Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látom béka popója alatt a hangulat. Sok hibára panaszkodnak a gazdák. Kénytelen vagyok elhinni nekik, mert 3 különböző szintű farmon csináltam, de még eddig egyetlen hibát sem tapasztaltam az eventben. Remélem, ez a pár óra nem tartogat számomra meglepit. A hangulaton, én nem tudok változtatni. Ezt már többször leírtam. De akadnak olyanok, akiknek ez könnyen megy.
    Felröpi annyi jön, amennyit akar az ember. És a csúcs az, hogy akkor , amikor akarom. Nincs eventgaz hála a jó Égnek. Lehetne örökre száműzni a játékból. Biztosan az is le van írva, hogy hogyan lehet "korlátlanul" felröpizni, tehát nem ismétlem a dolgokat. Meg amúgy is, annyian vannak, akik ezt nálam sokkal jobban tudják. Ezek az eventek jók, mert nem kell nekikészülni. Nem kell agyalni, jön a felröpi és kész is az event. Olyan 100 játékot nyomtam le a farmomon. Maga a minijáték nagyon utálatos, főleg azért mert túl édes, sem a grafikája, sem a színek, sem az időt húzó , nyújtó-vonó tulajdonsága, sem a témája nem tetszik. Azt szoktam mondani, aki hányás nélkül ennyi torta között elvan, az már a ricinust is bögréből ihatja.
    Most a cukrász 1 évig koplaljon és fogyassza le az országos inzulin készleteket. A küzdők, meg küzdjenek. Még van néhány óra.

Utoljára szerkesztett: 8.1.19
    DevilMókus, csillus35, ambrusne és 5 más kedveli ezt.
  2. -picike40-

-picike40- Haladó

Jó reggelt! Hát nem kapkodtam el, mos lettem kész mind a 4 farmommal!!

Rékuci1111 és Leho69 kedveli ezt.
  3. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Hát nem a szívem csücske ez az event, nem szeretem a géphez kötött eventeket. Még jó pár torta hiányzik, valószínűleg már nem lesz időm befejezni. Lehetne már új stratériát kidolgozni és nem kaptafás eventeket csinálni.;)

csillus35, torjan56, moric67 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Felhő beüzemelve szombaton, a felröpi jön mindenre.
    Jól adja a szupertrágyát, sorba négyszer jött egymás után 6db, és még hol a vége. Igaz képet nem csináltam, mert már csinált más, de én csak ma reggel kezdtem el a felhő megszerzése utáni tortákat összerakni.

DevilMókus, Rékuci1111 és hanny65 kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Látom többen is panaszkodtok az eventre. A minijáték valóban nem szórakoztató, de nagyon kevés van, amit mindenki szeret (és még az is ritka, ami nem jó, de legalább "elmegy" kategória). Szerintem azért mindenkinek van 1-2 kedvence amit visszavár, a többit meg el kell viselnünk, mert ezek a minijátékok hozzátartoznak ehhez a farmos játékhoz.

Szerintem nagyon jó újítás a mostani eventnél, hogy nem kér eventnövényt, csak felröpiket (sőt a Cukrászda miatt még azok is tudnak valamennyit játszani, akik csak dekorokkal pakolják tele a farmjukat).

A Cukrászda dekorról az első és az utolsó nap 2x, a köztes napokon 3x beszedhető az utalvány, így onnan összejön 16 db (persze több is jöhet, főleg ha tortabónuszt is darált valaki, de vegyük a többség által elérhető mennyiséget)
    Akinek nincsenek farmmunkásai, ráadásul csak reggel és este tud aratni, annak a legegyszerűbb telerakni a területet 17:30-18:30-as ólakkal, amik Valentin napi cseréppel (locsolva, "Ólvarázslat" rúnával) 11:20-12:00 óra alatt beérnek, a széleken 12 órás fákkal, 1-1 aratásból összejön a ~150 felröpi. Első és utolsó nap csak 1-1 aratással számolva összesen 10x150 vagyis ~1.500 felröpi beesik, ami 30 db tortautalvány. Kezdésre kaptunk 3 db-ot, így össze is jön a felhőhöz szükséges 49 db, és akkor még nem számoltunk a szomszédok ajándékaival. :)

Akik napközben többször is tudnak farmozni, azoknak megoldás lehetett praktikus okokból a sárga nyúlketrec, amiket napi 5x is lehet aratni (napi szinten ezekből is összejön a szükséges felröpi).

