Visszajelzés Sárkányfogó rejtélyek - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Lehet, hogy valamit nem jól csinálok, de mikor az a feloldás feltétele, hogy adjak be ezt-azt ennyi-annyi értékben, nem látom hogy eddig mennyit adtam be. Pl: adj be tenyészállatot 60.000 Csp értékben. Hol tudom nyomon követni, hogy hol tartok a beadásban?

Anyaló kedveli ezt.
  2. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Nekem talán egy kicsit sok a bahás felröpi mennyiség,a többi sima liba.Lehet sokaknak nem fog tetszeni amit írok,nekem eddig sem tetszet a piacon való kereskedés az event növényekkel.Akkor ennyi erővel a többi növény termesztös eventnél miért nem lehetet kereskedni vele,vagy a teliholdas terület cuccait miért nem lehet eladni.EZ Így pont jó,mindenki saját erőböl teljesítí az eventett ameddig tudja.

Ha eljutsz az event annak a részéhez akkor 75%-al lehet csökenteni az event növények érés idejét,viz+trágya nagyon hamar fog érni a 15 órás is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.5.25
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudod nyomon követni, hogy hol tartasz a beadásokban. Ha van rá lehetőséged, teljesítsd egyféle tenyészállattal a beadást. Ha erre nincs lehetőséged, akkor tervezd meg előre, hogy miket adsz be, a Pajtában látod a beadási értéket.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni a beadott értékedre, akkor gyere Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    Sok sikert!

jófarmerlány és Swartsch kedveli ezt.
  4. kolaci69

kolaci69 Utánpótlás-írogató

Az eventet befejeztem. Mindhárom eventnövényből maradt több mint 8000 db. Ezzel mit lehet kezdeni?

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Visszaváltják a megmaradtakat az event végeztével.
    Már nem piacképesek.
    Vizibogyó
    Visszaváltási érték: 3 TP, 2 TTP, 2 CSP / db

Völgyi rózsa
    Visszaváltási érték: 4 TP, 3 TTP, 3 CSP / db

Szúrós gomba
    Visszaváltási érték: 2 TP, 2 TTP, 2 CSP / db

Az ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450070

Kérlek, ha kérdésed, problémád támad, ne a Panaszládákba írj, nem erre lettek kitalálva.
    Ritka itt a moderátori jelenlét, adott esetben, fontos probléma esetén később kaphatsz segítséget.
    A Fórum főoldalának közepe táján keresd fel valamelyik Segítségkérő topikot.
    Köszönjük, ha ügyelsz erre.

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. kolaci

kolaci Fórumlakó

Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  7. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Sziasztok.
    Mindig és most is fellöppenő hiányban szenvedek.Sajnos minden eventem ilyen.Azért nem haladok mert nem tudom feloldani a beadást mert nincs mit beadni.Mire ezek meglesznek vége a játéknak.

8. kannap

kannap Járnitanuló

A leggyorsabban a tenyésztéssel tudsz felröppenőt szerezni. Mivel a fák is adnak, lecsökkentheted az érésidejüket szupertrágyával vagy Növekedésserkentővel (Baha esetén). Éjjelre ültess 1x1 méretű földbe hosszú érésidejű növényt. Ezeknek az érését is lehet csökkenteni, vannak külön virágra, gabonára, mindenre is. Még hosszú az event, ne add fel! A növényes részt hamar meg tudod csinálni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.5.25
    Dolphin, Fätum és feki13 kedveli ezt.
  9. anyucikám71

anyucikám71 Utánpótlás-írogató

sziasztok értem és tudomásul veszem ,hogy le volt írva 2x2 be kell ültetni ,de azért adhattak volna egy menekülő utat azoknak is akik elnézték az egészet, lehetne például újra indítani a feladatsort a magokért ,amúgy nekem tetszett az event de jó lenne ezt a részt átgondolni még most sem késő változtatni rajta szerintem sokan örülnének neki. köszönöm

gjozsi44 és ritkabuza kedveli ezt.
  10. örzsemama54

örzsemama54 Utánpótlás-írogató

sziasztok,nem tudom befejezni az eventet mert a minijátékot végig vittem de nem kaptam megfelelő mennyiségű növényt , a piacozás megszünte miatt nem tudom beszerezni a hiányzó mennyiségat .

gjozsi44 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    van "menekülő út", ahogy Te fogalmazol, az S és M kosár vásárlással magokat tudsz szerezni, az L-es kosár megvételével pedig növényeket.
    Az, hogy nem vetted figyelembe a több helyen megjelent információt, az nem a Játék készítők hibája.
    Játékostársunk pedig készített egy levezetést is az eventhez, ez is nagy segítség volt a tervezésben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek-eventcsevegő.26333/page-4#post-1450263

12. Dolphin

Szia,
    amennyiben az összes mini-játékot lejátszottad, megkaptad az összes magot az event teljesítéshez. Ha nem lett elegendő beadandó növényed, akkor vélhetően nem megfelelő földbe vetetted a magokat.
    Ahogy az ismertetőben több helyen kiemelésre került (és ez mellett több helyen is, még a Játékban is), a magokat 2x2-es földbe kellett (volna) vetni, amennyiben csak Répás - almás csatnit tudunk használni termésnövelőnek, mert ilyen esetben állt elő 1 magból 7 növény.
    Amennyiben más földtípust alkalmazunk ebben az eventben, akkor mindenképpen szükséges volt még egyéb termésnövelő bónuszok alkalmazása, mivel a beérett növényeket nem lehetett újravetni, csak a magokat. Az 1x1-es földből csak csatnival 4 termést lehet szüretelni, azzal nem lesz elegendő a növény.
    Az event csevegőben kaptunk egy levezetést az eventhez, innen is köszönet PZoli64-nek, érdemes az event tervezésekor a csevegőben javasolt taktikákat is megfontolni mindig.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek-eventcsevegő.26333/page-4#post-1450263
    Az S-es és M-es kosár megvásárlásával tudsz még magokat szerezni, de mielőtt vásárolsz számold ki, hogy mennyi magra lenne szükséged ahhoz, hogy teljesíteni tud a hiányzó feladatokat, s nézd meg, hogy így is megéri-e Neked a befejezés. Az L-es kosárban pedig növényeket tudsz szerezni, ha kevés hiányzik, ez is megoldás lehet.

