Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez neked gyerekjáték lesz. ;)

Tehát, ha például eljutott valaki a 8 szintre és utána gondolja úgy, hogy megveszi a szezonbérletet, akkor a teljesített 8 szint bérletes ajándékai mellett megjelenik egy zöld gomb "Kérelem" felirattal, amivel átveheti azokat az ajándékokat is.

Rebcsok, GA-BI-O-Farm, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A prémium gazdáknak egy megrendelőjük van, ami prémium tagsággal függ össze.

Vannak megrendelők, akik a maja templomból kiválthatók, van megrendelő, mely a bölcs tölgytől vehető igénybe, csillagokért (Sir Mók)

-kaktuszable-, osztrak12, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ezt a szezonos dolgot nem nekem találták ki :D 47. szint és azon belül a 72/790:inlove:

A fagyos farmunkásos eventet most kezdtem el . Elültettem az eventnövényt . Már célegyenesben a 49.szint:p

-kaktuszable-, osztrak12, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  4. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Szia, azért irtam, hogy nincs 2 megrendelőm. Nem vagyok prémiumos gazda és Sir Mókot nem tudom a tölgynél kiváltani, mert csak a 128 szinten vagyok. A többi megrendelő meg van. Sajnos nem lesz elég pontom a végéig. De igy is nagyon jó lesz. Rengeteg ajándékot kaptam, igaz sokat is kértek, de ez most nekem megérte. majd pótolom. köszi :)

-kaktuszable-, osztrak12, Rebcsok és 4 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Többször esett ma szó Vuk Vikiről és a megrendeléseiről, elhoztam nektek a mai kérését tőlem.. ez most a szokottnál bőkezűbb volt, általában 10-10 pont körül adott, hasonlóan az első megrendelés mennyiségéhez:

Nem hiszem, hogy túl sok múlna azon, hogy valakinek megvan-e ez a megrendelője, vagy nincsen, ha a többi vevőt ki tudja szolgálni.. Segít persze, de amit kér az sem olcsó...

6. zsani_apja

Szia!

Nálam is hasonlóak a nyeremények. Szezonpont ugyan ez, Tp, Csp kevesebb, de gondolom az szintfüggő. Mondjuk kezdőként ne is várjak annyit. :D Igaz én már nem adok nekik semmit, csak gondoltam rá nézek. ;)

Rebcsok, -kaktuszable-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia!
    Igen feltételezem, hogy szintfüggő a TP és a CSP is. Ahogy láttad én sem szolgáltam ki már a megrendelőket több napja, most pihenek egy picit, bár hiányzik reggelenként a kattogás ami úgy beleivódott a napi rutinba :D
    Mióta vagy Te kezdő? Mit kezdtél mostanában? Mert a szezonban én is kezdő vagyok, kezdjünk akkor együtt :D

8. zsani_apja

Ezzel a mondattal megmentettél a magyarázkodástól, köszi! :D

Rebcsok, -kaktuszable-, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szerintem a megrendelők TP/CSP jutalmai nem szintfüggőek, hanem a kért növények/állatok/... értékéhez igazodik.

fabatka, Rebcsok, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Néztem kis farmon :jóval kevesebbet kér persze kevesebbet is ad.o_O(tp-csp)Szezonpontban ugyanaz a megrendelő ugyanannyit ad.
    Ez így igazságos szerintem.:p
    Ui: 700 pont kell az 55 szinthez, holnap kész leszek.;)xD

Utoljára szerkesztett: 6.1.20
  11. -gyöngy-581

Szia Toma!
    Ma reggel Tőled kaptam az első mosolyt, ezt köszönöm Neked :D
    Igazodik? Így is lehet fogalmazni, bár én inkább úgy írnám, hogy próbálnak (?) közeledni, nem túl sok sikerrel. :D
    Na a viccet félretéve lehet, hogy igazad van, nem tudom, de nem is fontos.. A célom -és gondolom itt másnak sem aki a szezonban részt vett vagy vesz- nem az volt, hogy megrendelésekkel a TP csíkot vagy a CSP csíkot növeljem a kapott mennyiségekkel, így számomra nincs jelentősége, hogy mihez mérik a kettőt :)

Rebcsok, HéricsBáró, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Minden meggyőződés nélkül vágtam bele a szezon teljesítésébe kb. félidőben. Bérletet nem vettem, bár így utólag átgondolva, ha a plusz jutalmakat és a plusz szezonpontokat nézem, megérte volna megvenni az elején. Erre a szezonra már nincs értelme, de ha a következőbe belevágok, hamarabb számolok majd. Amit eventből lehetett megszerezni, az mind összejött, az elmúlt másfél hétben pedig a megrendelőket is kipipáltam minden nap- előtte csak nagyon néha...így 851 pont hiányzik a fejlesztésig, szóval kész leszek.:music: Kipróbáltam, de még nem döntöttem el, hogy akarok-e újra próbálkozni.8) Most a zsetonokon töröm a fejem, hogy mikor, mire süssem el őket, még azt sem kerestem meg, hogy egyáltalán meddig használhatom fel őket...de annyira sok mindent kellene átpakolni miatta...nem tudom.:oops:

13. DevilMókus

Szia Elméletileg lesz 9 h akció terményesre még ez idő alatt.;)Ha nincs jobb ötlet szerintem ideális lehet.:)

14. HéricsBáró

Szia
    Megvan a 49. szint :D

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szerintem az utószezonban már nem tudjuk kivenni a zsetonokat, és mivel azonnal induló bónuszokat vehetünk rajtuk, nem is tárolhatjuk.

https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-szezon.18895/

Vagyis a zsetonokat csütörtök 14:00-ig válthatjuk be, ami három nap.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Szia Köszi Akkor kevertem a dekor felhasználhatóságával.Hát akkor vagy megjön holnapig vagy maradnak a fák.

Kuzdern, Rebcsok és -BombadilToma- kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia! Ügyes voltál, gratulálok :D

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Most már csak arra leszek kíváncsi , hogy ha odaadtam érte a fél pajtám tartalmát ezért a +1 állatért , mennyi jön vissza :D

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Befejeztem a szezonostxDxDÉlmény voltxDxDKomolyan nem is értem,hogy gondolta ezt a játék kitalálója:cry:Azt sem tudom mire költsem a 6db farmaranyamat!!!xD

Fatther, Kuzdern, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia ! Önmagában a +1 állat nem hozza vissza az biztos. :music:Javaslom a titokólakra felhasználni ahogy Réka is írta százalékosan jobban jön ki mint neon ólaknál.:eek:
    Bérlettel a ritka gyümölcsös ládákkal bónuszládák hasonlókkal talán kevésbé veszteségesek.:music:
    Ha az eventeket és a bérletet maximálisan kihasználtuk akkor nem kellet a 49-hez minden megrendelő.;)Ez önmagában nem olyan vészes. De osztom hogy nem olcsó,o_Oaz 55 szint piaci időszak alatt a beadott/ eladhatóságot nézem minimum 200-300 millió csp-be van.:music:Persze itt pontosan számolni + minden piac más relatív.;)
    Ha azt nézzük hogy a Top 500 hoz 1 milliárd Pé kellet és az piaci szinten mennyit ér o_Ohát ez a szezon jóval kevésbé veszteséges.:music:
    Az más kérdés hogy önmagában 200-300 millió csp az mire jó;):p
    Én összességében nem bántam meg hogy belevágtam, a zsetonok egy részét már beváltottam fákra:p.
    De a következő szezon alatt valószínűleg inkább piacozok,:)és majd talán a 4 eket viszem végig újra.:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.