Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én csak simán arra gondoltam, hogy nekem nem feltétlen esne jól egy pajtaürítgetés TOP előtt. Tavaly lenulláztam magam és nem igazán sikerült feltöltődnöm. Ezt is tanulni kell és a feltételek sem olyanok már, mint régen.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sír bizony aki készült de nem eléggé:oops: és mégis belevág:wuerg:
    Bár ettől függetlenül jöhet egyéb pajta fosztogató dolog is...:p
    Én gazdakörit kérnék!:music:

-Fülemüle-70, -Palika17-, dagi18 és 4 más kedveli ezt.
  3. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia, sziaszok!
    Ó, mit kell tennünk, hogy ne pityeregjünk? A kapát tartsuk edzésben, vagy a tápos ládába kotorásszunk, vagy a csúcs szuper KK-t teszteljük? Esetleg all in?:music:

4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Pajtafosztogatós lehet egy olyan event, ahol van egy ideiglenes gazdaköri értékes kínálattal, vagy a kecske (Ziegfried Caprinus) és majom barátja (Auréliusz) is kértek már 150 db valamit, aminek a nagy része a pajtából repült, bár ezek nem voltak komoly mennyiségek.

A dartsos és a vegás eventről nem tudunk még semmit, ebből az egyik lehet akár sírós 8)

A tenyésztős eventektől is kicsordult már pár gazdának a könnye :music:

Aztán az is lehet, hogy mindez egymás után jön, és tényleg lesz majd riadalom :wuerg:

5. -Holdfeny-.

A játék változik... :music:
    Szerintem ez jó;) Bár a horror árak a piacon néha sokkolóak:wuerg: de van egy olyan érzésem az infláció nem áll le... sőt stagnálni sem fog:wuerg:
    Hm ez izmos ideiglenes gazdaköri bármit kérhet;) Remélem kapunk valami segítséget, hogy ne sírjunk;)

6. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Azt lehet tudni hogy mi a következő tenyésztős event?

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ebből amit írtál remélem az ideiglenes lesz a leghangsúlyosabb szó az állandó helyett :) Ha piacot mozgat és nem marad ott a listában bárminek tudok örülni akármi is legyen amit kér..

8. -Holdfeny-.

Szia Gyöngy;)

Az állandó miatt nem szoktak sokan sírni;) - mert ráér... :music: Szóval biztosan valami ideiglenes dolog lesz;)

h.lajosvilmos, -Palika17-, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Én sem arra gondoltam, jól érezted8)

10. Rékuci1111

Kedves Jónás! :) Az még megy, hogy megérezzük mire nem gondolsz 8) azzal van gondunk, hogy kitaláljuk, mit akarsz nekünk jelezni :D

11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Beszélgettünk régebben egy szép felhőről, ami nem lesz ingyen ;)

iboly54, Sali~*.*, _Cygnus_ és 17 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szia!
    Már csak azt kellene tudnunk melyik részét fosztogatja majd a pajtának? Tételesen? vagy kategóriánként?

13. Rékuci1111

Szia :) Igen, mondtad, hogy leesik majd az állunk :D akkor arról volt szó, hogy gazzal, gyümölccsel és jószággal töltsük a pajtát8) Ez továbbra is érvényes, vagy szűkült a kör a beadandók tekintetében? Fontos például, hogy milyen jószág kell, vagy bőven elegendő, ha van elég jószágunk?

Utoljára szerkesztett: 22.8.18
    _Cygnus_, Boccio71, kovacstne és 11 más kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Terményfosztogatás rég volt. Mondjuk, nem hiányzik, csak ténymegállapítás.

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha az előbbivel megdobnak akkor sírsz . A dartsot dobállni kell . Lehet Ingrid felhagy a baltával ? :inlove:
    Az utóbbiak meg asszem nem esznek állatot ? Akkor az állatmentes event ? :p
    A gyümikre én is kíváncsi lennék . :inlove:
    Gondolom aki szeretne minél jobban tapasztalt lenni , arra esz hatással ? Hány számjegyből fog állni az áldás . :p

16. Rékuci1111

Nem csak a TP számláló fog pörögni, a ládákat se bírjuk majd nyitogatni :) Bár így, hogy nem százasával kell bontogatni, talán nem lesz olyan megterhelő ez a sok láda :)

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha ládát adna , akkor adhatna farmarany ládát :p

18. cumoci

cumoci Járnitanuló

Valdemár új kínálatának képén láthatóak lesznek az új nyeremények szerintetek vagy csak illusztráció a kép?

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szerintem az a jelenlegi kínálat.

20. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Én azért az alkotók fejével gondolkodva nem gondolnám,hogy olyan eget verően nagy mennyiségekre lesz szükség,hiszen akkor az alacsony szintűbb játékosok esélytelenek lennének,ez meg ugye nem cél... Én inkább a növényektől tartok... Azok termelése valahogy elfelejtődött,illetve az átlag szinten elérhető növények az eventek miatt nemigen pörögnek, ott lehetnek meglepetések! Aztán ki tudja..8)

iboly54, Gio, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.