Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Fölötted lévő hsz. .......

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zsuana!
    Nem igaz, hogy eggyel feljebbre nem látsz?! :oops:
    Ott van a te bejegyzésed felett, és még azt sem lehet mondani, hogy azért nem láttad, mert egyszerre írtatok GA-BI-O-FARM-mal, mert 6 perc a differencia.
    Kérlek benneteket, hogy tiszteljük meg már egymást azzal, hogy elolvassuk, hogy mit ír a másik, legalább néhány hsz környezetében, nem kell a 23 oldalt egyszerre, hátha fontos dologról ír, ami bennünket is érdekel, vagy érint. :) Ha nem, vagy nem tetszik, akkor utána nyugodtan tovább lehet görgetni. :oops: Látom, közben Jucus is írta. :)

3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Hátha segít valakinek: 10 perc az egész. A táblázatot végignézem, eldöntöm, mit szeretnék(én sztápot), majd kiírom magamnak.Mind a 30-at, pontosabban nekem már csak 20 kell, de mindenki annyit csemegézhet, amennyit akar. Rövidítve, sorszámmal, ajándékkal.

Pl: 33. Cs T H Sz - sztáp

Így mindenki válogathat kedvére, azt szedi ki, amit akar és nincs ismétlődés. Remélem az értetlenkedés is kevesebb.
    A táblázat linkje 439. hsz.

Last edited: Apr 20, 2018
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Köszi, vettem a jelzést még este, és igazad van, nagyon rossz ez a táblázat a spoilerben, de mivel ott nem tudtam formázni, beraktam simán a táblázatot, így már elviselhető lett :)

5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Attól sokkal jobb lett.xD Mármint az elviselhetőtől. Kitűnő.

6. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

67 tappancs szív hangjegy csillag 30 bájital 10 bájital ellenöriztem :) D-in-a

7. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

Bocsánat, ahogy elküldtem a hsz-t már szemet szúrt, Még egyszer elnézést, már ki is nyomtattam.

8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Ez most igy sokkal áttekinthetőbb, köszönet érte! :)

9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Úgy érzem, nem ebben a hangnemben írtam, ahogy azt Te tetted, talán udvariasabb is lehettél volna, én nem bántottam senkit, csak kérdeztem.

Inkább, ha valami nem tetszik, ne is reagálj!

Last edited by moderator: Apr 19, 2018
  10. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

:mad: Nem szabad kapkodni! :mad:
    Amikor 5-öt adott 1 négyzetre, én üresen hagytam 1 területet!!! -.-:(
    Ez volt egy nagy szívás!
    Persze a vendégekre kentem a kapkodást...

11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

10 táncon vagyok túl, köszi nektek a táblázatért jó cuccokat vettem ki
    sok felröpit mindenkinek és sikeres táncikálást

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tök jó, hogy betetted a linket. Jó lenne, ha innentől kezdve mindig lenne valaki, aki ha új oldalra kerül, beteszi a hsz-ába. Akkor minden oldal tetején meglesz.

Tamás, kérlek, cseréld le a linket erre: https://1drv.ms/x/s!AhW-KqNt7_XlgQk6sHURlyvCh4OD. Muszáj volt a folyamatos "állagromlás" miatt új táblát csinálni, és a régit most már töröltem is. Köszönöm.

Last edited: Apr 19, 2018
  13. Leho69

Befér az még a Te aláírásodba is! Ugyebár?xDxDxD
    Persze felőlem lehetsz, mindig az oldal tetején is.xDxDxD

14. -BombadilToma-

Persze, beférne. Csak én nem csinálom ezt az eventet, így a csevegőt alapvetően csak akkor látogatnám, ha a jobb felső sarokban látom, hogy itt kapok valamilyen kérdést. Vagyis ritka vendég leszek - remélem -, így az aláírásomba tett linknek nem sok haszna lenne. Meg aztán, közösségi event lenne vagy mi a szösz; az a cél, hogy minél többen tehessenek valamit a közérdekért.
    Amúgy is, egyáltalán nem szándékoztam részt venni ebben a táblázatosdiban, csak egy eszközt akartam adni a társulatnak, amivel hatékonyabban lehet dolgozni, mint a fórumon, és nem egy emberre szakad a táblázat folyamatos aktualizálásának feladata. Persze tudhattam volna, hogy hurokba dugom a fejem, de remélem, most már nem lesz komolyabb gond...

15. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

ezt az oldalt olvassák most legtöbben...
    Vegyétek ki a Kárpótlást ;)

16. ginger.

ginger. Fórumprofi

Köszönöm Mindenkinek aki részt vett a táblázat összeállításában, mert nagy segítség. Sajnos csak ma tudtam elkezdeni az eventet, mert tegnap nem működött a gépem. Azért ami a részemre fontos ki fogom venni belőle.

17. Leho69

Akkor hátulról előre haladva:
    -Az áprilisi eventnél is jól kiviláglott, hogy a níp csak játszani szeret, melózni nem. A táblicskut kapának nézték. És szét is verték gyorsan. Itt is, egymás táblázatait taposva, hozták az adatokat, mert versenynek élték meg. Konklúzió: Ferrárival nem lehet szántani.
    -Kés, villa, olló, nem gyermek kezébe való.
    -Az, hogy Te itt ritka vendég leszel, az nagyon is kérdéses. Eddigi hurkos fejetlenségeid miatt, sűrűn fogsz kapni válaszokat és kérdéseket is (ajánlott idézéseket), ami előre vetíti az általad óhajtott gyér jelenlét besűrűsödését.

18. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Szia, nagyon köszönjük a táblázatot az összes közreműködőnek. :)
    Egy kérdésem lenne: Jól látom, hogy több helyen az első nyeremény kevesebb, mint a másodiktól? :eek:

19. -BombadilToma-

Csak a Te kedvedért - most itt vagyok majdnem az oldal tetején ;):

A teljes nyereménylista elérhetősége: https://1drv.ms/x/s!AhW-KqNt7_XlgQk6sHURlyvCh4OD

20. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Köszönöm a segítséget és nagyon kellemes meglepetés volt a kárpótlási csomag .

Thread Status:
Not open for further replies.