Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, végre volt egy kis időm,13 szupertàpot és fp-t adó kombinàción túl is vagyok. Így tenyészteni is tudtam néhànyat és milyen jó volt! 8 újabb tànchoz röpi van, növény most csak 350 kockàn érik reggelre,1 területre rózsàt tettem. Meglàtom,mit ad. Nem mintha szàmítana,a növény a gyenge làncszem... holnap a reggeli utàn még 3x tervezek aratni, estére 20 tàncleckénél fogok tartani. Vasàrnap reggelre megvan a felhő. Annyi elég is lesz ebből. Tovàbbra sem tetszik ez a tàncikàlàs, ami nem is baj, így legalàbb a kertben lógok nem itt. Pedig az időhiàny és a lassú event mellett sok a jó hír is, a 4 új tojàs, a két új 5-ös szintű mesterség, a meglepi pink lepke...mégsem köt le annyira a farm,mint pàr hete. Talàn a tavasz teszi...

2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ám legyen!:D De a jobb közérthetőség kedvéért a robot fejéből kilövelő világoskék teremtő fényt szupitrágya-világoszöldre kellene változtatni - vagy úgy en bloc a szupitrágyát világoskékre.... :music:Menni fog?? xD

Hatalmas köszönet Neked és a többi szerkesztőnek! :inlove: Én egyelőre csak termelgetek és majd vasárnap ájulásig ropom a táncot a sok szupitápért, csillagért és FP-ért. (A letöltött táblázatba már be is jelöltem a kedvenceimet.) Már előre örülök, hogy konstans vigyor lesz az arcomon és nem bosszankodok majd, hogy már megint TP-t/BTP-/csp-t kaptam....

És nagyon köszönöm az érési idő táblázat újabb frissítését is! Messze ezt a fantasztikus táblát tartom a leghasznosabbnak az összes játéksegédlet közül, és rendszeresen hálát is rebegek Neked, amikor használom! :)

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Emelem kalapom minden olyan játékos előtt, akik ilyen rövid idő alatt részt vettek a táblázat kitöltésében! A táblázat hiánytalanul látható mindenki számára! Nagyon remek emberek vagytok, egy egymást segítő, jószívű, segítőkész társaság! Maradjatok meg ilyennek és a pozitív emberi tulajdonságokat tartsátok meg mindig! További sikeres játékot kívánok Minden kedves játékosnak! :)

4. szeva35

szeva35 Utánpótlás-írogató

szép napot! én nem tudom ki hogy van ezzel! én haza érek munkából valóságban is játszom ezt és az nem játék! nekem nem a játék az első ha haza érek hanem a konyha, állatok,kert, és ha ezeket elhanyagolnám játékból nem nevelném egyedül fel a 2 gyerekem!

5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt! Figyelj....nyilván senki sem kezdi azzal amikor hazaért, hogy nekiesik a Farmerama nevű össznépi agráripari, gumicsizmás parasztgazdálkodós, játéknak, hanem elvégzi a teendőit a család és a háztartás körül. A postomba valóban...nem írtam bele, hogy "Jó barát, játék előtt végezd el az otthoni teendőidet, és csak utána állj ám neki játszani" Na...most képzeld, ha még ezt is beleírom, akkor azt válaszoltad volna nekem, hogy ne én osszam be az idődet.

Elárulok egy titkot: ezt a játékot pont az olyanoknak találták ki, mint Te, vagy én...azoknak akik dolgoznak napközben. Miért gondolom ezt? Azért mert nem kell egész nap, vagy órákat a gép előtt ülni,. nyomni a hülye klaviatúrát, hogy eltalálj egy mozgó pixelt a képernyőn... ez nem tankos, lövöldözős játék. Elülteted a virtuális növényt..vagy amit akarsz...oszt mész a dolgodra...aratsz - ültetsz - és mész a dolgodra. Ennyire egyszerű.
    Próbáltam veled érzékeltetni, hogy nem az időbeosztásodat kell a játékhoz igazítani, hanem a játékot az időbeosztásodhoz. Próbáltam neked megoldás, alternatívát nyújtani. Úgy tűnik ez nem ment át. Tudod van egy mondás: segíteni csak annak lehet aki hagyja, hogy segítsenek neki...

Egy kérdést engedj meg nekem: ha nem látsz semmi megoldást arra, hogy játssz velünk, ha nem engedheted meg magadnak, hogy kikapcsolódj ezzel a játékkal, ha a kínált megoldások sem adnak neked választ, ha nincs megoldásod, csak kifogásod, ha annak aki segítséget próbál neked adni inkább leoltod, kioktatod, ha nem látsz semmilyen megoldást akkor miért játszol ezzel a játékkal?

Last edited: Apr 20, 2018
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A csatni helyből +2.xD

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Bár tagadhatatlanul jólesik a dicséret, csak sajnos ez esetben nem érdemlem meg. Már nem először vagyok kénytelen rámutatni, hogy ebben az össznépi táblázatosdiban nekem gyakorlatilag semmi szerepem nem volt. Pusztán létrehoztam egy üres online táblát. Ennyi. A lépésvariációkat Rékuci már összeállította, nekem csak át kellett másolnom. A tábla egyetlen sorát sem én töltöttem ki. Szerencsétlenségemre az én nevem alatt fut, de én csak a cégér vagyok ezúttal.
    Vagyis a köszönet és dicséret nem engem illet; engedelmetekkel tovább is passzolom Rékucinak, Bekonak és mindazoknak, akiknek a neve ott van a sorok végén a táblában.

