Visszajelzés Strandolós nap - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 11.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Gabikám :)
    A hétvégi event
    2. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2023. július 15. (szombat) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2023. július 17. (hétfő) 22:00 óra

Ekkor lesz mire szombat lesz addigra bőven elfelejted velem együtt a strandolós nap eventet.
    Én erre az eventre is 24 órát szánok maximum és biztos vagyok benne, hogy Te is ugyanilyen gyors leszel. :)

Kukackukac, ildiko44, stb_farmer és 7 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szió!
    Na a hétvégit elhalasztom vasárnap délután-hétfő-re
    Valahogyan a hétvége nálam nagyon tabu. Tudod mi van nálam szombaton 14:00-kor, káosz a köbön, de ez a legjobb káosz:);)
    Nem is tudom, mit is gondolnak, de már tényleg nem akarok kötözködni, nyár közepén hétvégén, ki a franc akar a gép előtt
    vacakolni.:music:
    A holnap kezdődő eventen filózok, lehet csütörtök hajnal lesz belőle;)
    Mire felmelegszik a levegő le is zavarom.xD

Kukackukac, inanna11, ildiko44 és 11 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Csatlakozom a többiekhez, csak 1 területen fogok eventezni. Nem vagyok hajlandó lebontani a bebetonozott Erdeit. Nem értem, hogy miért kell állandóan variálni. Nem mindenki szeret pakolászni.
    Köszönöm mindenkinek a számolást. :)

4. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Hallihalló!

Említésre érdemes dolog már ma közlik, hogy az event 2 órával késöbb kezdödik. Ez igazán pozitiv:D
    Remélem sokan olvasták a hivatalost és nem aratnak vakon, hasból holnap 14 óra párperckor.
    Engem azért foglalkoztat a gondolat 2 órával késöbb! minden 2 órával késöbb?:mad:Egyszerre???

Mit lehet az oka, hogy 2 órával késöbb minden jó lesz?
    Holnap 16:00 párperckor meglátjuk ;)

Utoljára szerkesztett: 11.7.23
  5. balu

balu Haladó

Nem sok sz@rt ér a felhő!
    El sem kezdem.
    Egyre vacakabb eventek vannak.És egyre kevésbé érdekes újítások vannak.

Azt hiszem Én kiszállok ebből a farmeres játékból pedig már az elején kezdtem.
    Hiába semmi jó nem tart örökké.

apcimama, mucus252 és szotyola2011 kedveli ezt.
  6. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Érdeklődöm, ha a hétvégi 1. feladatot nem tudtam megcsinálni, akkor ugrott a többi hétvége, vagy érdemes foglalkozni vele?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Akár ki is hagyhatod a másodikat hacsak a feladatokból érkező ajándékokra szükséged van.
    A harmadik hétvégi feladat a fontos akkor kapjuk meg a felhőt ami nem tematikus.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Kaptál választ már zoldert-től én is csak őt erősíteni tudom, ha csak a felhő a lényeges számodra akkor elég lesz a 3. részt megcsinálnod.

juliannakoczkas, Kuzdern, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  9. PBerti

PBerti Haladó

Azt se értem miért tart éhjfélig. Ki a fene marad fenn,hogy 23:59-kor arasson?
    Ráadásul egy ilyen eventért. Rég láttam már ennyire gyenge felhőt. Ólakra TP bónusz,minek? Mindegy,tipikus nyári event, simán kihagyható. Aki csinálja, sok sikert neki.
    Az erdei tisztást én sem értem. Legszívesebben megtiltanám,hogy lehessen oda ültetni. Elvileg a fákért lett az kitalálva,logikus,hogy oda tesszük a mammutokat.Akkor minek oda eventet tervezni? Ekkora ostobaságot. Én eleve az összes olyan eventet kihagyom,ahol oda kell ültetni.

juliannakoczkas, ildiko44 és Evita-55 kedveli ezt.
  10. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Erdei tisztás??????? Erre jól rá pacsáltam, mert a szédültre ültettem az event váró gazt.>:(

juliannakoczkas, Kuzdern és inanna11 kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Erről nekem is ugyanez a véleményem, inkább kihagyom az egészet, pedig nem így terveztem, és inkább a hét végit fogom megcsinálni. Még azért estig változhat a véleményem mert a piccoló láda izgatja a fantázimat, bár eddig sok siker nem koronázta igyekezetemet.
    Sebaj, mindenkinek köszönet a sok javaslatért, és ha van kedvetek a melegben kellemes és kitartó játékot kívánok.

juliannakoczkas, Kuzdern, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  12. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Csak , hogy értsem......a Strandolós nap event elkezdéséhez és végigviteléhez miért szüksége s a Bahama 3.szint?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szia. Azért, mert a jobb oldali beadandó sorhoz bahás fák termései kellenek :p

Utoljára szerkesztett: 12.7.23
    genka53, juliannakoczkas, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  14. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ. Lassan egyenesbe kerülök.

15. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

szuper, köszi !;)

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg a játékban igazán nagy TP-t szerezni ólas nullázással lehet. Minden felhő, ami ezt segíti, hasznos lehet azoknak, akik szeretnék időről-időre jól megtolni azt a zöld csíkot.
    A tisztás pedig miért a fáknak lett kitalálva? Oké, a fák valamivel több TP-t adnak itt. De az ólak is! Ráadásul a víz ingyen van, vagyis akkor ez a növényeknek és az ólaknak kedvező. Lényegében bármit rakunk ide, van egy kis előny belőle. Számomra egyáltalán nem jelent problémát egyik nap reggel áttelepíteni a mamutokat a szántóra, majd az event végeztével vissza. Azaz nem jelentene, ha ad1. csinálnám ezt az eventet, és ad2. a "tenyésztős event"-ben nem a szántón lehetne növényt termeszteni...
    És én úgy látom, sokan hajlandók meghozni némi áldozatot, így akár éjfélig fennmaradni, ha kell - elég csak megnézni a minapi "kis" hibával kapcsolatos hsz-okat.

genka53, Othep, juliannakoczkas és 16 más kedveli ezt.
  17. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Strandolós nap” event élő, online!

Kérjük, hogy 16:00 órakor mindenki lépjen ki a játékból, majd térjen vissza a farmra.

Ellenőrizzétek, hogy az event játékban van-e, hírek menü információja, valamint az eventóra mutatja –e a kezdést!
    Csak ezek után indítsátok az aratást a felröppenők miatt!

Ne feledjétek, hogy a felröppenő kizárólag a Főfarmról és az Erdei tisztásról érkezik,
    és az eventnövényeket is erre a két területre lehet ültetni!

Sikeres játékot kívánunk:
    a Farmerama csapata

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Na, ilyen sem volt még... Én írom ki elsőként, hogy végeztem az eventtel.
    (Félreértések elkerülése végett: beadtam a két oldalsó sort, és a továbbiakban nem szeretnék ezzel az eventtel foglalkozni.)

genka53, Zsike49, zolmány és 21 más kedveli ezt.
  19. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Pontosan ennyi volt részemről is.

juliannakoczkas, ildiko44, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  20. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Mivel lehet a felröppenő mennyiséget növelni? Köszönöm! Üdv

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.