Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Képet nem készítettem, de itt tartok most: 27. 332/410.

Érdekességként hoztam egy kis statisztikát és véleményt játékosoktól a Téli szezonnal kapcsolatban.
    A kérdés az volt, hogy:
    "Kiszolgáljátok a megrendelőket vagy nem, pajtából, piacról?
    Most visszatért a Téli szezon. Kicsit javítottak rajta és jóval megérősebbek lettek a jutalmak. Kíváncsiak lennénk rá, hogy csináljátok-e most is.
    A kérdést szavazásos formában tesszük fel, csak igen és nem válaszra lesz lehetőségetek. Aki nem ad be a megrendelőknek semmit, csak az eventek adta pontokkal halad ő a nem választ jelölje be, ha lehet."

A képen is látszik, hogy elég sok játékos szavazott, 90 fő vett benne részt. Számszerűen a 90-ből 57-en csinálják és 33-an nem. A szavazás nem reprezentatív, teljesen önkéntes jellegű volt, a nyílt térben 24 órán keresztül volt elérhető, aki arra járt szavazhatott rá.
    A szavazás alatti részben véleményeket is megfogalmazhatott aki szeretett volna írni a témában. Amit dióhéjban el lehet mondani a véleményekről az az, hogy a változásoknak örülnek akik írtak, pozitív irányúként értékelték azt. Szívesebben végzik napi szinten a vevők kiszolgálását ebben a szezonban, mint az előzőben.
    Szóval örülünk a változásoknak és köszönjük :)

2. Fannibaba18

Fannibaba18 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Gazdák!
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha kiváltom a Bölcs Tölgynél valamelyik megrendelőt, hogy kevesebbet kérjen, akkor azt a szezon jutalompontot se fogom ezután megkapni ?

cicimsincs és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    A pontokat adja a Főszezon ideje alatt.

cicimsincs és Kuzdern kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia!
    Ez egy nagyon jó kérdés én is elgondolkodtam rajta és erre a válaszra magam is kíváncsi lennék, hogy jól érzem-e, hogy nincs hátrány miatta. ( Kiváltottam az összes rúnát és az új megrendelőt is.)
    PS: töröltem a hozzászólásom egy részét, mert téves feltételezést tartalmazott. Elnézést érte

Utoljára szerkesztett: 15.12.19
  5. zsani_apja

Szia!
    Én is kiváltottam. Ez csak arról szó, hogy XY megrendelései eggyel kevesebb tárgyat fognak kérni, de legalább egy tárgyat.
    Ennyi. ;)

cicimsincs, kukori80, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Lehet, hogy nálam volt az értelmezési hiba:
    • 50. szinttől érhetők el ezek a rúnák.
    • 5 megrendelőhöz kapcsolódik olyan rúna, amely az eddig megszokott rendelési mennyiséget csökkenti.
    • 4 megrendelőnél 1 db-os ez a csökkenés, 1 megrendelőnél pedig 50 db-os.
    • Az 1 db-os csökkenésnél fontos tudni, hogy csak abban az esetben csökken eggyel a szám, ha az adott megrendelés 1-nél több volt. Tehát ha valamiből alapesetben is egyet kért, akkor abból nem lesz nulla.
    • A rúna hatása a következő ajánlat megérkezésekor fejti ki a hatását. Ez az jelenti, hogy ha ma kiváltjuk a rúnát, akkor a mai ajánlat még változatlan marad, de a másnapi már a csökkentett értéket fogja mutatni.
    • A rúnák ikonjaiban mindenhol "-1" jel szerepel. Ez nem a darabszámra vonatkozik, hanem az alaptulajdonságot (magát a csökkentést) hivatott jelezni.
    • A rúnák elnevezései nem (minden esetben) egyeznek meg a megrendelők "anyakönyvezett" neveivel.

Elképzelhetőnek tartom, hogy belekavarodtam a túl sok fajta számba. Vagyis most ahogy újraolvastam nem a megrendelések számát csökkenti a rúna, hanem a megrendelésen belüli darabszámot..
    Vagyis, ha egy megrendelőnek 4 igénye van akkor az marad 4, de azon belül a darabszám csökken. Remélem már jól értem így.. :music::oops:

DevilMókus, Kuzdern, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Egy móditól szeretném kérdezni: elkezdtem a szezonost és a fejlesztésig szeretnék eljutni. Most a 23. szinten járok, nem szolgálok ki minden megrendelőt, amíg nem érzem szükségét. Látom, hogy a Téli meséből kapunk 2425 pontot. A kérdésem az lenne, hogy a Karácsonyi eventből és az Újéviből is kapunk-e, mert akkor jobban tudnék kalkulálni. Ha nem lehet megmondani a konkrét számot, nekem az is jó, csak hogy kapunk-e valamennyit?

