Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Az áprilisi eventkalendárium szerint április1-én lesz 1 napos telihold. Ez komoly vagy valamilyen áprilisi tréfa lesz?

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Ez csak átmenet, az a kérés, hogy a másodikat ne rakja ki senki (aki nem szeretné megnehezíteni a modik dolgát)

Lehet, hogy a teliholdason (is) támadnak majd a férgek ;)

Utoljára szerkesztett: 28.3.18
  3. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Jónak jó,de az eszmei értékén felül nem sok mindenre jó,amikor jött a felugró ablak benne a kütyüvel,azt hittem,hogy valami fejlesztés lesz ami ad is néha valamit.

ildics1981, missuzy_53, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  4. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia!
    Majd a 400-as szintet elérő gazdák kapnak fejlesztést. 8)

genka53, -Fülemüle-70, Gio és 5 más kedveli ezt.
  5. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

genka53, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Sünik vannak, csak a Gereblyegyár " hiányzik ":D, egyszer majd eventen beszerzem, vagy nem.:D Pillangókertből bevásároltam, még 1. szintű fejlesztést is vettem, minden Pillangókerthez. Legyenek egyformák, ha kirakom a területre. Ui: Megnéztem 8db sünodúm van.

rozo52, genka53, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  7. ildi11

ildi11 Járnitanuló

Sziasztok! Most hogy megnéztem az új gazdaköriket háááát nem semmi! Csak halkan megjegyzem területet nem kapunk? Mert ennyi ólat ,terményest kirakni ? Nincs hova! További szép napot mindenkinek ! Kellemes hüsvétot kivánok!

8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Swordfish, genka53, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Az új bónuszok közt nincs + virágos bónusz,vagy csak én nem találok? Pedig rengeteg virágot is kell a 100.szint felett letermelni a gazdakörikhez!Már megtaláltam azt is.Elég sok mindent kérnek,de event mentes időkre nagyon jók,mert az eventgazokhoz biztos nem használhatóak!

Utoljára szerkesztett: 28.3.18
    Swordfish és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Megvárja míg letermeled,hisz állandó,mindig csak 1 és mire megöregszel és nem lesz más dolgod ,majd beadogatod !

Swordfish, -Fülemüle-70 és mebajah kedveli ezt.
  11. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Sziasztok Gazdák:)kipörgettem egy Termésbónusz 200%,ez konkrétan mit jelent?néztem a bónusz lexikont de nem lettem okosabb.Válaszokat megköszönöm.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azt jelenti, hogy a földekről, az ólakból és a fákról 3-szoros termést takaríthatsz be. Egy fa 4 helyett 12 gyümölcsöt ad, egy ól 1 helyett 3 állatot, és egy 1x1-es föld 2 helyett 6 termést.

Swordfish, HéricsBáró, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  13. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Ez remek:)gondolom a most futó Húsvéti event növényre ez sincs hatással.

Imi*, Swordfish, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Bátyus!;)
    Húzz is bele, én is kapálok mint őrült! A reményhalunk itt van, ha "csak" dekor képében akkor is! Így tartom igazságosnak, hisz ezzel örvendeztetik meg a 2. nagy mérföldkövet elérőket! :p
    Szia!:)
    Sajnos jól gondolod, ne szomorkodj, azért a többi területen a hozama nem elhanyagolható!

cemá2002, Swordfish, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  15. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Köszönöm:)

Swordfish, -Palika17-, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  16. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok:)
    Lenne egy kérdésem:
    Elvileg a 2017es Macska-kutya napok eventnél kaptunk egy ajándékot a farmra, csak grafika, törölni-áthelyezni nem lehetett, egy rózsaszín és egy fekete macska felettük egy szívecske. Az enyém eltűnt a farmról, más is járt így????
    Köszi

17. Matold

Matold Haladó

Az a két macska a rózsaszín farmdizájnhoz tartozik, kapcsold vissza, meglesznek.

Swordfish, -Palika17-, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  18. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm!!!! Már teljes volt a kétségbeesés, olyan aranyosak!:)

-vadocka70-, Swordfish, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

rozo52, -ágianyu33-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Láttátok a topogó római X-et? (Nem tudom ennél jobban cinegézni;))
    Megint megmutatkozott ki a legény a gáton, vagy másként ki az igazi kakas ott! Csak gratulálni tudok érte! :inlove::inlove::inlove:
    Gondolom megint előkeresik az eventbeli csákányt és azzal törik a kobakjukat a visszavágón :D:D

SzabadEurópa, rozo52, Fatther és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.