Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

Igen,azzal egyutt van 29 :(

2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sajnos, ültetni már nem tudsz

3. Kata1979

Kata1979 Utánpótlás-írogató

Elméletileg tart még ez a robotos játék...
    még 96 órán keresztül
    hova ültessem az event növényt, ha sehova nem engedi?
    akkor h fejezzem be a játékot?

4. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

Ez az..akkor minek a hosszabitás?

Kata1979 kedveli ezt.
  5. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Köszönjük a kompenzációs csomagot,igy ki tudtam váltani az összes dolgot amire még "fájt a fogam",alig maradt bent valami8)

Maszatka47, Gio, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már nem kell ültetni, csak a 18 alaplapot eltáncolni. :)
    Nem kell ültetni, nem is lehet. Vedd át a kompenzációs csomagot a hírek felületén. Abban van 18 alaplap is többek közt, azt még eltáncolhatod. :)

Maszatka47, Gio, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Nahát, ennek a kompenzációnak különösen örülök, mert nagyon sajnáltam, hogy a felhősort,de egyáltalán az eventet nem tudtam rajtam kívülálló okokból befejezni. Viszont most nagyon örülök és köszönöm ezt a meglepetést!!!
    További szép napot és munkálkodást!!!

Maszatka47, mamika57, Gio és 8 más kedveli ezt.
  8. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szép napot!
    Köszönet a kompenzációs csomagért. :inlove:A kapott pénzt gyorsan el is shopping mániáztam. xD

Maszatka47, mamika57, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Úgy döntöttem, hogy az ajándékba kapott 18 db táncolást szerencsejátékba fektetem :) eljárom 18x a szív, csillag, tappancs, hangjegy táncot (érdemes a koreográfiák közül kiválasztani, mert akkor egy tánc csak 3 kattintás), és a 72 db farmpengőből veszek 35 db szabad pörgetést, és a szerencsére bízom a nyereményt (majd hozom később a listát)

Szép napot, jó táncikálást! :)

Végeztem a pörgetéssel. Láttam egész jó kis nyereményeket, de sajnos egyik se jött be. A lényeg, hogy játszottam egy jót a kerékkel, sokkal izgalmasabb, mint a robotot táncoltatni :)

forgatásnyereménydb
    25almalekvár1
    2bájital6
    13bájital20
    29bájital10
    3csengőpengő6165
    10csengőpengő6165
    28csengőpengő6165
    31erdei méh1
    4kacsakata4
    34kacsakata4
    35kacsakata2
    12mandragóra10
    20mandragóra10
    23party pörgetés1
    21rebarbaralekvár1
    5sárga halastó1
    15sárga kaméleon1
    1810
    6szupertáp2
    9szupertáp4
    17szupertáp4
    22szupertáp4
    1szupertrágya5
    26szupertrágya10
    8TP4110
    16TP4110
    24TP6165
    30TP4110
    27turbótrágya4
    33turbótrágya2
    14XL tölgyfa1
    7XXL cseresznyefa1
    11zselécukor10
    19zselécukor10
    32zselécukor10

Utoljára szerkesztett: 26.4.18
    Maszatka47, Gio, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  10. indigo13

indigo13 Utánpótlás-írogató

:( Köszönjük a kompenzációt, csak sokra nem jutottam vele. Már csak két táncot kéne lejtenem, időbe is beleférne, hogy termesszek még növényt - amit már nem lehet -, azzal a két tánccal sikerült volna megszereznem a felhősort:(
    Szomorú

11. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Nekem is csak két tánc hiányzik,de nem esek kétségbe.

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

A kompenzáció sztem. nagyon bőkezű volt, a kicsik is haladhattak vele, ha rendesen átnézték a táblázatot 10ik szintről pikk-pakk a 40ikre is tudtak jutni.:)

Maszatka47, Gio, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  13. banszky48

banszky48 Járnitanuló

18 táncot lejthetsz, itt már nem kell ültetni csak táncikálni!! Ez a lényege

nézd már meg, 18x táncolhatsz, ültetés nélkül!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.4.18
    Maszatka47, GA-BI-O-Farm és inanna11 kedveli ezt.
  14. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Letáncoltam a 18 ajándékot is.Az elöttem szólónak szántam,hogy nem kell szomorkodni.

Maszatka47, Rebcsok és inanna11 kedveli ezt.
  15. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

Én sem találom hol lehet letáncolni... Szombaton lenne rá időm, csak tudnám hogy hol?? :)

16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha a baloldali menüsávon az órára kattintasz, akkor előjön az összes futó event. Ebből válasz ki a robotosat (nyuszis kép)

17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szuper volt a kompenzációs csomag! Nem volt időm rabszolgát játszani, így az elején arra készültem, hogy csak a többiek által készített remek táblázat alapján kiveszem a nekem kellő ajándékokat, és csak 2 tánc hiányzott a felhősorhoz, ami kicsit boszzantó volt, de így nagyon örülök! Köszönöm!

taga1, Gio, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  18. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Tudnátok segíteni? Van valakinek olyan táblázata a táncolásokról, ami fajtánként mutatja a nyereményeket. A Leho aláírásában lévő láttam, de eléggé hibás és a TP, BTP, valamint a Kacsa Kata és a Turbó nincs szétszedve. Előre is köszönöm szépen.

