Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!:)

Van kedvetek egyet jéghokizni?:music::):p

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.4.18
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csak egy kicsit "görgess" feljebb és láthatod! ;) Medve, macska, egér!
    De itt is!

Gio, emocy91, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  4. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Nem lehet, hogy véletlenül eggyel odébb, a termékekre kattintottál?

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kedves vagy, köszi szépen!

Feca29, -Palika17-, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

hurrá hokis event de jó már alig várom :)

-Palika17- és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia(sztok).
    Csalódott vagyok én is. Sokkal, de sokkal többet vártam a csillagaimért. Főleg amennyire be lett harangozva, és mennyire vártuk már. Valamit kaptunk, de csak valamit.
    A víz, trágya lehetőséget én is kihasználtam teljesen. Elkezdtem a farmos fáknál is beadogatni a csillagokat, aztán abbahagytam. Próbáltam számolgatni, arra jutottam nem feltétlen szükséges. Azt gondolom sokat nem változtatna az aratás mennyiségén. Igaz pontosan nem számoltam ki a 10%-nyi időt, de zokni nélkül úgy sem lesznek arathatóak az alap fák napi 2x(lehet azzal sem?). Az xxl-es sem 3x. Szóval nesze semmi fogd meg jól. Marad az 1, illetve 2x-i aratás. Persze talán zoknival 3x szerintem kijön az aratás xxl-nél, ha valaki korán kel és későn fekszik. Na majd kitesztelem, ha fák is lesznek kint.
    Még spájzolok a csillagokkal, hátha...

Amúgy a keréken megszaporodtak nálam a csillagnyeremények. Ma már jó néhányszor forgattam 2 csillagot.
    Még 1 tapasztalat tegnapról. 100 valamennyi csillagos ládám volt, gondoltam bepróbálkozom vele. Az első kör nem hozott sokkal többet, mint amennyi a ládaszám volt, viszont a maradék a következő nyitásra feltűnően sokkal többet hozott. Nem jegyeztem meg, annyira váratlanul ért, nyitva maradt a szám, s be is csuktam az ablakot :D
    Szóval 30-40 db-bal biztosan több volt. Lehet érdemes így próbálkozni másnál is, hogy minél többet kapjunk a ládákból? Aztán lehet semmi jelentősége mikor nyitok. Arra gondolok, hogy pl a 72. akkor is azt hoz, amire be van programozva, mind1, hogy naponta, vagy csak x havonta nyitok.

8. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Sziasztok! Sokaknal olvastam,hogy inkabb a neoneventre keszulnek,lehet e mar tudni,hogy milyen allatokkal lehet keszulni ? Vagy valami pletyi? :)

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia!
    Tom, Jerry, és a Balu...;)

10. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Szeretném megköszönni a gáláns kárpótlási csomagot :inlove:, ilyen bőkezű ajándékra talán még soha nem volt példa 8)!!!
    Persze :p, elvétve még most is van reklamáció xD..., gyanítom, hogy 30 darab Alaplap ajándékot kellett volna kapnunk, hogy mindenki elégedett legyen... :D xD.....
    A párhuzamosan futó eventek sokasága elégedetlenséget szül -.-, és ez érződik a csevegők hangulatán is....
    Természetesen mindenki leírhatja a véleményét :), amíg azt kultúráltan teszi ;); a véleményekre pedig oda kell figyelni, hisz ezek a visszajelzések fontosak 8), éspedig azért, mert a Játék jövőjét befolyásolhatják....

Sajnos, a játékosok között vannak olyan "önjelölt cenzorok" :p, akik kíméletlenül és ridegen rendre utasítják a kis "névtelen" panaszkodót/duzzogót -.-; mondhatjuk úgy is, hogy: belefojtják a szót...
    Amúgy, az emberség nem a fórum rangtól, sőt még csak nem is a kapott Tetszik-ek számától függ; sokkal több annál!!! ;)
    És, mindenáron nem kell a status quo fenntartására törekedni :), hiszen a helyzet változhat jobb irányba is :inlove:!!!

