Visszajelzés Szülinapi parti - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ez itt az event panaszládája!

Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Elérkeztünk a Farmerama 15. születésnapjához, kezdődjön hát a Szülinapi parti!

Az event kezdete várhatóan: 2025. január 23. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. február 05. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, beadandós, mini-játékos
    Eventnövények: Piñatúnia
    Az eventhez tartozó felröppenő: Sombrero, Rumbatök, Papírlámpa, Szülinapi zseton
    Malomtermék: nincs
    Különleges kellék: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata:
    közepes / nehéz
    Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és a Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra, nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event csevegője >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a Segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával.

Sikeres gazdálkodást kívánunk,
    a Farmerama csapata

Kuzdern és .dina1. kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

.dina1. kedveli ezt.
  3. Menitala

Menitala Fórum mestere

Növénynek szép magyarosított nevet lehetett volna adni! Köszönöm!!!!!!! Üdv.

sutimami57 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  4. .jázminkaa.

.jázminkaa. Utánpótlás-írogató

Adhattak volna ismert mini játékot! Szerintem nagyon jó térlátás kell hozzá! Nem tetszik!

Luszike150150 és sutimami57 kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát én nagyon nem vagyok elragadtatva ettől az eventtől. Ez az event valójában egy jó kis lehúzós event. Üritsd ki a pajtádat minél jobban. A jutalmak vagyis a kitehetők de a felhők is főleg a TP-re vonatkoznak. Bár magas szinten szépen adnak, az alacsonyabb szintűek nem igazán járnak jól vele. Legalábbis egyelőre. És megint csak olyan kitehetőket kapunk amik újabb helyet foglalnak el, pedig már igy sincs semmi hely, a kitehetők a raktárban porosodnak. És valahogy számomra olyan semmitmondóak. Én nem szeretem az olyan eventeket, amikor másoktól függ, hogy mit kapok az event teljesitésekor. És az sem tetszik, hogy a második felhősort vásárláshoz kötik. Vagy veszel, vagy nem lesz második felhőd. Ez már nekem nem szimpatikus. Ha vásárolok akkor nem kényszerből szeretnék vásárolni. Persze tudom, nem kötelező, de azért ez nekem akkor sem tetszik.

Utoljára szerkesztett: 22.1.25
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ne ítélj előre. Ez egy nagyon egyszerű minijáték. A neten számtalan ilyen van. Meglátod, egy-két játék után rááll a szemed.

7. Farm_Tadity_

Ez az event egy nagyon átgondolatlan, mindenféle szempontból igen sokat kérő nagyon drága event. Mármint a játékosok számára. Hiszen a felreppenők az ólakból és a terményes ólakból jönnek főleg. Az állatokat viszont etetni kell. És persze állatok is kellenek hozzá a tápon kivül. Ráadásul legtöbb terményes hosszú idejű. Persze "segitségnek" számit az, hogy a minijátékból kapunk felreppenőket. Legalábbis annak szánták. De 60 FA-os segitség? Hát ez egy kissé drága segitség. Mégha a pajtából teljesiteni is tudja a beadást, akkor sem ér vele semmit mert ahhoz, hogy a felrepiket be tudja adni ahhoz minijátékot kell játszania és nem elég egyszer hanem ismételnie kell természetesen annyiszor 60 FA-ért amennyiszer újra kell játszania a rengeteg felrepiért. Nekem szerencsém van mert ismerem ezt a fajta minijátékot, de rengeteg játékos nem ismeri. És olyan minijátékot betenni ami sokat számára nem ismert, nem is tudom mit irjak erre. Az újfajta minijátékokat nem ilyen alkalomkor kellene bevezetni.

8. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Én jobban örültem volna egy sima karneválkirálynő eventnek! Ott sok ajándékot össze lehet gyűjteni, nem kell várni, hogy majd a végén megkapok valamit, ki tudja mit..... 0 percezni sem tudok. Inkább pl. a Bahamát kéne fejleszteni, mert már elég régóta a 800 szinten áll, csak gyűlik a sok BTP de minek?