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Jöttem némi önkritikát gyakorolni, illetve levonni a közös munka néhány tapasztalatát.

Mint tudjátok, a nyereménylistát nekünk kellett összeállítani, amihez Rékuci közzétett egy alap táblázatot a fórumon azzal, hogy abba összegyűjti a tapasztalatokat. Én úgy gondoltam, hogy hatékonyabb egy olyan felület, ahol mindenki közvetlenül beleírhatja az eredményét a táblába, ezért létrehoztam egy online táblát erre a célra. A tábla még az event első estéjére be is telt, de a nagy igyekezetben hibák is belekerültek. Olyanok is belefogtak a szerkesztésbe, akik nem értettek hozzá, és több ízben kellett helyretennem a rosszul rendezett táblát, amelyben sikerült a sorokat megbontani. Végül nem volt más választásom, mint egy újat létrehozni, mert az eredeti már használhatatlanná vált. Ekkor kialakult egy kisebb vita arról, hogy ezt a táblát tegyem-e írásvédetté, és én úgy döntöttem, nem teszem. Ehelyett megcsináltam benne egy nyeremény szerinti bontást, és kiírtam egy figyelmeztetést jó feltűnően, hogy csak az írjon bele, aki kijavít egy hibás adatot, és ehhez adja a nevét is; de senki ne rendezze, formázza...
    Rékuci rövidre zárta azzal, hogy a saját táblájába beletette az összes összegyűjtött adatot, rendbe rakta, egységesítette, nyeremény szerinti sorrendbe rakta - és az ő megoldása jóval egyszerűbbre és áttekinthetőbbre sikerült mint az enyém (bár én eleve sem akartam megváltoztatni egyetlen "koreográfus" beírását sem, nem akartam a gazdája lenni a táblának, ami elég nagy hiba volt). És ami a lényeg, a táblája megőrződött az eredeti állapotban, ami lehetővé tette, hogy összehasonlítsam vele az online táblát, és megállapítsam, hogy mekkora eltérés lett benne egy hét elteltével.
    Ránézésre ugyan elég katyvaszos lett, de az adattartalma szinte semmit sem romlott. És ez nagyon jó. Egyetlen sort sikerült valakinek kitörölnie, és hármat hozzátett valaki feleslegesen. Két CS-s szintszorzós nyeremény felcserélve szerepel a két táblában, nem tudom, melyik a helyes (szív-tappancs-hangjegy-villám, illetve a szív-tappancs-villám-hangjegy). Mindössze két helyen van lényegi eltérés a nyereményben. Van még néhány olyan sor, amiben az első nyeremény összegezve szerepel az online táblában, illetve ahol felcserélt a két oszlop adata, de ezek lényegtelen hibák, és valószínűleg az elejétől így szerepelnek. Mindent egybevetve a helyzet egyáltalán nem rossz. Nem hibáztam nagyot, amikor nem zártam le a táblát.
    Ugyanakkor nem értem, hogy néhányan miért álltak neki átrendezni illetve bejelölgetni a saját haladásukat megjegyzésben vagy színkódokkal, amikor világosan kiírtam a figyelmeztetést, hogy aki játszadozni akar vele, töltse le, és a saját példányával tegye. Azt hiszem nem mindenki van tisztában azzal, hogy hiába a saját képernyőjén jelent meg, az nem a saját táblája, hanem mindenki azt látja, és amit változtat, az is mindenkinél jelentkezni fog. Ugyanakkor valaki a figyelmeztető üzenetet is kitörölte mindenestül, ami már egy kicsit többet sejtet, mint egyszerű hibázást...

Összegezve azt hiszem, alapvetően jól vizsgázott mindenki, aki részt vett ebben. Az online tábla hatékonynak bizonyult az adatok összegyűjtésében, de a végleges és ellenőrzött adatok közzétételére már olyan tábla kell, amibe nem tud mindenki belepiszkálni. Vagyis Rékuci és az én megoldásom ötvözésére van szükség. Remélem lesz hasonló még, és akkor a mostani tapasztalatok felhasználásával sokkal ügyesebben fogunk eljárni, mint most. A mostani tudásommal már két táblát hoznék létre, az egyiket, amit mindenki szerkeszthet, és egy másikat, amit csak 3-4 ember szerkeszthet, a többiek pedig csak nézhetik. És több, egyértelműbb eligazító szövegre van szükség a közös táblában, hogy mindenki tudja, mit hová kell írnia.

Mindenkinek köszönöm az észrevételeit, ötleteit, hozzájárulását. Elsősorban Rékucinak tartozunk köszönettel - bevallom, és is az ő táblázata alapján használtam el a kompenzációban kapott 18 tánclehetőséget (már csak 12 tánc hiányzik a felhőhöz nekem is...).

dagi18, rencsike982, Sikka1 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.