Visszajelzés Sárkányfogó rejtélyek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 20.12.25, 05:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. scania7

scania7 Járnitanuló

Sziasztok!Jelentem.Kész lettem,,,Több mint kétezer magom maradt. Üdv

kutyaszálló, csio70 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szerintem ezt egy picit elkapkodtam, még sohasem lettem ilyen gyorsan kész az eventtel. Nem vettem semmit, csak néhány szupertrágyát és KK-t használtam fel 2x2 területeken.

PZoli64, nagymami2, vihence és 5 más kedveli ezt.
  3. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Nagyon ügyetlen vagyok az előttem írókhoz képest!!!
    Szomorú vagyok!!!
    Epoxi ragasztóval szenvedek, nagyon kevés illetve jelenleg is hiányzik!!!
    Hosszú érésű fák és növények vannak KK megspiccelve.
    Sajnos kezdésre nem tudtam elég jól felkészülni más elfoglaltságom volt!!!
    Van még remény szerdáig? 5 - 21 szintnél tartok.
    Szép vasárnapot kívánok! Üdv.

Hogyan lett kész? Nem értem? 5 igen, de csak 21 sor
    az egészet nem értem!! Óh jajj!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.6.25
    csio70 kedveli ezt.
  4. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Nekem tetszett a "ráncfelvarrás", és az 5 Piccolo láda sem utolsó nyeremény. 10 pontot adtam.
    Köszi:D

bogisaci60, Dolphin, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  5. Krisztin70

Krisztin70 Fórum-zöldfülű

18 vízbogyó hiányzik nem tudom végig vinni az eventet :( nagyon bosszantó hogy már a piacon se lehet beszerezni pár növényt

Calibaby, nolina1965 és ho-hoboy kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, a fákat vedd be.
    Jól ismert, hogy kevés kivételtől eltekintve a fák nagyon rosszul adják a felröppenőt.
    Tarolj mindent, és 1X1-re vesd a leghosszabb érésű, legjobban rövidíthető növényedet. Amit folyamatosan tudsz aratni és nem áll a földben órákig aratatlanul.

A Bahán a zöldségek érésideje rövidíthető a legjobban: a Maja maszkon túl, CSP-ért vehetsz Gyógykenőcs és a Bölcsesség eszenciája termékeket a Piacon.

Példa: azt a lehető leghosszabb idejű növényt kell ültetni, ami a rendelkezésre álló gyorsítóiddal éppen beérik akkorra, amikor az aratást tervezed.
    Ha mondjuk reggel 7-kor és este 8-kor akarsz aratni, akkor reggel mehet a Sisakbab, vízzel-trágyával és a Bölcsesség esszenciájával (12:51), este pedig a Szörnyera majommaszk vízzel, trágyával és Varázsital termékkel (10:43). Ha van Maja maszkod, akkor este is mehet az (10:57 termékek nélkül).

Maja maszkot (ha neked nincs) kérhetsz a szomszédoktól, vagy ebben a topikban: https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékok-felajánlása-kérése-cseréje.21481/page-2#post-1450163
    Felröpit pedig, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/hiányzik-még-néhány-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Használj pannit, ha van.

Más érésrövidítőkhöz, felröpi mennyiség-növelőkhöz Bónuszlexikon: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

Ne add fel, van még idő az eventből.
    Sok sikert. :)

nolina1965, PZoli64, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Igen, kár hogy a piacozást elvették. Én ugyan sose voltam elég jó a kitettek megvételében, mert lassú gépem van, de a végén el tudtam adni a felesleget.

nolina1965 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Szia!

Az event kezdést a Bahamán Saguaro 24 órás érési idejű növénnyel vártam. Ez hozott kb.120 epoxit Panni nélkül, mert nekem nincsenek. A tölgyön az Élő legenda I. sem teljes, Az Élő legenda II. pedig üres. Sohasem volt Pannim. Én soha semmiért sem fizetek a játékban, ingyen játszom.
    Szerdán és csütörtökön az event kezdete előtt olvasgattam a Fórumon az event csevegőt, ahol többek között kigyo51 gazdatárs írta a Bahás felröppenők beszerzéséről.
    Kezdéskor az arany rekeszekbe tettem karácsonyi sütit, és Fehér ártatlanságot. Már az első vetésnél is használtam 2x2 -e területeken szupertrágyát és KK-t. Amikor az első magok beértek kitettem a spájzból 1 db 100% farmbevételi bónuszt a gyémánt rekeszbe 31ó 11p-re. Így 1 föld területről 13 db termést tudtam aratni.
    Az Esőerdőbe Bordáskel zöldséget vetettem ami alapban 11óra érési idejű. 1x1-be és szupertrágyáztam, így gyorsan jöttek az epoxi felröpik.
    Amíg a 100% terménybónuszom lejárt akkor csatnira váltottam, de a KK maradt az event növényeknél. Az esőerdőt is 2x2-re váltottam, a takarékosság végett.
    Hát dióhéjban ennyi.

Utoljára szerkesztett: 25.5.25
    Dolphin, nagymami2, vihence és 7 más kedveli ezt.
  9. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Eventecske kész! Tegnap reggel álltam neki a kirakónak. Addig a felröppenőket gyűjtöttem, majd a magokat segítettem Jack-el, növény bevételi bónusszal, csatnival, kacsa-katával és szupertrágyával a 2x2 területen. Jól jött a növény éréscsökkentő amit a feladat közben kaptunk. Megmaradt 793, 494 és 950 magom, amit még majd elültetem 1x1-es területre. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan végzek vele. A kirakós tetszett, könnyű volt. Aki még játszik sok sikert!

