Visszajelzés Romantikus randevú - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 17.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anna640328

anna640328 Törekvő

Azt hiszem kár volt ebbe az eventbe belekezdenem. A felröpi gyalázatosan jön. A len 1 területen adott 10 darabot!!!!!!! Nulla percezni nem tudok. Vásárolni meg nem fogok!!!!! Nagyon sokat költöttem a játék kezdete óta, de azt hiszem lassan befejezem.

Bonzó1945, asztal2, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  2. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Köszi a tanácsot, azt hittem csak az a lényeg, hogy meglegyen a 100%. A másik rekeszben 100%-os termény növelő volt. Nem akartam kivenni. :)

Éva0315 kedveli ezt.
  3. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Sziasztok!

Megérte fákra cserélni a földeket! :)
    Eventkezdéskor a krizantém 50 röpit adott, ma reggel a 18-20 órás fák 121-et!
    Még 29 röpi kell a felhőig. Most érik egy kör liliom komforton, ami sajnos aktív felhő nélkül nem lett nulla perces, de ennyit már tudok várni.....még 1 óra.....addig belefogok a fánk készítésbe. ;)

ulmo12, mamszi5107, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  4. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok!
    Másnak is szemet szúrt, hogy az event ablakban más jutalmat mutat mint az ismertetőben a hosszú érésű növénynél az utolsó ajándéknál ?

Éva0315 kedveli ezt.
  5. adri2983

adri2983 Junior szaki

Sziasztok!

45 db szív alakú süti jött szegfűből, egy pannival a tölgyön. Én is kipróbálom a 18-20 órás fákat turbózva.
    Viccből kipróbáltam: búzára 0 db röpit adott. :)

6. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Hosszúval kezdtem,mert a héten sok volt a túlóra.Pörgettem 2 db + 1 bónuszt,amit annyira nem tudtam kihasználni,így SZT is ment rendesen,sőt még egy Jacket is ellőttem.Tegnap este kipörgettem egy 100%-os bónuszt,ami nagyon jól jött,így ma már a felhő aktiválva.A hiányzó felröpit nullázással pótoltam.A tegnapi telefonos belépésem napközben sikerült(bár mostanában nem is próbálkoztam,mert nálam nem működik rendesen) de hiába arattam le az egazt,egyszerűen nem engedte újra elvetni a magokat.
    Sok sikert mindenkinek,bőséges felröpit és ne felejtsétek,18.00-kor kinyit a Telihold;)

-kaktuszable-, Hahacska, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szia!
    Biztos hogy a tölgyön? Felröpit csak a főfarm és a szédült szántó ad tudtommal.

Éva0315 és Fätum kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern, Éva0315 és Fätum kedveli ezt.
  9. adri2983

adri2983 Junior szaki

Itt arra gondoltam, hogy egy db panni áll a farmom rendelkezésére, mely a bölcs tölgy "élő legenda II" feladatánál beadásra került.

-kaktuszable-, Fätum és vihence kedveli ezt.
  10. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Felröppenő nincs,a farmaranyat már megint árulják, a pénzről szól már minden event. Ne az én zsebemben túrkáljanak!!!!

Éva0315 kedveli ezt.
  11. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Ebben a percben 189 szív alakú sütim van! Szívhez szóló ajándék 229 db. 3+1 pannim van, használom is őket. Szóval szerintem most nem lesz meg a szükséges röpi, hiába lenne meg a növény! És az event is rövidebb idejű!
    Szép napot mindenkinek!

-kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, az a lényeg, hogy meglegyen a 100%. Csakhogy a bónuszokat nem egyszerűen összeadjuk. A nemesítésbónusszal ugyanis szorozni kell. Nálad:
    Szupertrágya 50%, rúnával 60%, fehér ártatlansággal 70%.
    A 25% és 9%-os bónuszok hatása: 70% x 1,25 x 1,09 = 95,375%.
    Ezért kell a karácsonyi süti. Azzal 75%-ról indulsz, és 75% x 1,25 x 1,09 = 102,1875%

13. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Éva0315 kedveli ezt.
  14. fifinke

fifinke Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megmondanátok, hogy mi hat a bónuszok idejének meghosszabbitására?

Éva0315 kedveli ezt.
  15. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Ismeretlen volt számomra ez a jellegű event és úgy elsőre tetszetős is.De ez volt az utolsó event szerintem amit csinálok.Most ezt elviszem addig amíg jutok,de utána nem eventezek bármennyire csábítóak is a jutalmak.Nyolc órás egaz három felröpit adott.Eddig se dobálta túlságosan,de még az az eddigi kevés is egyre kevesebb.Újrakezdő gazdaként inkább ráállok a tanulmányozgatásra,játszadozásra,farm és szintfejlesztésre.

-kaktuszable-, Éva0315 és adri2983 kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Szia!
    Mindkét tábla utolsó sorában van a Piccolo, így bármelyik növénnyel is kezdtél, a legutolsó beadás jutalma lesz; azaz a haladási sáv jobb szélső csomagjában van. Ha a hiosszúval kezdtél, azzal végezve kapod a felhőt, utána jöhet a rövid, és annak a végén a Piccolo. Ha röviddel kezdesz, értelemszerűen fordítva.

maszilva, HéricsBáró, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  17. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Nos akárhogy is alakítják át ezt az eventet, sohasem lesz a kedvencem. Remélem elfelejtik egy időre, és valami élvezetesebb játékot vesznek elő.

Éva0315 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Szia!
    A kettő nem hogy nem zárja ki egymást, hanem az eventek jelentik talán a legnagyobb fejlődési lehetőséget a farmnak. Akkor is, ha nem tudod befejezni; ameddig eljutsz, azzal is általában többre mész, mint a gazdakörrel vagy mással.

enci2009, vihence, ulmo12 és 8 más kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Én már nem látom az event ablakot, mert tegnap befejeztem az eventet.
    A hosszúval kezdtem és a röviddel fejeztem be
    Az event ismertetőben mindkét oldalon szerepel a Piccoló láda.

mamszi5107, Éva0315 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Na hoztam is megmutatni a ma reggeli gyékény aratást a szántón. Ez nem sok, viszont baromira kevés. Máskor egy terület gyékény azokkal a cucokkal ami nekem van, azért nem ennyit szokott adni, hanem jóval 100 felett. Én értem, hogy nem kell sok felröppenő az event teljesítéséhez, ezért vissza vettek a felröppenőkön. Nade ennyire?
    [​IMG] [​IMG]
    Hoztam megmutatni a ma reggeli állapotot is.
    Attól nem félek, hogy nem lesz kész az event teljes egészében, mert kész lesz, ez biztos. Jó lett volna elkezdeni ma a szívvirág ültetését, de ha ez így halad, és a gyékényre adott 24-et, akkor talán holnap tudom elkezdeni:eek: Olvastam itt, hogy többen próbálkoztatok fákkal. Hát most én is azt fogom csinálni. Teszek le cukorjuhart, teszek rá turbót, és azt ma este letudom aratni. 11:42 az érés idő turbó Katával 21:40-kor tudom aratni. (úgy rémlik, hogy lehetett volna még valamivel csökkenteni az érés időt, de nem emlékszem mi az, és már mindegy) Háááát, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Majd jövök beszámolni róla :)

maszilva, ulmo12, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.