És mert látom, hogy Leho itt van, hozom a tábla linkjét, nehogy megint kikapjak :D

Teljes nyereménylista elérhetősége: https://1drv.ms/x/s!AhW-KqNt7_XlgQk6sHURlyvCh4OD.

9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 8 játék lejátszva :) Felrepi van dögivel, egaz elfogyott. 487 felrepi gyűlt össze. Lehet most éjszakára is egazt ültetek, hogy kicsit utolérjem a felrepiket.

10. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

+Sziasztok ! Nagyon köszönöm a táblázatot!

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Nna, sikerült elolvasni Titeket :)
    Én is szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult, hogy a táblázat elkészülhessen, nagy segítség ez, olyan jó látni, hogy mennyi segítőkész ember van...:inlove:
    Az eventtel még sehol sem tartok, nem táncoltattam a robotomat, nem sikerült terménybónuszt pörgetnem (nem tudom másnál hogyan alakult, kb. 20 partyt szántam rá, és jó, ha háromszor szembejött velem a bónusz, de el is ment... azt sem tudom, máskor ugyanilyen-e az arány, egy kisbogár azt mondogatja a fülemben, hogy a +1-es lehetőség miatt láttam kevesebbszer, persze könnyen lehet, hogy ez a kisbogár paranoid és gyanakvó xD)
    A felröpivel állok kivételesen jól, az enövény halad lassan, jóóóó, nem bontottam a tölgyest, de mostanra kezdem leszedegetni, mert igazán nem haladok. xD Mindig, mindig a bonyolultabb úton kell járnom...:D

Hát, gyere, táncolj! :music: ez sem mai példány :)

12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

9 táncon vagyok túl, és mindjárt jön még hozzá 5 :) A felröpiből tudnék még 16-ot alaplapot darálni, de a növény csak lassan jön. Lehet, hogy estére is azt kellene ültetni, de maradok az eredeti elképzelésnél, és az este az állatoké (maci, cica, egér, és a piros illatszertárnak is jutott hely ;) )

Szép napot mindenkinek! :)

13. Leho69

Nem kell annyira hárítani. Köszönd meg, hogy megköszönték és kész! Azt ne mondd, hogy szívesen, mert rád szállunk máskor is!xD
    Lehet úgy érzed, nem csináltál semmit, de tudjuk, hogy igen. Ha mégoly kevés is, nagyon fontos volt. Volt egy tanárom, aki azt mondta: "Nem kell mindig okosnak, vagy ügyesnek lenni, csak időnként 3 percig."
    Te most így jártál.xD

Ezzel téma lezárva.

14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Koszonet mindenkinek aki feljegyezte a tablazatba a kapott eredmenyt , sok munkatok volt ebben ;) Nagy segitseg, mert en is innen puskazom ki a lepeseket amire szuksegem van ;)
    20 x tancoltam , most varom a novenyt es a felropit , a hortenzia nagyon jol adta a felropit 72 egy teruleten ;)
    Ugyes tancikalast kivanok mindenkinek ;)

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Köszönet a listát készítőknek, előttünk járóknak.;) Egyenlőre gyűjtögetem az eltáncolni valókat, már 14 alaplap várakozik erre.
    Eddigi eventeknél általában a felröppenőkkel volt gond, most inkább a enövény letermelésének mennyiségével.:oops:
    Érdekes játék ez, így vagy úgy, lehet ültetni, gép közelbe maradni.
    Segítségül hívtam a "kisebbeket":inlove:, ellesve tőlük a tánclépéseket, a robotok táncoltatásához. Abban bízom, hogy a robotok könnyen tanulhatnak tőlük.
    Videoklipet átvittem Kispad FM #1224
    Sikeres eventet, sok szerencsét, bő termést kívánok mindenkinek.

Last edited: Apr 20, 2018
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

(Mindig is "szerettem" azokat a hsz-okat, amikben az illető elmondta a véleményét, majd leírta, hogy "válaszokat nem kérek"... o_O)
    A köszönetemet leróttam lájkokkal. Azért írtam, amit írtam, mert a valódi készítők helyében én rossz szájízzel olvasnám ezeket a bejegyzéseket. Köszönöm mindenki megértését.
    És most már tényleg lezárhatjuk.

17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Kedves táblázat létrehozók, és kitöltők!

Mindenkinek köszönöm :inlove: a munkáját, ez nagy segítség! Én még egyet se táncoltam, arra még nem volt időm, csak vetek-aratok és megyek tovább!

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.:)
    Szia Toma. :) El se tudod képzelni hogy mi lett volna ha ezt a táblát én készítem. Még most se lenne kész. :D
    Az eventtel nem haladok, mindig elfogy valami. A végén elfelejtek táncolni. ;)
    Prof. Uram végül elkezdte az ültetést vagy csak lazsál? :D

19. Leho69

Már nyolcszor megtornásztattam a robotot, kérlek.
    Ez valahogy úgy táncol, mint a tányérok, amikor az asztalra csapok. Eddig úgy tudtam, hogy falábúak csak az erdőben és a focipályán teremnek. De nem. Kár, hogy Ingrid mind megitta az erőleveseit, és most nem tud beállni zsűrizni.
    Majd, ha jön a vegyikombinát a mesterségek völgyébe, és nem csupán alkimista lesz, akkor majd egy kis sósavval megkínálom. Az lesz az omegás koreográfia.

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:DNagyon belejött Kend. :D
    Szólok hogy van egy elírás a táblában. A 84. sorban a KK trágyánál 11-4-t ad. Az első oszlopban pedig összesítve szerepel: 15-4.

Thread Status:
Not open for further replies.