Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Legyen megoldás... s olyan ami minden érintettnek jó.... :music: kár lenne ha sértődésből egy réteg abbahagyná a játékot:wuerg:
    Szép ólak lehetnének :music: Terményese is van...:p Jó ötlet:inlove:

alex0824, kelleri, kicsicica!!! és 2 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Rendszerint én is hosszú érésű növénnyel, meg a raktárakkal várom az eventeket, de ezúttal úgy voltam, hogy kezdésre jó lesz nekem amit az ólak adnak, és nem rendeztem át semmit. Viszont a dekoros dolgokat korábban már learattam, így véletlenül sem jártam ezeken a területeken. A tojástartóban nekem van egy halom üres terület, így állandó jelleggel kint van 4 db neon medve dekor is (az ötödik felhőn csücsül), így elméleti szinten nálam össze is jöhetett volna a medvés 0 percezés (csak 5x kellett volna a dekorokat aratni). Kár, hogy nem szóltak előre a hibáról xD

Lillapilla73, osztrak12, nagymami2 és 9 más kedveli ezt.
  3. macskacicu

macskacicu Járnitanuló

Szia! Kicsike kis gazda vagyok én itt, de azért lenne egy két gondolatom ehhez a tegnapi zűrzavarhoz. Tudom, olvastam, hogy egy réteg gazda szerte a világban villámgyorsan meggazdagodott az event kezdete után....ami elgondolkodtató. eventkezdéskor én is aratni szoktam a felhőket, kergét, kúriát stb....de gyakorlatban szinte rá se nézek, csak nyomom a gombot...Isten bizony fel se tűnt volna, hogy ha ismét beértek volna, mert nem gyönyörködöm benne, hanem nyomás elvetni a magokat, aztán majd lehet vacakolni bármi mással. Nos, amire ide elértem, már ki is hajított a rendszer estig :) Az egész történet lezajlott 8 azaz nyolc perc alatt, mert addigra már gőzerővel dolgozott a birka a légkalapáccsal....

Lillapilla73, osztrak12, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, és nem. Sokan hajtanak a TP-re, szintlépésre, így minden aratás után csekkolják, mennyi is jött? Majd látni, hogy nem aratta le mégse. Nem működik a munkás? Nyomjuk még egyszer! Ugyanaz a TP, de ugyanúgy nincs learatva semmi! Buli! Nyomogassuk csak folyamatosan...
    Nos valahogy így képzelem én el a jelenetet. Szemfülesebbek rögtön átmentek ezután a tojástartóba, megnézni, ott mi a helyzet. Szóval 8 perc sok mindenre elég lehet...

osztrak12, -kaktuszable-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Valami új fejlesztés? Már vetni is lehet a hangyászt? Az almásrépás csatni is hat rá? ;)

osztrak12, Amira09, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!
    Sajnos teljesen igazad van abban amit leírtál. 10 percnyi egész farmos aratás + baha aratásba nekem is belefért eddig még egy ellenőrzés fönt és középen is mielőtt átlépek a következő területre.
    Simán látom, ha bármi eltérés van a megszokottól.
    Miután nem akartam eventezni reggel arattam így számomra minden a tökéletesen megszokott volt, de ha eveteztem volna én is kivárom a terület bontását az event kezdetéig és csak előtte arattam volna. :)
    Bár egy utolsó megjegyzésként azt még had írjam ide, hogy már a tojástartóban megláttam volna, ha másképpen működik a farm, nem kellett volna átmennem máshová, mert ott is észrevettem volna a zavart..
    Hibásan működök ha nekem van hangyászfejlesztésem? Sárgul is és narancsos is.. de szupertrágyát még nem kapott :D

