Visszajelzés Sárkányfogó rejtélyek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 20.12.25, 05:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Arra a vetésre érvényes, amelyet a bónusz megszerzése után vetettél el.
    Érdemes az első körrel megszerezni az érési idő csökkentőket, így a következő körrel már gyorsabban érnek be az elvetett magok.

További jó játékot.

juliannakoczkas, maszilva, vihence és 7 más kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A gyorsításokhoz be kell adni:
    Szúrós gomba 850 db (utána kell még 5 555 db)
    Vízibogyó 860 db (utána kell még 3 910 db)
    Völgyi rózsa 1 610 db (utána kell még 6 460 db).​
    Ha beadtad a gyorsításhoz a növényeket, utána már a maradék mennyiséget gyorsítva termelheted.

juliannakoczkas, kigyo51, vihence és 8 más kedveli ezt.
  3. blogger55

blogger55 Törekvő

Sziasztok
    Sajnálattal közlöm nincs értelme elültenem a megmaradt magjaimat,amit poton áron vált majd vissza a burzsuá központ.
    Szurós gomba mag=829 db
    Vizibogyó mag =493 db
    Völgyi rózsa mag= 925 db
    Megjegyzem 3 Picolót már learattam az 5 ből (ezek lettek Tündér termálforrás,fényfesztivál,végtelen kincskeresés).
    Az event során nagyon sok csengőpengőt kőltöttem ,most vissza tudnám szerezni a csemgőpengőm ha a központ ugy akarná(de nem akarja)

juliannakoczkas és vihence kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm szépen, kezdem érteni!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.5.25
  5. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Köszönöm szépen :)

6. blogger55

blogger55 Törekvő

Köszönöm tudtam róla,...
    (abban az esetben az event jelentősen könnyebbé válhatna, és elveszítené a tervezett kihívás egy részét.)
    Hmm hát nehezebb sem lett.(azért végeztem ilyen hamar)...
    De köszönöm!!!

Fätum kedveli ezt.
  7. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Sikerült, köszi.

Utoljára szerkesztett: 23.5.25
    Marika312 kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ha zöld pipa van a kirakóson, akkor azt már megoldottad.
    A kirakósokkal sorban kell haladni, lehet, ez a gond Nálad.
    Keresd meg fent azt a legelső sárkányfejet, amelyiken se lakat, se pipa nincsen. Az ott található kirakósokkal tudod folytatni, először azzal, amelyik mellett zöld nyíl van.
    Az ismertetőben itt találod erről a részletes leírást, érdemes a képeket is alaposan tanulmányozni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450071

Ha nem boldogulsz, egy segítségkérő topikban jelezd a problémádat, és add meg a farmnevedet és ID számodat is, hogy a moderátorok be tudjanak nézni a farmodra.

Utoljára szerkesztett: 23.5.25
    Dolphin, gaboca1955, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Eva,
    Amikor kiraksz egy kirakóst, pipa lesz a végén, ezután ki kell rakni az alatta levőt is, vagyis egy feloldással két kirakást kell végezni. Ezután a "fejeknél" rákattintasz a következőre, megnyílik, - amennyiben nem, ekkor old fel - de zölden világít, a Feloldás. Itt feloldod, kirakod mindkettőt, mert csak így tudsz továbblépni. Fejre lépsz, rákattintasz és így sorban tovább.
    Nézd végig vissza, hogy hol hagyhattál ki egy kirakást, ezt rendbe teszed, s tudod folytatni. De ha nem, akkor Segítségkérő topic+gazdanév+ID-szám. Biztosan meg tudjátok oldani. Jó játékot a továbbiakban.

nagymami2 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Már nagyon sok tanácsot kaptál, de még mindig nem jöttél a segítségkérőbe. Látatlanban én is csak az ismertetőből tudok neked anyagot hozni, nem látom, hogy pontosan mi a helyzet nálad.
    Kicsit kibővítettem az ismertetőben található képet:
    • A zölddel keretezett részben a feloldott és feloldásra váró szinteket látod.
    • A kék nyíllal jelölt nyilacskára kell kattintanod, hogy elindítsd a kirakóst és magokat szerezz.
    • A rózsaszín nyilak jelölik, hogy mennyi kirakós játszhaató, illetve van már lejátszva.
    • A pirossal keretezett részen oldod fel a sárkányfejekről a lakatot. Ezt a felröppenők és a pajtakészleted függvényében jóval korábban megteheted, minthogy lejátszanád a mini-játékokat.
    A jobb oldali képen láthatod, hogy amint kiraktad a felső kirakóst és megkapod a magokat (itt 74-et), felkerül a zöld pipa és kizöldül az alatta lévő feladat nyilacskája.
    Az így megszerzett magokat kell elültetned és a learatott növényeket beszállítanod a haladási sáv feladataiba.

upload_2025-5-23_22-17-44.png upload_2025-5-23_22-27-20.png

Ha, további segítségre van szükséged, akkor a farmneved és a farmod ID számának a megadásával várunk a segítségkérő topikban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/

Sok sikert!

