Visszajelzés Profik a magasban - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 23.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. zagimichna

  zagimichna Járnitanuló

  Sziasztok ismét!
  Nálam sosem jön össze az a felröpi mennyiség, amit ti megsaccoltok. Pannim egy sincs, de a tölgynél mindkét kupa minden fejlesztése megvan, vagyis 30 % - al nő elvileg a különleges tárgyak esélye. A eventet lóherével vártam (ez a leghosszabb érésűm), 1x1-en, csatnival, 180-valahány felröpi jött.
   
  magdi06, mamszi5107 és zit67 kedveli ezt.
 2. MózesBotond

  MózesBotond Fórum nagymestere

  Szia!

  Ezt számolgattam én is és szintén erre az eredményre jutottam.
  Megfigyelésem szerint az utóbbi időszak már a feszesebb felröppenőmennyiségről szól. Míg korábban a szükséges mennyiség dupláját is megszereztem, most pontosabban kell teljesíteni ahhoz, hogy a kívánt mennyiséget megszerezzem.
   
  mamszi5107 és -BombadilToma- kedveli ezt.
 3. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Bár ezt még nem láttam deklarálva, de valamennyit számít a farm szintje is. 80-120-as szsinteken kevesebb jön, mint 200 fölött, akkor is, ha egyformák a kupák, fönn van 1 panni a tölgyön, és a nagyon sem rakok ki több pannit. És valamiért nem mindegy az sem, hogy milyen hosszúérésűt raksz. Tapasztalatom szerint ha egyforma (v. közel egyforma) az érésidő, de magasabb szinten beálló növényt ültetek, jobban jön a felröpi.
  Mivel megint elnéztem, az alapfarmon mamutok voltak, a másikon vadaskertek és 1x1, így jött kb. 200 röpim, macskagyökérrel (az kellett). Igen, ha gyékényt raktam volna, sztem több lett volna (ugyanennyi kockáról), és ha mindkét szántó 1x1-el lett volna tele, még több. Bár a pavilonokból meg szokott érkezni a 8 db (ami 1x1-ről max. 4 lehetne), tehát nekem ez rátett egy picit.
  Állítólag ha az ezüst rekeszekbe só-cukor-stb. felröpi növelőt teszel, picit az is rásegít. Volt, h. próbáltam, nem igazán éreztem különbséget, de tégy 1 próbát, hátha neked bejön. Nem nagy anyagi veszteség. Ha mégis, küldök annyit, amennyit rápazaroltál.
   
  imi010, mamszi5107, zagimichna és 3 más kedveli ezt.
 4. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Szia!
  Nálam 7 és fél órás növény volt kint, amit reggel ültettem, így a csevegőben olvasott számokból indultam ki. Egyébként én sem szoktam annyit kapni, mint mások, de a nemesített növények behozzák ezt.
  Az a lényeg, hogy a célokat a lehetőségekhez tudjuk igazítani. Nem szabad ugyanazt az elvárást támasztani magammal szemben, ha csak napi kétszer lépek be, mint annak, aki folyamatosan itt ül, és fél nap alatt lezavarja az eventet. Ebben az eventben (is) meg kell nézni, hányszor tudok aratni, abból mennyi növény jöhet össze, és az mennyi luxus üzemanyagra elég - persze a többi mellett. És ehhez mennyi röpi kell. Figyelni kell, mennyi röpi jön, és nézni, hogy az elég lehet-e arra, amire terveztem. Ha nem, vagy lejjebb kell adni a terveket (eggyel kevesebb aratás, de plusz egy éjszakai hosszúzás), vagy meg kell néznem, milyen extrákat tudok és akarok erre az eventre szánni.
  Az sajnos már nagyon régóta nem megy, hogy elkezdek termelni azzal, hogy végigviszem (ha másnak is megy, akkor nekem is), mert szinte biztosan az utolsó nap szembesülök majd azzal, hogy nem jött össze.
   
  -W-595-, Kuzdern, HéricsBáró és 11 más kedveli ezt.
 5. nevada007

  nevada007 Fórum hercege

  Nekem sosem volt gondom a röpivel mivel a vadaskertek és a 22 pannik ontották a röpit szinte háromszoros túltejesítésem volt.Most hogy kiszedték a vadaskerteket a röpi lehetőségből és a növényeknél ís vissza vettek nekem is oda kell figyeljek hogy meg legyen a kért mennyiség.
   
  Kuzdern, imi010, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
 6. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Szia, Toma!
  Érdekes volt a tegnapi felvetésed, hogy megéri-e 400 sztrágyát áldozni a KK-k duplázásáért. Erre eddig nem gondoltam, de ennek tükrében elkezdtem számolni, és azt találtam, h. 81 zoknit és 79 propellert kapnék pluszban (szóval 160 cucc). Ugyan mindháromféle mamuttal bírok, de a csöppöm általában elég, a zoknival hellyel-közzel tudok gazdálkodni, a propeller viszont mindig kevés... Erre nem szoktam valós pénzt áldozni. Ha ezeket kihagyom, az 21 luxussal kevesebb és több xl-t tudok használni (igaz, ennek a gazigénye minimálisan kevesebb, mint az alapé). Az valsz. kényelmesen meglenne, bár a Jackjaim már elfogytak és most pörgiből sem jött össze semmi :( Igaz, be lehetne áldozni egy 24 ó termésbónuszt (Arany rekesz), csak azt mindig elfelejtem. Az 4000 növény lenne pluszban (5 aratással számolva), meg amit a többi táblák teremnek.
  Köszönöm a válaszod, újabb bizonyíték (nekem), h. érdemes fórumot olvasni és mások szempontjait figyelembe venni.
  Nevada! Hol találtad, h. a vadaskerteket kivették? Mit nem olvastam el megint?
   
