Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Tiszteletem Jónás!:)
    Köszönöm szépen, ez nagyon jó előrejelzés.:) Lesz idő a karácsonyi előkészületekhez is a VV-ben.;)

-W-595-, Gio, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Azt nem tetted hozzá, hogy kevés gazzal és felröpivel.
    Zölddel kellett volna irnom?

-W-595-, Samborg, Gio és 6 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Kevés gazzal és a felreppenő sem tűnik soknak... így már jó? És nem zöld ;) Aki bont, annak 6-7 kör elég. Azért ez elég baráti :music:8)

HéricsBáró, _Cygnus_, Akela és 40 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Az újévi event kifejezetten all-in jellegű: 6 területen nőhet majd a gaz és jöhet a felreppenő. Egy rövid, egy hosszú érésidejű növény 8) Szintén pajtakímélő étrend :music:

HéricsBáró, _Cygnus_, -W-595- és 43 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Jónás! :)
    Szóval ha bontok egy pezsgőt, akkor 6-7 kör is elég? ;)
    Hmm, viccet félretéve, jónak ígérkezik így. :) S jó,hogy végre békén hagyják a pajtánkat.

HéricsBáró, -W-595-, Domos52 és 13 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Van az a pezsgő mennyiség, amitől minden event jónak néz ki. Feltéve, hogy megtalálja még az ember a gépet :D
    De ehhez most nem kell pezsgő 8)

HéricsBáró, _Cygnus_, -W-595- és 40 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

;)xDxD
    Értem. Pezsgő elfelejtve... :)

8. Bözse

Bözse Rutinos

Ma szokásunkhoz híven megint a Skype-on bandáztunk. Ilyenkor a farm mellett filmekről, zenéről is esik szó közöttünk. De ma főleg a farmról dumáltunk. Délután belefutottam egy hirdetésbe, amiből kiderült, hogy idén is van megint a szokásos RTL-es akció. Gyorsba regiztem is egyet a kitehetőért. Plusz szóltam a Többieknek, hogy Aki akar Magának ilyen RTL-es cuccot, tegyen ugyanígy. A kis farmoknál csak egy gondom van, hogy akár akar az ember Mentort, akár nem, a rendszer a 3. szint elérésekor kioszt egyet kéretlenül is. Pisti, a társaságunk stand up comedy-se, olvasva a sztorimat elmesélte saját tapasztalatait pelyhes kiscsibeként. Alighogy megkapta a Mentorát, Akit személyesen is ismert, írt Neki. Mielőtt még jött volna a szokásosnak mondható csibe köszöntő üzi. Az Ő levele mintegy inverze volt ennek. Annyira megtetszett ez a poénos üzi, hogy elkértem Tőle, mondván én is beköszönök a saját Mentoromnál.

Üdv!
    A rendszer engem jelölt ki Számodra csibének. Amíg el nem érem a 40. szintet, Te leszel a Mentorom. Lehetőséged nyílik, hogy segíts nekem a fejlődésemben, napi ajándékokat küldhetsz és én ezt csibepontok küldésével viszonzom majd Feléd. Ha netán segítségre lenne szükségem, én leszek az, aki bátran fordul Hozzád tanácsért, tudván, hogy egy tapasztalt Játékos a Mentorom.
    Üdvözlettel a Te csibéd

Miután elküldtem, volt bennem némi para, hogy a másik oldalon lesz-e vevő a hülyeségemre a Gazda, vagy esetleg besértődik. De egy jófej Mentort kaptam, nagyon tetszett Neki a levél és rögtön meg is kérdezte, hogy a nagy farmomon hanyas vagyok. Azóta össze is cimbiztünk és Szomszim is lett. Szóval minden jól sült el. Ehhez az aranyos sztorihoz valami édi-bédi illik. És a dal franciául pont ilyen.

Csodákkal teli adventet Mindenkinek!:inlove:

Van, Aki a karácsonyt sem bírja ki humor nélkül. A kövi vidi Nekik szól. Zárójelben mondanám: Az ötletek megvalósításáért és ezekre adott reakciókért nem vállalok semmilyen felelősséget!

Kreativitással teli barkácsolást kívánok Nektek!:)

9. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    Kedves farmertársak, a Kalendárium mai ajándéka 10 Kacsa Kata turbótrágya.
    Legyen szép napja ma is mindenkinek !

10. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok, szép téli éjjelt!:)
    Közelebb és egyre közelebb az ünnepekhez.:music::)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

HéricsBáró, csio70, Marika312 és 20 más kedveli ezt.
  11. enter78

enter78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Nekem 20 szupertrágyát adott. ??????

12. mdi1

mdi1 Törekvő

10 KK turbótrágya!!!
    Szerintem a fentiek az előző napokban voltak.

13. csuli70

csuli70 Utánpótlás-írogató

Üdv! Tud valaki kerek kerék gyorsítót?

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

HéricsBáró, -W-595-, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  15. csuli70

csuli70 Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Sali!:)
    Sziasztok!:)
    Még utólag, figyelmetlenségemben lemaradt, ez a kép.
    Jobb oldalt, kicsit takarva láthatóak, az idei választható dekorációk a feldíszítéshez. Csak ezúttal nem fenyőfát, hanem nappalit dekorálunk.:music:;)
    Bal oldalt pedig a nyeremények találhatóak.:p

17. Ninett79

Sziasztok!
    Advent 3. vasárnapján, égjen a 3. gyertya itt a Gangon is! :)
    Kellemes adventi készülődést kívánok mindenkinek! :)

18. cumoci

cumoci Járnitanuló

Sziasztok!
    Biztosan lemaradtam valamiről, mert nem tudom hová tenni a 19.-ei karácsonyi előkészület eventet, ami 1 napos. Esetleg itt juthatunk hozzá a a 20-án kezdődő karácsonyi event eventnövövényeihez vagy a hozzá tartozó plusz növényekhez, amivel a felszaporítást segíthetjük?

19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a Karácsonyi előkészület event sajnálatos módon egy új nevet kapott, az Ünnepi shoppingot. A 19-ei bejegyzés pedig véletlenül benne maradt a naptárban

HéricsBáró, genka53, Kincső52 és 4 más kedveli ezt.
  20. cumoci

cumoci Járnitanuló

Szóval a shoppingolás szerdán ér véget :music:;) Köszi Rékuci :)

Rékuci1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.