Akiknek meg vannak farmmunkásai, szabadon tudnak/tudtak variálni, és ha megfelelően várták a kezdést, és éjszakákra hosszú érésű növényt ültettek 1x1-be, napközben már bármit termelhettek amire szükségük volt.

Nem az a legjobb event, amikor azt termelünk amit szeretnénk? ;)
    Ráadásul a felhő megszerzését követően nem megy kárba a felröpi, nem marad meg a végén, hogy néhány TP/CSP-ért cserébe beváltsák, hanem el lehet játszani. Én örülnék neki, ha minden eventnél meglenne ez a lehetőség a ráadásra.

Szép napot mindenkinek! :)

icumicus, DevilMókus, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  6. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Torta mérgezésem van. 345 kipipálva, de még mennyi kell? Fárasztó, lehetne egyszerűbben feladni?

7. -picike40-

-picike40- Haladó

Csak azt NE! 6 db kell még, 2-ig meglehet

8. a1a4

a1a4 Haladó

Nekem még kb. 5 utalvány kell, és tartok tőle, hogy nem lesz meg. Én nem nagyon értem azt, hogy annyi felröpi jön, amennyit akarunk. Ezt én nem tudom, hogyan kell csinálni, pedig 164 szinten mozgok. Igaz nem vagyok a géphez láncolva, de amikor tudom, csinálom, minden nap legalább 2x vetek, aratok. Vannak kint fáim, ólaim, éjszakára hosszút ültetek, mégis hiányzik jelenleg még kb.250 röpim. Az is igaz, hogy nem mindig sikerült maximális tortát helyesen összeállítani, de végül is ez játék, benne kellene legyen az is, hogy lazán játszhassunk, és mégis elérjük az eredményt. Habár igazából annak sincs jelentősége, hogy hanyadik szinten állok. Csak egy kicsit bosszantanak a sikertelen eventek, főleg így, hogy valóban dolgozok rajta. Azért az élet nem csak Farmerámából áll (szerencsére).

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Bár teljes mértékben egyetértek Veled, de azért pontosítsunk egy kicsit: aki naponta csak kétszer tud belépni, az a Cukrászda dekort sem szedi le 3-szor, így az általad vázolt módon nem jön össze a szükséges utalványmennyiség. Ahhoz már kellenek a szomszédok, és egy erős eventkezdési aratás, hosszú érésű növényekkel 1x1-ben; vagy esetleg a dekor rövidítése naponta egyszer tortabónusszal. De igen, egyáltalán nem lehetetlen ezt az eventet napi kétszeri belépéssel, munkások nélkül végigvinni.

Leho69, mebajah és Rékuci1111 kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Igen, igazad van, köszi a kiegészítést :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép napot mindenkinek:).
    A felhőt tegnap megszereztem, azóta a ráadás köröket játszom.... Nekem nagyon tetszett ez az event. Nem vitt el hosszú órákat a mindennapjaimból mert nem kellett eventnövényt termelni, éleg volt napi 1-2x belépni ..., persze az elején kb. 5-7 utalványt elszórakoztam a nagy semmire, mire beláttam hogy nem érdemes fáradtan tesztelgetni a memóriámat (ami amúgy is.....:wuerg:). Ezért csak gyűjtögettem a röpiket, ültettem a hosszú érésű növényt, közben kevertem a tortabónusz hegyeket. Hétfő délelőtt pedig nekiálltam a tortagyár beindításának papír + toll(már rengeteget kellett elkészítenem).., két sikertelen kísérlet után jöttem rá mi alapján azonosítsam a tortákat : színek kezdőbetűi, ill. ha ez nem egyértelmű egyéb jellemző (pl. a sokrétegű= cs, vagyis csíkos). Így sikerült hibátlanul kevés idő ráfordításával a tortákat elkészíteni:p. Ez egy teljesen játékosbarát, remek eventre sikeredett.
    Sok felröpit azoknak akiknem nem sikerült még befejezni, illetve gratula akik már végeztek!