 7. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Szia :) már egy ideje ez van:

  Érkezhet:
  • növények és fák aratásából az alábbi területeken
   
  Kuzdern, DevilMókus és nevada007 kedveli ezt.
 8. nevada007

  nevada007 Fórum hercege

  Nem olvastam sehol csak az elmúlt pár eventben már nem adott röpit a vadaskert és én ebből következtettem hogy kiszeretnék hagyni ezt a lehetőséget,de lehet hogy csal a megérzésem és csak variálnak vele.
   
  Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
 9. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  És ha a fa pavilonban van (füvészkert)?
   
  DevilMókus kedveli ezt.
 10. Menitala

  Menitala Haladó

  Maximálisan igazad van!!!! üdv.
   
  gabianyus és DevilMókus kedveli ezt.
 11. nevada007

  nevada007 Fórum hercege

  A vadaskertek az állatokkal van tele a füvészkert az meg fákkal nem mindegy én vadaskertet jeleztem hogy nem ad röpit
   
 12. zagimichna

  zagimichna Járnitanuló

  Köszi a javaslatot, egyszer próbáltam már, akkor nem láttam sok különbséget (1-2 röpivel jött több), de ismét teszek egy próbát, hátha ez is eventenként változhat.
   
  nolina1965 kedveli ezt.
 13. farmeres53

  farmeres53 Fórum biztosa

  Nálam a sósperec a nyerő!
   
  Ribiszke, genka53, zagimichna és 4 más kedveli ezt.
 14. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Sziasztok az ólak terményesek jó pár event óta nem adnak röpit.o_O
  Nincs ez kiemelve egyszerűen annyi hogy a növények fákból jöhet:)
  Aki megszokásból kint hagyta a vadaskerteket hát érdemes elvinni mert 1 db kannát se fog adni .:oops:;)
  Hát fp-t én se duplázok véletlenül se, ;)tenyésztésnél se igen lesz szempont és azt hiszem a baha fákat se erőltettem 1 darabig.:music:Amennyi a limitált kiváltásához kell annyi összejön ládákból felhőről kerékről stb./ A kedvenceknél van üres hely még/:)
  Ismét 1-2 játékcéllal kevesebb.:oops:
  Ui. Mondjuk annyi haszna van hogy látom 80* váltottam ki a szabad pörgetéseket:music:Azaz csak innen 400 ebe a hónapba:music:

  Mondjuk nem nagyon emlékszem rá hogy nyertem innen hozamot :music:;)azaz túl sokat velük nem vesztettem.:D
   
 15. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Most elkerekedett a szemem, mert erről a röpigyártó módszerről még nem hallottam, de ki kipróbálom hátha kiváltom vele a pannis aratásokat :)
  ****
  Végeztem az eventtel. Tűrhetően számoltam, -vállon veregettem magam- mindössze egy XL-es biodízeles kannám maradt meg a lekevertekből :)

  Kiemeltem duplán mindent amit szerettem volna. Felröppenő gondom nem volt.
  Hasonló sok sikert kívánok mindenkinek, köszönöm a játékot :)
   
  Utoljára szerkesztett: 25.6.20
  Szaby200342, barbi021951, Gio és 10 más kedveli ezt.
 16. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Ne várj tőle olyan hatékonyságot, mint a pannitól, ahol elvileg garantált az 5% növekedés, de a semminél több.
  Gratulálok a gyorsasághoz!
   
 17. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Köszi :D
  Valahogy sejtettem, hogy lecserélni a két módszert nem fogom tudni, de mint ötlet tetszik és egy próbát mindenképpen megér nekem :D
  ****
  Kibontottam az akcióban megvett 5 darabos bónuszládát és a mellétettem az eventben megnyerteket is, mutatom az eredményét:

  [​IMG]

  Pajtára most nem kényeztetett el a rendszer, de ami biztos, hogy meg fog maradni nálam a jövendő nemzedékeknek az a BTP-s bónusz... Kár, hogy létezik külön-külön bónusz a területekre, sokkal hasznosabb lenne, ha mindenhol hatóak lennének csak. Szívesen használnám, ha volna hová, de a szintemen már értelmetlen.
   
  Kuzdern, Ribiszke, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
 18. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Repülés elindult... lassan komótosan...
   
  zsona416, barbi021951, spagetti24 és 10 más kedveli ezt.
 19. eviii_mee

  eviii_mee Fórumprofi

  Megmondom nektek oszinten nem szoktam elore bekeverni, hanem mindig csak ami kell. Nehogy elszamoljam magam..
   
  Ribiszke és mamszi5107 kedveli ezt.
 20. nyific

  nyific Fórum elő legendája

  Szia! Szeretnék tőled kérdezni valamit, de nem eventtel kapcsolatos dolog... ez a farmneved is??
   
  barbi021951, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.