Fätum, nagymami2, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  11. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Sziasztok Elakadtam a játékkal nem tudok magot szerezni mert mind a 25 feloldás meg van és nem tudom hogyan szerezzek magot !!!

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ha, nem csak 2x2-es földekbe ültettél és a RACS-on kívűl nem használtál más hozamnövelőt, akkor sajnos előfordulhat, hogy kevés lesz a mag.
    Az ismertetőben erre külön felhívták a figyelmet, hogy ebben az esetben más hozamnövelő használatára is szükség van, mert a játék készítői 2x2 - es földekre tervezték a játékot.
    Már az event beharangozójában is szerepel:
    upload_2025-5-24_7-1-55.png

Látatlanban ennyit tudok mondani, mivel nem adtál meg azonosító adatokat.
    Sajnos, ha ez a helyzet, csak kosár vásárlással tudsz további magokat, illetve növényt szerezni az event befejezéséhez.
    Sok sikert!

kigyo51, Marika312, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  13. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot Gazdatársak! Elolvastam az ismertetőt, mondom na puff de bonyolult, majd elkezdjük, lesz ahogy lesz. És már sokadjára van hogy ha elkezdődött az event, menet közben kiderült, semmi bonyolult nincs benne, csak a leirás alapján gondoltam nehezebbnek. Haladtam is szépen, mikor tegnap egy hozzászólásban feltűnt hogy aki kisföldbe ültet annak kell másfajta bónusz is különben nem tudja befejezni. Na bevetettem a csatni mellé egy növénybevételi bónuszt az arany rekeszbe, pörgettem egy 100-ast a kerékent, és hogy biztosra menjek aktiváltam a Jacket. Na úgy sikerült túltolni hogy most oldottam fel az utolsó két sárkányfejet a minijátékhoz, de a magokra már nincs szükségem mert nincs hova beadni, az a sáv már készen van. Ennyit az értelmező olvasásról, hiába vagyok régi játékos, sokszor belefutok a felületes értelmezésbe.
    Kitartást és nagy nagyrá mindenkinek aki még ültet-arat-játszik.

14. szilvakati

szilvakati Haladó

Üdv én is így jártam nincs mit tenni pikolóládának pá .

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Érdekes újítás...:music: de összességében jó... 8)
    bár szívesen piacra tettem volna a felesleges növényeket... - elég lett volna a dinamikus piac hatásait korlátozni az eventnövény eetében... ha a piaci haszonszerzést akarták korlátozni... 8)
    a túl gyors beejezést nem sikerült;)

16. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Sziasztok!

Az eventet befejeztem. Nagyon szuper volt. Most pedig jöhet a hétvége és a gyereknap:D

Marika312, nagymami2, gaboca1955 és 5 más kedveli ezt.
  17. .szupernagyi50.

.szupernagyi50. Utánpótlás-írogató

aki 1x1 es földet használt és mind a 25 minijátok lejátszotta és csatnin kivül más terménynövelöt nem használt elfogy a magja és nem tudja befejeznl az eventet!Javaslom hogy tegyék ujraindithatóvá a minijátékot igy ujra szerezhetünk magot és be tudjuk fejezni!!!

Marika312 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos erre felhívták a figyelmet az elején... az event 2*2 területre van tervezve...
    Ez most határozottan korrekt tájékoztatás volt:oops:

19. tövismadár

tövismadár Utánpótlás-írogató

Nem tudom befejezni a játékot elfogyott a vízibogyó mag az összes mini játékot lejátszottam 2x2 területem vettem

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha elfogyott a magod, az azt jelenti, hogy rossz méretű földben ültetted el a magokat. A központ a 2x2-es földet ajánlotta, mert azzal mindenki végig tudja csinálni az eseményt. (Esetleg a földekhez nem használtál csatnit.)

PZoli64 játékostársad írt egy remek összefoglalót, hogy 2x2-es vagy 1x1-es földterületet használva milyen hozamot kell elérnünk ahhoz, hogy meglegyen a teljes esemény.
    Ha megközelítőleg hasonló hozamot értél el, akkor lennie kellett elég magnak hozzá.
    Csatni nélkül a 2x2 nem volt elég. (Vagy csatnival az 1x1-es földterület sem.)
    Az összefoglalót itt találod: KATT

A magokat - ha befejezted az összes minijátékot - csak kosárvásárlás útján tudod megszerezni, más mód nincs.
    Az "S" sárkánykosár és "M" sárkánykosár tartalmaz magokat: https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450076

Dolphin, maszilva, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.