Ui: ugyan én valdemározni nem tudok annyira lassú nálam (régi gép, nem bírja), viszont ennél a játéknál semmilyen hibát nem tapasztaltam:)

DevilMókus és Rékuci1111 kedveli ezt.
  12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Már csak néhány felröpire várok, de vásárlással jutottam el eddig :( (amit nem szoktam, de ne küldjetek, meglesz már az aratással!) FA-ért vettem 100-at (piszok sokér' adják mert csak 2 játék jön ki belőle!) és vettem egy legkisebb csomagot is, mert különben sosem fejezem be. A területeken főként ólak vannak, de 90 1x1-en hosszú növényeket (vagy ami éppen jött, mert kellett) termeltem, néha szupertrágyával, mert nem jól kalkuláltam az időt, amit erre szántam (nem voltam gépközelben jó darabig, előtte aratni kellett). Az XXL-es fák alig hoztak, az ólak elég változékonyan. Pl. 4 piros tyúkólból egy se. Nem rontottam, talán 2-t és mégis szűkösen lesz meg a végére. Szerencsére, nálam nem volt Imi* által említett hiba, de nem dőlt a felröpi se, mint ahogy Leho69 vizionálta (ha nem tetszenek a torták, legközelebb javasolj 3 fogásos ebédet, hús-köret-savanyúság variálva, akkor talán jobb kedved lesz tőle, engem nem zavarnak a torták, sőt...!).
    Hogy miket kaptam érte? arra már nem volt energiám figyelni.
    Ez a tortás korábban a kedvencem volt, mert pont sikerült mindig lejegyezni, hogy milyen tortákat kér. Azt nem is figyeltem, hogy bárhol - a varázsfán kívül - kaptam volna bónuszt. Az viszont nagyon zavart, hogy a haladási sávban nem tudtam kalkulálni, hogy mennyi kell még. Szóval, megint túlhúzták kicsit a játékosok idegeit, ahogy itt olvasgatom, pedig már azt gondoltam, hogy az őszi felbolydulást egész kellemes téli követi, de látom, januártól ismét visszajött a morgolódás - nem alaptalanul!

13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Kiváltottad az élő legendát,30 szinten vannak?A páncél Panni fenn van Bölcs tölgyön?

14. ginger.

ginger. Fórumprofi

Sikerült befejeznem!:D

15. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Gratula! Ugye hogy megy, ha akarja az ember lánya:)

kovacstne és Korfu kedveli ezt.
  16. pisti64

pisti64 Utánpótlás-írogató

Szia! Csinálj pár tenyésztést, abból is kapsz utalványt.

a1a4 kedveli ezt.
  17. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok!

Elkészültem, megvan a felhősor és még utána egy feladatot is meg tudtam csinálni. Nem hittem volna, hogy a végére érek, de végül sikerült. :)

18. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Az ólakat, fákat, 2x2 földet nem használom eventnél, mert területenként adja a felröppenőt. Hosszú érésű növény 1x1-es területen, mindenféle érés gyorsítóval. Kezdéshez a leghosszabb érésű növények 1x1-es területen állnak csatasorba. Turbó fa sem jó, mert ad 1 felröppenőt 24 órára, míg a 4 kis terület adhat 2-őt is.

A végén már úgy belejöttem, hogy nem kellett bónusz se. Több mint 26-t csináltam +-ba. Jól jött a többször is kapott 229.200 TP. Vagyis megérte!

Ne írj egymást követően hozzászólásokat, mert az szabálytalan.
    A hozzászólás szerkesztés gombjával kiegészítheted az első írásodat az új gondolattal.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.1.19
  19. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

A kupiba dobj be állatokat 4-4 bájitallal. Erre a tenyésztésre gondolt szerintem. :)

20. Rékuci1111

Sziasztok :)

Jó kis event volt, nekem tetszett. :) A végére már a szupertrágya is megérkezett (átlagosan minden ötödikre), de az első 144 készítés nem adott, így egy kicsit "billeg" ez a statisztika, de ez jött ki nálam:

db%mennyiség
    TP4927,22%12 607 200
    CSP4323,89%1 659 060
    szupertrágya95,00%54
    KK sztrágya2212,22%132
    KK turbó168,89%96
    FP105,56%20
    szupertáp116,11%44
    csillag147,78%28
    AB63,33%6
    összesen:180

kovacstne kedveli ezt.