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  13. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Én is így jártam,és sajnos a sok Kacsa Kata trágyát is így potyára adtam be. Ez az event nekem nagyon nem sikerült.

gjozsi44, ho-hoboy és Evita-55 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    Neked is csak azt tudom írni, amit a Játékostársaidnak feletted.

15. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nem hiszem, hogy ez csak a játékosok hibája. Mellesleg figyelembe vettem én is amit írtatok, de mivel nem tudok a nagykocka mellett ülni állandóan, gondoltam, segít ha rászórom a kacsa katát és a szupertrágyát. Nem segített. Kosarakat pedig nem veszek. Számomra egyre kevésbé vonzó már ez a játék.

anyucikám71, szuszika55 és ho-hoboy kedveli ezt.
  16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Ezt a játékot sose szerettem, de mégis egy kicsit vonzó volt, hogy ha nem érek végig, egy kis játékpénzért el lehetett adni. Úgy érezte az ember, hogy visszajött egy kicsi a rászórt értékekből. Most ez sincs, ez a visszaváltási érték egy nagy nulla. Szép napot

Ananke kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    volt egy komplett segítség a Játékostársunktól a Csevegőben, hogy adott földméretből milyen hozamot kell szerezni ahhoz, hogy végig tudjuk vinni az eventet.
    De ezt Te is ki tudtad volna számolni, hisz az ismertetőben megadtuk, hogy mennyi magot lehet szerezni a Mini-játékból, s azt is megadtuk, hogy melyik növényből mennyi kell a végéig.
    Ahogy az ismertetőben szerepelt, ha valaki csak Répás-Almás csatnit tudott hozamnövelőként használni, s semmi más bónusza nem volt, akkor csak 2x2-es földekkel lehetett teljesíteni az eventet. Ezt több helyen is kiemeltük.
    Amennyiben valaki más földméretet használt, akkor más bónuszt (bónuszokat) is kellett alkalmazni, mivel a learatott növény nem volt ebben az eventben visszaültethető.
    Ha Te nem akarod levezetni / kiszámolni magadnak az event elején, hogy az adott magokból, hogy tudsz annyi növényt termelni, amennyire szükség van, akkor érdemes elolvasni a Játékostársak javaslatait, számításait, s annak segítségével megtervezni a termelést az eventhez.
    Ha ez elmarad, s csak úgy találomra vetsz - használsz fel bónuszokat, akkor persze csalódás lesz a vége, mert nem érsz az event végére. Persze, lehet hibáztatni a Játékot, a Központot, de helyetted tervezni és játszani senki nem tud. Ameddig eljutottál, arra a jutalmakat megkaptad. Hogy meddig jutottál, tudod ellenőrizni az event ablakban, a bal felső sarokban az ajándékdobozra kattintva.
    További jó játékot!

Othep, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    az új feltételekkel az event könnyebben teljesíthető volt, hisz fixen tudtuk mennyi magot lehet szerezni, nem volt benne lutri. Amennyiben valaki megfogadta a Központ javaslatát, s csak Répás - almás csatni terméket használva 2x2-es földbe vetette el a magokat, végig tudta vinni az eventet. Ezt az információt több helyen kiemeltük az Ismertetőben, a Csevegőben is több helyen, s a Játék információban is elérhető volt.
    Aki más méretű földben termelt, azoknak volt egy segédlet Játékostársunktól, hogy milyen méretű földben milyen hozamot kell elérni ahhoz, hogy végig tudjuk vinni az eventet. Ez itt található:
    Értem, hogy csalódott vagy, hogy mostantól már nem lehet a beérett növénnyel piacozni, de mivel ez az információ is rendelkezésünkre állt az ismertető megjelenésekor, így ez alapján Mindenki el tudta dönteni, hogy termel-e pluszban növényt, vagy annyit termel, amennyi a feladatok elvégzéséhez szükséges (mint minden más eventben, ahol visszaváltják a megmaradt event kelléket - s ha nem is sokat, de azért kapunk mind a megmaradt magokért, mind a megmaradt növényekért TP-t, TTP-t, CSP-t).
    További jó játékot!

Othep, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. katalin1962

katalin1962 Utánpótlás-írogató

nekem meg kevés lett a növényem ha jól kiszámolták akkor még maradni is szokott.szerettem volna a végére érni jó lett volna piccoló láda mert a sokból még egy fararany fám sincs.legközelebb hátha jobb lesz az event

20. Dolphin

Szia,
    nem tudom visszaolvastál-e itt pár bejegyzést. Ha még nem, tedd meg kérlek.
    Ha nem lett elegendő a növényed, akkor vélhetően nem jó méretű földbe ültetted a magokat, az ismertetőben felhívtuk több helyen a figyelmet, hogy most a 2x2-es földek használata szükséges, amennyiben csak Répás-almás csatni áll rendelkezésre hozamnövelőnek az event során.
    Nem ismétlem önmagam, kattints ide bővebb infóért: #32

Othep, Sylja és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.