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a 60 FA-as indítási lehetőség akkor van, ha a 4x30 minijátékon felül szeretnél még játszani. A 60 FA-ért újra le lehet játszani a 30 játékot (persze zsetonokért indítva), és újra jár a nyeremény is - és beleszámít a közösségi teljesítésbe.
    Az alap 120 minijáték 2 db zsetonnal indítható. Ha a megadott lépésszám nem elegendő, egy zsetonért kapsz plusz 10 lépést. Addig nem léphetsz tovább, amíg össze nem gyűjtötted a szükséges számú figurát; vagyis addig kell a +1 zsetonokat beletenned, amíg nem végzel.

10. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Ma egy különleges rendezvény volt a munkahelyemen, így az simertetőt nem tudtam szokásos 10 órakkor olvasni. Ez egy plusz izgalmat hozott az amúgy is nagy reményeket tápláló szülinapi eventhez. Hazaértem ide ültem és csak olvastam és olvastam és olvastam.
    Imádok minijátékozni, ez is egy olyan amit én szeretek. Szívesen is játszom, számokkal még nem is foglalkozva. Viszont miután olvastam ezt a közös területes dolgot, mindent ugyanott, ólak, terményesek, eventnövény felröpi...jól van feki semmi baj, összetett nagyon fain kis event lesz ez. 2 hét, sima megcsináljuk max rakunk bele egy kis extrát. NA DE!
    Elértem ismét a kedvenc részemhez, JUTALMAK. Természetesen megint miről szól minden? DEKOROK. MIéééért? MOst volt egy event ahol irgalmatlan mennyiségben szedtél ki dekorokat. Most adnak 4db, fejlesztéssel, amit vagy felteszel a felhőre ami egy nagy rakás ... vagy kipakolod a területekre. Ez egy 15. születésnap? Nyamvadt csík hajkurászása, ami matemmatikailag kimondott, hogy elérhetetlen...? Minden event erről szól majd, hogy ezt a felső 200 játékos elérje? A többi úgy sem fogja sose. Mért nem lehet azt támodatni ami mindenkit foglalkoztat, mit tudok termelni? Hogy lehet kényelmesebb a játékom és hatékonyabb? 30 perces az aktivitás a felhőnek, krókusszal tudok 30 percig nullázni, se állattal se semmi mással, hogyan használjam ki?

Másik észrevétel, még ennyire pénzessé tenni az eventet, gusztustalan. Haszontalan dolgokért ráadás. Már nem elég termelni, fizesd az eventet ha tolni akarod újra a szekeret. Két felhőt szeretnél? Fizesd a kosarat. Még jobb dekort akarsz? Fizesd a kosarat... Bejelentkezés mellé egy fizetős gomb nem férne még el?

És akkor ott a csodás retro vásár, virágos nyuszi most komolyan....?

Sehol egy gyepek ura, varázskalap, virágfestés, jack ajándéka és még sorolhatnám amiért lehetne kűzdeni és értünk lenne....neeem mert kell az a nyamvadt DEKOR!

Egészségetekre!:mad:

gabibenk, Csilla1970, Ditti58 és 29 más kedveli ezt.
  11. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Szomorú,15 éve játszok és most ezt kihagyom, ez nem az öröm játékról szól hanem az Ő bevételükről. Nem rendezek át területet és nem áll módomban és szándékomban játékra pénzt költeni .Másrészt a leírás értelmezése sok időt igényel kell ez nekünk?

Luszike150150, gabibenk, apcimama és 15 más kedveli ezt.
  12. balu

balu Haladó

hát ez a BP szülinapja és szeretne minél több pénzt bekaszírozni egy túlbonyolított játékkal. Ezt kihagyom, de lesz elég sok játékos aki hozzájárul a szülinapi bevételhez

13. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Ne mérgelődj mert nem ér annyit.
    Én is reménykedtem egy kellemes kis eventben hiszen egy szülinap egy olyan buli ahol a résztvevők jól érzik magukat.
    Biztos én gondolkodom rosszul de szerintem az egész évben ennek az 1 eseménynek kellene olyannak lennie ami igazi öröm játék. Ahol a kicsik és nagyok együtt játszanak, ahol nem kell bevetni ezernyi bónuszt, extrát, pénzt stb.
    Ahol a kicsik is úgy érzik, hogy érdemes volt küzdeni mert igazán jó kis nyereményeket szereztek és a nagyoknak is tartogatott elég kihívást. Biztos vagyok benne, hogy gyönyörűen össze lehett volna hozni egy igazi szülinapi eventet.
    Mindegy, ezt kaptuk. :(
    Én ezt most kihagyom.

gabibenk, apcimama, lovardatanya és 16 más kedveli ezt.
  14. Farm_Tadity_

Tökéletesen leirtad az érzéseimet és a gondolataimat az eventtel kapcsolatban. Ez megint egy olyan "nesze semmi fogd meg jól" de fizess is a nagy nagy semmiért. A fizetős felhőért meg a fizetős újrainditásért? Meg azért, hogy a nagyok elérhessék a 300-as szintet? A megvehető dekorokról nem is irtam meg a véleményemet mert minek is? Hogy vegyek FA-ért olyan dekorokat amik semmit sem érnek? Mert ezekkel nem lehet a lyukas felhőket teljessé tenni. Ezekből a dekorokból csak három olyan van ami esetleg lyukas felhőre való. A többi szemét, semmit érő. Hiszen csak arra való, hogy a többi felesleges dekorral a raktárban porosodjék, vagy "esetleg" (mert már annyi van hogy Dunát lehetne rekeszteni vele) feltegyem egy nem tematikus felhőre.

Ui.: Nagyon nagyon gondolkozom rajta, hogy egyáltalán elkezdjem-e. Lehet a végén megveszem a kosarat a felhővel. És ezzel le is tudtam az eventet. Lesz egy felhőm és kész. Ez lenne az első event amit kihagynék, de lehet nem az utolsó.

apcimama, lovardatanya, Szirák és 14 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ad CSP-t , amit el tudsz költeni a piacon . :D:inlove:

feki13 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sajnos nehezen engedem el azt amikor valami igazán nem nekünk szól. Kicsiknek világ életükben a pajta fog mindenre határt szabni, nekem aki heteken belül eléri a 234 szintet SEMMIT nem fog jelenteni, hogy 240 vagy 280 esetleg 300 szinten vagyok e. Mire vegyek vele? Presztizs?! Mert a tabella 10 embert mutat, még azt se látom, hogy 3456. vagyok a ranglistán a 231 szintemmel. Akkor meg minek? A top 10 olyan fanatista akikkel sose rúgunk labdába, tehát ismétlem SEMMIRE de SEMMIRE nem jó a szint és a tp.

Jajj igen, de jó, hogy említed. Ezzel a tp kergetéssel és a 300 szinttel tényleg csak egy szűk réteg fog foglalkozni. Ezért is nem értem a BP gondolkodását.

Apropó egy észrevétel még, másnak is feltűnt, hogy milyen szépen hozzák befelé a 2 hetes eventeket? Fele annyit dolgoznak rajta, de egyre több a mikro tranzakció ami az eventet segíti. Ugye 1x már azt is bejátszották, hogy ha megvetted a kosarat készen is voltál...szörnyű amit művelnek, pedig 1 hete írtam, mennyire jó lépés volt végre a mikulásos, ahol rajtad állt mit akarsz, dolgozol sok dekorért? Kiszedsz egy csomó piccolót? Itt meg, a sokat emlegetett SEMMI!

Na jó! Most legalább mosolyogtam! Tudod van egy ilyenem, szeretnéd, hogy elküldjem a csere napon?! :D

apcimama, Ditti58, lovardatanya és 9 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

15. születésnap bónusz kérdése... 8)
    vajon van lejjebb:music: A helyes válasz... De van ám:p

gabibenk, apcimama, mucus252 és 8 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Minél tovább olvasom az eventismertetőt , annál jobban nem tetszik . Főleg ez a része .