10. gődények

gődények Törzsjátékos

sziasztok hogyan lehet az, hogy nekem kevesebb lett a magjaim még 400 darab völgyi rózsa kellene hogy befejezem.

11. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szia! Ajánlom elolvasásra Othep 183. hozzászólását. 2*2-es földbe ültettél, használtál répás-almás csatnit?

Dolphin és nagymami2 kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Bal oldal kész - eltűnt -, jobb oldalon kb. 20-as szint van feloldva. (Nem tudom pontosan, mert frissítette magát a farmom - nem akartam! - és mivel tetű lassú, nem várom ki.)
    Maradt növényem, magom és teljesítendőm. Mit lehet kezdeni a jobb oldaliakkal? Pont annál járok, ahová 100e PÉ- nyi állatot v. terményt kéne beadni. Megéri? Ahogy néztem, nagyon minimális TP-t adnak, a többi nem számít nálam. Érdekel a véleményetek. Köszi előre is.

13. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Swartsch kedveli ezt.
  14. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hű, ha!

Ilyen még nem volt az öt piccolóbol lett 2 varázskalap, 1 jack ajándéka és egy aranyfa!:p

PZoli64, Bátyus, Dolphin és 31 más kedveli ezt.
  15. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

A gyengeket mindig leszedem az erosebbek miatt. Mig egy par eve a pottyos esernyogomba es tarsai csoda szamba mentek, ma mar lassan azokat szedegetem vissza.

Utoljára szerkesztett: 25.5.25
    pecanegra1976 kedveli ezt.
  16. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Nem voltam itthon, tegnap estig. A mobilappnak hála, legalább napi 1x tudtam aratni, így hosszú növényeket pakolgattam, és gyűjtöttem a felröppenőt. Tegnap este elindultam annyival, hogy legyen néhány elültetni való magom, ehhez ugye lejátszottam a minijátékokat, amire elég volt a felröppenő. Ma reggel - szerencsére ma még nem dolgozok - pörgettem párat (jó sokat, de csak egy 100%-os bónusz lett, meg pár +1-es), beaktiváltam Jack-eket - egyébként majdhogynem kár volt, mert az egyik növényből egy aratással meg is lett a szükséges mennyiség - és arattam. A következő körrel meg is lett minden növény. Meg a felröppenő is kiegészült, így a minijátékok is - amik jó, hogy most nem időre mentek, ez az egy plusz volt számomra. Nnna ezzel megállapítottam én is, hogy a gyorsítóval nem sokra mentünk... Élvezni nem élveztem ezt az eventet, a nyereményeket mondhatni azt sem tudom mik voltak, de ezt is letudtam, ahogy ez mostanában megy... Kihasználom még a növényszaporulatot, pár megfogyatkozott rövid érésű növényt kicsit felpörgetek.
    R

17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nekem a régi forma a beadásnál jobban tetszett, Egybe lehetett látni, mennyi mag, növény van és miből mennyi kell. Átláthatóbb volt

Ananke, kutyaszálló, Calibaby és 2 más kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Elégettem 2x1 életet feleslegesen, annyira nem tudtam koncentrálni az eventre, hogy ma leaktiváltam közben meg már készen is voltam. Most rövidezek, hogy legalább az töltse a pajtát.

Kivételesen először próbáltam ki milyen igazán gyorsan eventezni. Elhasználtam nagyjából 1000kk és zöld cseppet. 1db 100%-as bónuszt és bőven egy fél nap alatt kész is lett.

Felpakoltam a felhőre a dekorokat, bár ez tényleg nagyon silány felhő, ha nem lett volna a végén az az 5db piccolo tényleg neki se álltam volna, de muszáj haladni a cél felé.

Nagyon bzom benne, hogy a továbbiakban végre össze áll a kép odafent és tényleg elkezdenek érdekes és jó eventeket hozni, én beérem valami közepes ajándékokkal is csak ne a hétköznapi és az évről évre visszatérő eventek jöjjenek főleg ne "ráncfelvarrott" változatban.

Sajnos a piac elvétele nekem fájt, készültem, hogy végre feltölthetem a készletem és a közlemény alapján nem is terveznek ezzel a fajta dologgal operálni :(

19. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia. Én mindig egyesbe ültetek. Nem bontok. Sikerülni is szokott. Felhasználtam mindent is. Plusz pörgettem bónuszokat. Az előző eventnél az utolsó dekor nem sikerült megszereznem a felhőre. De én mondjuk nem fogok éjjel nappal a gépnél ülni. Vásárolni meg főleg nem! Pedig úgy még sikerülhetne is. De engem már annyira nem köt le ez a játék. Túl egyhangú, sok a hiba... Játszok inkább az Xboxon.

ho-hoboy, Ananke, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Meglennék én is, a felhőn csücsülnek a kitevők! Igazság szerint amennyire nem értettem az elején a dolgot, annyira egyszerű volt végül. Szerencsére jöttek a röpik is, így hát rendben volt. Mivel maradt magom is, meg növényem is, kicsit túlteljesítettem a dolgot, ezért hiányolom kissé a piacot. Dehát ha nincs akkor nincs:) Pedig egyszer eltévesztettem, és 1x1 kockába szórtam a magocskákat. Sajna eléggé leapasztotta a gyorsító készleteimet, de sebaj, most gyűjtögető fázisba lépek. És még ki se váltottam az összes magot.
    Mindenkinek sikereket, aki be szeretné fejezni ezt az eventet!

Sali~*.*, Fätum, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.