Kuzdern, Fatther, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Most már annyit beszélünk róla, hogy ha akarnák sem vehetnék el a pontokat. :D

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A szezon idején futó eventekben az előzetes információnk szerint 9750 SZJP szerezhető.

https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-szezon.18895/

Kuzdern, cicimsincs, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Kuzdern, cicimsincs, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  11. Fannibaba18

Fannibaba18 Fórum-zöldfülű

Hello! Azt értem, de például "robin hód"-nál 3 különböző darabot kér és mindegyikből 1-et kér, ha kiváltom a Bölcs Tölgynél akkor már csak 2-öt tud kérni, de akkor azért a -1 ért már nem tud szezon pontot adni mert nincs én így értelmeztem.

Hello! Ha 4 igényből mindbe 1 darabszám van és az csökken akkor mi van ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.12.19
    Kuzdern és cicimsincs kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia szerintem ezt olvasd el újra, itt minden le van írva:
    • 50. szinttől érhetők el ezek a rúnák.
    • 5 megrendelőhöz kapcsolódik olyan rúna, amely az eddig megszokott rendelési mennyiséget csökkenti.
    • 4 megrendelőnél 1 db-os ez a csökkenés, 1 megrendelőnél pedig 50 db-os.
    • Az 1 db-os csökkenésnél fontos tudni, hogy csak abban az esetben csökken eggyel a szám, ha az adott megrendelés 1-nél több volt. Tehát ha valamiből alapesetben is egyet kért, akkor abból nem lesz nulla.
    • A rúna hatása a következő ajánlat megérkezésekor fejti ki a hatását. Ez az jelenti, hogy ha ma kiváltjuk a rúnát, akkor a mai ajánlat még változatlan marad, de a másnapi már a csökkentett értéket fogja mutatni.
    • A rúnák ikonjaiban mindenhol "-1" jel szerepel. Ez nem a darabszámra vonatkozik, hanem az alaptulajdonságot (magát a csökkentést) hivatott jelezni.
    • A rúnák elnevezései nem (minden esetben) egyeznek meg a megrendelők "anyakönyvezett" neveivel.

13. zsani_apja

Szia!
    Ahogy látom felettem kukori kiemelte a lényeget. Amúgy én most csináltam és adja a pontokat.
    Csak a szállításra és a pipára figyelek. :D

Most itt tartok: [​IMG]

Kuzdern, DevilMókus, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!
    Szépen haladsz előbbre vagy, mint én, de követlek:

Kuzdern, cicimsincs, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Na , erre nem is gondoltam , hogy a rúna aktiválásakor hatással lehet e a szezonpontokra . :eek:

De mindegy már , aktiváltam régen őket , szóval bármire fel vagyok készülve . :inlove:

Itt tartok : 17. szint és 111/270 :p

-gyöngy-581, Kuzdern és cicimsincs kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Sziasztok!
    Gyorsban szeretnék 6, azaz hat pontot! :D ;)

-gyöngy-581, Kuzdern, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Vettem 1 bérletet mert a jobboldali nyereményeket nem szívesen engedtem volna el.:music:A szerszámokat eddig is adtam le, azaz amiből rengeteg jön naponta+ minden nemesítésem megvan ezen a téren: azaz bármikor pótolható ha mégis kell.;)
    A leadások nem mennek könnyen , nem mintha nem lenne meg minden , de a fákat és a magas szintű növények piaci árától( a narancs-sárga árvácskát pld 27000 csp-ért adomo_O/ nem tudok el vonatkoztatni/. :wuerg:Az állatok és bahás növények ilyesmik mehetnek.:)
    Úgy számolom ha a bérlet pontokat időbe aratom+minden event pontot összeszedek talán elég lesz.o_O:music:
    A dekor tulajdonsága annyira nem döntő:music:( a neon pillangót se használom ki sokszor:oops:)viszont a zsetonokat a fa és terménybónusz hasznos lehet.:):pEsetleg a tp-is, meg vettem a levéltáncot is:) ,lehet letesztelem mi a maximum;):p
    Szóval ha lassan is de rászántam magam.;)Kíváncsi leszek hogy megéri-e?:eek::pxD

18. -gyöngy-581

Szia Jancsika, sziasztok!
    Felkészültem bármire én is, megfogadtam Beko tanácsát a telefonos jelzéssel kapcsolatban is, de egyetlen pici gondom van..: hajnali 4-kor kéne aratom a szezonpontokat. Sok őrültségre vagyok a játékért képes, de hajnalban nem tudok felkelni, így jön a napi bukta, mert 24 óránként aratom és vesztek vele elég sokat.
    Ha volna valakinek mentőötlete vagy tapasztalata, hogy mit csináljak vagy Ti hogyan aratjátok, örülnék neki, ha megírnátok, előre is köszönöm:inlove::D:inlove:

Kukackukac és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt! 1 olyan kérdésem lenne hogy a zsetonok használatakor a tulajdonságok ősze adódnak vagy hosszabbodnak?o_O

Kuzdern kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez van az ismertetőben:
    FIGYELEM!
    A kiváltáskor a bónuszok AZONNAL indulnak.
    Az azonos bónuszok hatása összeadódik.
    Mindegyik bónusz hatóideje: 02:00 óra
    https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-szezon.18895/#post-1053054

Gio, Fuhur, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.