő aktiválásával jelenleg mind a farmos, mind a trópusi zöldségekre + 1 db termést kapunk. A hibiszkuszlekvár alkalmazása esetén ez + 3 db termést jelent?
    4. Paradicsomi koszorú használata esetén, amiről feltételezem, hogy ez farmos lesz, a farmos alapanyag miatt, ezért nem adódhat hozzá a szigetes növényekre ható + 1 db termést adó, aranyrekeszes Trópusi virágkoszorú rúnájához - jól gondolom?
    Egyelőre tetszenek ezek a dolgok, mert mindenképp a jobb haladást szolgálják, :Dde azért azt nem mondanám, hogy egyszerűsítették volna a farmos életünket. Na, majd idővel eldől, hogy mit - mivel - hogyan tudunk úgy trükközni, hogy a használatukkal jobban járjunk, mint amennyit elpazarlunk. Most aztán oda kell figyelni még jobban, hogy mit hova és mikor vetünk. :D:inlove:

hóóvirág, asdfghjkl7373, Imi* és 14 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szerintem alapanyagtól és elnevezésektől függetlenül a termékek mindkét területen hatni fognak; különben megkülönböztették volna, melyik farmos, melyik bahás.
    Ha ez így van, akkor bizony együtt használhatjuk a madárijesztős felhővel, a dinnyevarázslattal vagy a trópusi virágkoszorúval.
    Ezért emiatt, és a +3 miatt már lehetnek a RACS életképes alternatívái - bár az áruk előreláthatólag az egekben lesz.
    Én az érésidőre vonatkozó bónuszok teljes hiányát fájlalom. A turmixolás leginkább ezekért a bónuszokért folyt.

11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Szerintem az egyik szemünk azért is sírhat, mert a gyorsítási lehetőségek megszűntek :cry:
    Ezek a +3-as termések viszont nagyon jók, főleg, ha felhőkkel, vagy nem gyémántos bónuszokkal lehet még variálni :D
    Szerintem a bahás és farmos növényekre egyaránt vonatkozik (ha már gyémánt) 8)

Imi*, Swordfish, Cyra65 és 11 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia Genka:)
    Nagyjából feltetted azokat az érdekes kérdéseket amiket én is kérdeztem volna, ha meg lehet kérdezni. Azt hiszem itt sokszor az fog dönteni a gyémánt rekeszeseknél, hogy mi éri meg jobban, a csatni, vagy az új recept.
    A puding próbája az evés, megkóstoljuk ezt is és döntünk róla:)
    Szia Toma, ez első olvasásra nem is foglalkoztatott, de igazad van, nincs köztük érésgyorsító. Remélhetőleg ezt máshogyan (például felhő hatása lehetne), de pótolni fogják később.

kanzlerviki, Imi*, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Még nem esett szó arról mennyibe fognak kerülni ezek a receptek?

genka53 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

hóóvirág, bettyus25, Swordfish és 13 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!
    Idézet a bejelentésből: "A recepteket nem kell kiváltani sehonnan, nem kell fizetni értük semmit.
    Ha valaki elérte a mesterségek szükséges szintjét, a recept megjelenik az elkészíthető termékek listájában."

hóóvirág, Imi*, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Lehet-e tudni valamennyi morzsát a húsvéti eventről ? Állatok vissza a terepre ?

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Toma! :)
    Teljesen igazad van! Nagyon sokak számára az érésgyorsítás szempontjából (is) kedvenc játékelem volt a mixer.

Itt most csak az egyes termékek terméshozama, és a TP/TTP növelésére hegyezték ki ezeket az új mesterségbeli termékeket. Pedig nemesített növény + mixer nagy segítség volt azoknak is, akik pl. nem tudtak nullázni, de nem csak annak kiváltására volt jó, hanem egyáltalán, az érési folyamat lerövidítésére is, ami által a gazdálkodást is jobban fel lehetett pörgetni, mert gyakrabban lehetett ültetni. (Lehet, hogy akik ezt kitalálták, nem is ismerték és/vagy használták a turmixot, és emiatt nem tudták mire képes? Mi mindenre használható, és azért hagyták ki azt a lehetőséget? Pedig arra megint lehetne írni legalább 2* 3 fajta receptet - minden kategóriára 1-1 -et );)

Utoljára szerkesztett: 26.3.18
    hóóvirág, Imi*, Swordfish és 16 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Aloha BombadilToma

Valamit lehet tenni még nem ?
    Gyors kikeverni pár turmix bónuszt , rádobni egy pinki pi sütit , aztán a megszűnt mixer után elvileg benne marad a bónusz .
    Az új recept bónuszt kikeverni , aztán azt is megenni , és megnézni , mi lesz .
    Forgatni a Party-n párat . De ha az nincsen akkor az se baj .
    Talán egy napi kísérletezéssel valami csodát lehetne tenni .
    Azt nem néztem meg , mit és milyen bónuszt ad a mixer , és hogy mi milyen helyet foglal és mi mire van hatással .
    Ez pusztán csak egy nagyon vad elmélet :p

hóóvirág, Imi*, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  19. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Bizony, bizony sokan használták felröpivadászatra a turmixot, valamennyire kompenzálta a Pannik hiányát. Én általában egy event napot nyertem vele. Nem tudom, hogy a természetgyógyászat hányas szintjétől volt elérhető a turmix, de ezek a termékek egytől egyig csak 5.szintűek, szóval az apró nép nem biztos, hogy azonnal használhatja, még ha ingyen is adják a receptet.
    A többit nem is írom, genka53 már leírta, nem ismétlem. Valamiért nem tudom idézni a hozzászólását.
    Szóval az én szerény véleményem: irgum-burgum.:(

hóóvirág, fabatka, kanzlerviki és 18 más kedveli ezt.
  20. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Csak muszáj megosztanom veletek: 31 Fp-s ládából kaptam 32 FP-! :eek:

Na jó, és 7 csp-sből 11 Milla csp-t. :D

hóóvirág, revaa, nagymami2 és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.