Reménykedve vártam az Állati április felhősort ;), és most kissé csalódott vagyok :eek:, ugyanis nem ládás zsákbamacskát vártam, hanem fix tapasztalatpont nyereményt 8) szinttel szorozva :p xD, netán csengőpengőt is...!!!
    Imádom a Ládákat bontogatni, nagyon is
    :inlove:, mégis egy pénzért vásárolható felhősortól többet várnék!!! Persze, ennek ellenére megvettem ;) :inlove:!!!
    Végül de nem utolsósorban, reklamálni szeretnék :p, ugyanis nincs elegendő csillag mennyiségem, hogy minden nekem tetsző rúnát ki tudjak váltani a Tölgyről... :D xD....

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"A természetben nincs állandó status quo. Szüntelenül javító és a javításokat javító folyamatok zajlanak, máskülönben elkerülhetetlen a

bukás."/Hermann Joseph Muller/

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Rúnával a fák érésideje 20:00 helyett 18:00, az XL fáké 18:00 helyett 16:12 és az XXL-eseké 12:00 helyett 10:48. KK turbóval rendre 11:42, 10:32 és 7:01.

12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Tetszik a májusi kínálat még a tejshake is elviselhető :) a cserenapra jól tippeltem 8) ez a 2 a 3-ból event mi lehet?

HéricsBáró, ursa11, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Az anyák napi eventet nem látom . :cry:
    Szerintem 3 event lesz , és csak spóroltak a rublikával . :p
    Az a 300 db felröpi eléggé azt sugallja , hogy sok felröpi kell az event teljesítéséhez :cry:

.barbi1., -kaktuszable-, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

Köszi.
    Igen, kb ilyen számokra gondoltam. Mivel a zokni véges, a 3 aratás csak végszükség esetén, mondjuk időkorlátos feladatnál remek az xxl-nél.
    Végül is az xxl a lényeg, mert így teljesen biztosan aratható 2x, ha pontatlanul aratok, akkor is. Mert előfordult, hogy késő délelőtt arattam, aztán az esti kimaradt, mert nem volt kedvem megvárni. :)
    Az alapfa nagyon nem megérős zokni nélkül.
    Vagyis ezt a rúnát érdemes bevállalni az xxl-ek miatt. Azért a 10:48 baráti idő.
    Nem is tudom, miért vártam komolyabb időcsökkentést, de vártam. :)

-Palika17-, -katalinjani-, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

És hozzátenném még, hogy a Bahán ott a kalózpapagáj-hajó, ami szintén 10%-ot csökkent, így a Bahás és farmos fák érése végre szinkronban lesz. Én azóta vártam ezt, amióta bevezették a KPH-t a Bahára, mert elég rendszertelenül aratok, így sokszor csúsztak el jelentősen a beérések időpontja.

Ribiszke, genka53, -Palika17- és 11 más kedveli ezt.
  16. libuskafarm

Így igaz.
    Nálam is vannak csúszások elég rendesen.
    Bizony bosszantott, hogy a bahán sokkal lazábban megy a fás dolog a papagájhajó miatt.

genka53, -Palika17-, -katalinjani- és 6 más kedveli ezt.
  17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia HéricsBáró!
    Néztem én is egyet, úgy látszik sajnos. Ez a nagy szám arra utal nagyon.:sleepy:

.barbi1., emocy91, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Lehet, hogy anyák napja, gyereknap és apák napja lesz a 3 event, és ebből kiválaszthatunk kettőt amivel játszunk :wuerg: ha már ilyen hosszú event lesz, akkor biztos betesznek valami csavart :music: a kalózoshoz lesz egy gazdaköri, szerintem valami időkorlátos. Én szeretem, ha egymásra épülnek vagy egymáshoz kapcsolódnak eventek/feladatok :)
    A tejshake-nél kiváncsi vagyok, hogy tudnak e valamit újítani, remélem, hogy igen :)
    A polipot az ólválogatós szemüveges bárány hozza majd? Azt nem láttam a naptárban:music:

.barbi1., HéricsBáró, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  19. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Jónás Apó tudnál cinegézni, hogy a támogatói g.köri mit kér vajon? Készüljünk pl. terménnyel?Mennyire terheli meg pajtánkat?

.barbi1., genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás!
    Lehet tudni, hogy mikor várható a farmos szintbővítés? Még a nyári szünet előtt?
    Üdv, Kata

Utoljára szerkesztett: 28.4.18
    .barbi1., Sali~*.*, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.