Jó oké , a pikolóban lapulhat farmaranyfa , és a neon ólas része is jó , de az első oszlop az április 1 .....

Ellátmányos láda[​IMG]30 db szupertrágya,
    30 db Kacsa Kata szupertrágyája,
    5 db csillag,
    3 db aranybanán,
    1 db Végtelen kincskeresés dekor, Pöttyös ernyőgomba
    Egy szint x 6.000 dekorhoz nem szeretnék Pöttyös ernyőgombát . Jó oké , a végtelen kincskeresésében lapul farmarany .

Pöttyös ernyőgomba
    Érési idő: 22:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: szint x 140 TP/BTP kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas területet kivéve), valamint felhőre

19. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!
    Tudjátok, kitalálták ezt az elérhetetlen 300-as szintet, amit valamikor - talán még ebben az évszázadban - elérnek a játékosok. Ha így haladunk, akkor a TOP 10 biztosan elfogja.

Pozitívum:
    • 2 hétre kaptunk 15 ezernyi növényt, ami piskóta lesz.
    • A felhő - még ha nem is ad ládát - akkor is egész jó tulajdonságai vannak a TP-t gyűjtőknek (Végre naponta aratható, és nem 24 órás vagy 48 órás vagy hasonló érési idejű).
    • A dekorok is egész pofásak, az (ingyenesen) teljesen felfejlesztett dekorok farm szint x 4000 TP/TTP-t adnak, ha kosár vásárlásra adjuk a fejünk, akkor pedig a 4 dekor egyenként farm szint x 6000 TP/TTP-t adnak.
    • Új Mini-játék (én nagyon szeretem a mini-játékokat, így örömmel ugrok majd neki)
    • Brutális mennyiségű piccolo láda nyerhető (10 db) ha minden sikeresen összejön.
    • Ellátmányos láda és a Neon ólak ládája is korrekt láda nyeremények
    Negatívum:
    • Külön felröppenője van mindennek (állatos ólak, terményes ólak, növények, tenyésztés)
    • Aki nem a TP-t hajkurássza annak a ládák (piccolo, neon ólak, Ellátmányos láda) az igazi nyeremény.
    • Az Állatos játékok ládát viszont egyszerűen nem tudom hova tenni (annyira nem jó láda, hogy az értékesebb nyeremények között szerepeljen, amikor több tucat ládát tudok fejből felsorolni, ami oda illőbb lett volna.
    Véleményem szerint a megvásárolható felhőt külön "kosárként" kellett volna behozni, akit csak a megvásárolható felhő érdekel, de nem érdekli annyira a teljesen felfejlesztett dekor, az megvehette volna a felhőt külön mondjuk 899 Ft vagy hasonló áron, lehet hamarabb célba értek volna, mint azzal, hogy beraknak egy 3000 forintos kosarat, amit lehet kevesebben vesznek meg, mintha külön lett volna a felhő.

A közös feladatról egyelőre nincs gondolatom útközben fog kiderülni, hogy mennyire haladunk, de ha sikerül teljesen megcsinálni és egyénileg is végzünk, akkor a 10 piccolo láda valamennyire elmossa a könnyem.

Összehasonlítottam az előző születésnapos eventtel és azt kell mondjam, hogy tavalyhoz képes sokkal többet fejlődtek, jobbak az ajándékok, és a felhő is csak attól függ, hogy kinek mi az érdeke.

Bízom benne, hogy ezt az alapot fejlesztik tovább a jövőben és következőre is tartalmas szülinapnak nézünk majd elébe.

Sok sikert mindenkinek!

(Mivel a hozzászólásom nem tartalmaz semmilyen taktikát, semmilyen tanácsot, ezért gondoltam, hogy a panaszládába küldöm be).

20. szoknya

szoknya Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Jól értelmeztem, hogy 4 féle felröppenő van, viszont a varázsfa nem ad semmit?
    ha így van, akkor azért ez picit vicces. így is folyamatosan a felröpikkel van gondom, pedig 2 Pannim is van....
    hát, remélem, hogy én olvastam félre valamit :)

Luszike150150 és rudcsi24 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.