Utoljára szerkesztett: 11.4.19
    osztrak12, Szíriusz, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

xDxDxD
    Pedig kacsa katával... nagyon jó terméshozama lenne:p

osztrak12, Szíriusz és alex0824 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A szerver kitérne a hitéből . xD
    Gondolkodtam a tegnapi napom , és ebben a hitben ringatom magam : Van 2 db sorsjegy , és csak egyre van pénzem , és a másikat meg akarja venni valaki . Én megveszem az enyémet , a másikat másik veszi meg . Én nem nyerek , de a másik szelvénnyel hatalmas vagyont kap . Én morci leszek , mert nem én kapom a tejjel mézzel folyó kánaánt , míg a másik , már tervez szervez irányít , hogy mi legyen a vagyonnal . De közben kiderül , hogy a szelvény lejárt tegnap , és nem kap semmit .
    Melyik lehet a rosszabb ? Én , hogy láttam , hogy mit kaphattam volna , vagy az hogy aki megkapta , elveszik tőle ?
    Ne írjatok semmit , mert én ebben a hitben ringatom magam . :D

osztrak12, genka53, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Gyűjtöm-gyűjtöm a csillagokat a trágyadombomat akarnám fejleszteni, mit javasoltok tegyem ne tegyem.....várható valami új, jó érdekes talán terület a közel jövőben amiért jó ha sok van belőle:music:...

osztrak12, genka53, kelleri és még 1 ember kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Elvetettük ,mivel a képek a hangyászról semmi újat nem mutatnak, szerintem inkább egy baki következtében újra kikerültek forgalomba. Szóval ha elvetjük, akkor sárga és narancs axolotl-ot kapunk.
    :)

Imi*, osztrak12, nagymami2 és 13 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hűűű de jó kérdés:music: ugyanis én szorgalmasan fejlesztem...:p nem ám gigantikus csillaghiányom lesz a következő fejlesztés bevezetésekor:wuerg:
    Talán narancs színben szebb lesz:p

osztrak12, alex0824, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  12. MikkaM

MikkaM Fórum-zöldfülű

Én pár év kihagyás után néhány hete tértem vissza a játékba, azt hittem 200.000CSP-vel gazdag ember vagyok, aztán beléptem a piacra..:cry:xD

osztrak12, alex0824, pormacska1 és 13 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szerintem simán meggazdagodhatsz;) Csak jól kell sáfárkodni a megtermelt javakkal;) s érdemes olvasni a jóslatokat is;)

osztrak12, Marika312, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  14. ici51

ici51 Járnitanuló

Sziasztok! A húsvéti eventről mit lehet tudni. Köszi.

osztrak12 kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Már lassan 200 milla sem tétel,ha elszabadulnak az árak...

osztrak12, -kaktuszable-, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

osztrak12, alex0824, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

osztrak12, alex0824, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  18. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

napok óta hihetetlen csend van , történt valami amiről lemaradtam ? :)
    Vagy csak a borongós idő miatt nem repülnek a hírek ? :)))

osztrak12, alex0824, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is kiváncsi lennek a húsvéti eventtel kapcsolatban.Nézegettem,de nem találtam semmit,csend van róla.

osztrak12, alex0824, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Báró úr hozott róla több képet is :)
    Szokásos módon ültetünk valamilyen eventnövényt (kefe, ecset vagy ilyesmi) és lesz felröpi (színes tartály?).
    A minijátéknál pedig tojást kell "festenünk" időre, annak megfelelően amit kér. Gondolom különböző mintákat és színeket lehet kiválasztani, és így készíthető x féle tojás, és a megfelelőre kapunk 15 pontot. Minél gyorsabbak vagyunk, annál több bónusz pontot kapunk majd (+3, +7, +10). Játékban lesz majd valamilyen tojás időzítő, aminek használatával nyerhetünk egy kis időt (+20 másodperc). A megszerzett pontokat, vagy az értük kapott érméket gondolom majd egy üzletben elkölthetjük felhőre, kitehetőkre, hasznos apróságokra...
    Az, hogy a melegebb éghajlat kap-e bármilyen szerepet, mennyit kell majd kapálni a felhőért (lesz-e egyáltalán) és hasonló kérdésekre Jónás tudna valamilyen utalást adni, de legkésőbb kedden úgyis megtudjuk :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.