Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Zsu!

Ez jó hír. :) Viszont még a jelenlegi szezon (1. vagy 2. szintre fejlesztett) dekorjával kapcsolatban is lenne kérdésem...

Mivel az utószezonban speciális tulajdonsággal rendelkezik:
    - learatja-e a sima arató?
    - kihelyezhető-e a házikedvenc futtatóba?

A futtatóba való helyezhetőség talán nem is annyira lényeges, viszont az arathatósága érdekes lehet. Köszi, ha esetleg ránéztek. (Ha volt már erről szó, bocsi...)

Kuzdern, Kukackukac, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Learatja a sima arató és nem helyezhető ki a futtatóba.

Kuzdern, Kukackukac és DevilMókus kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szia :)

nem aratja le a sima arató , vagyis ezt én így tapasztaltam

Rebcsok, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!

Szezon befejezve. (Napsütéses tengerparton koktélozó bari helyett a vevők miatt a homokozóban vizet iszogató bari.) 8)

Az erdei tisztáson van a dekorom, és ott nem aratja automatán.

A zsetonok felhasználva a fákra.

5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia :)
    Épp azon gondolkoztam, hogy a fejlesztést még nem tettem rá és ezek szerint számít és még az is lehet, hogy így már mehet a futtatóba. Ezért is jöttem vissza, hogy amit írtam csak az alapra vonatkozik.

6. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

hm, gondoltam reggel felhasználom a nyert szezonzsetonokat és kiváltottam a fákra a hozamnövelőt

mivel be van állítva a fákra az automatikus szüretelés, ezért rögtön a térképen a szezon részhez battyogtam, nehogy véletlenül arassak

nem sikerült, ugyanis mielőtt a szezondíszletet megnyitja/betölti, azért automatikusan a főfarmra ugrik a program, és learat o_O

Puszpang kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Ez csak beállítás kérdése, amit te tudsz megváltoztatni a saját farmodon. A szezonhoz igazából semmi köze nincs. Ez sok éve meglévő beállítási lehetőség. Pont az automata miatt.
    upload_2020-1-8_10-5-34.png

Rebcsok, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  8. Marcipan2222

nálam a bejelentkezés után a térkép mutatása be van kapcsolva

akkor ez most így nem jó? azt gondoltam, pont így jutok egy "áttekintéshez" a felületeken, és így nem ugrik egyik földre sem közvetlenül

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jó, ha el is mentett ez a beállításod!

De tudnod kell, ha például a főfarmról akarod a szezonos területet használni, akkor a sorrend megváltozik, mert beléptél a főfarmra.

A szezonos terület a tisztás melletti jelvény, ikon kattintásával közvetlenül kattintható. Így elkerülöd a direkt termő területekre való belépést!

Rebcsok, GA-BI-O-Farm és Puszpang kedveli ezt.
  10. Marcipan2222

Ez a fent említett beállítás van elmentve csaknem egy éve, ezért nem értem a dolgot.

Amikor beléptem a játékba, tudatosan nem mentem sehova, megkaptam a térképet, ott kiválasztottam a jelvényt a szezonhoz jutáshoz.

Majd egy pillanatra felvillant a főfarm, és így jutottam be a szezonterületre. De addigra már késő volt, nyilván learatott.

No mindegy, így jártam. Legközelebb ki kell szednem az automatikus szüretelést ilyenkor. o_O

Kukackukac és DevilMókus kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok . Végül is adta magát a dolog,és a maradék 4 zsetont termény bónuszra költöttem.Így 1 100% terménybónusszal , húsvéti tojással 5 db / normál ól és 7 a pink. Illetve a piros guanó is 7 ad o_Oami egyenlőre megfejthetetlen nekem miérto_O:wuerg:

Kuzdern kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mert a piros guanógyár és a piros birkanyíró rendhagyó ólak; 2 termést adnak. Ja, hogy ez miért van? Hogy is szól a hivatalos, lássuk csak ... megvan! "Ez volt a fejlesztők döntése." Az idézőjel többfunkciós, nem csak az idézés miatt használtam...

denisadina, Rékuci1111, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Tényleg..:music:Piros birkánál már tapasztaltam.;)Köszi Toma:)Már néztem a felhőim ,teliholdas kitehetőket hogy mi miatt.xD

Rékuci1111, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Sziasztok! Az utolsó feladatnál tartok és szerettem volna befejezni, de attól félek nem sikerül! Jó lett volna még egy angolna!! :-(
    Lehet még valahonnan szezonpontot szerezni a megrendelőkön kívül?? Köszi a segítséget! :)

DevilMókus kedveli ezt.
  15. farmerogirl

Sziasztok!

Végül ez lett a záró állásom:

A zsetonokat műhelybevételi bónuszokra fogom felhasználni, holnap reggel (mivel ma nem értem rá). Marad 1, amin a fás TP növelőt veszem meg, csupán azért, hogy ne kerüljön visszaváltásra...

Összességében kissé keserű szájízzel zárom ezt a szezont. Nem tudom, Ti hogy vélekedtek erről, de bennem egyre inkább erősödik az az érzet, hogy a BP a mostani turbó terményes akcióval eléggé hazavágta a fejlesztett szezontrófea utószezoni jelentőségét.

Félreértés ne essék, igazából nem is panaszképpen írom, csak amolyan "nem tudom, melyik ujjamba harapjak" érzésem van.

Egy vagy a 2. fejlesztést illetően két havi odafigyelés, ráfordított idő (és esetleg pénz) van emögött, nem kevés pajtacucc és event teljesítés mellett. Megszerezhettünk egy dekort, ami egy vagy két plusz állatot ad, kvázi végig az egész utószezonban. Pörgetéssel és egyéb bónuszokkal kiegészítve egész szép kis állathozamot lehet elérni. Jól időzítve a neon pillangóbáb kétszer is rásegíthet. (A neon dekorok adta lehetőségeket nem is említeném.)

Erre a BP pont telibe szervezi ezt az idő intervallumot a 9 órás terményes akcióval. Amikor ugyebár illene kihasználni, hogy még a 48 órás ólak is beérnek röpke 9 (helyett akár 4-5) óra alatt.

Természetesen,a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon taktikával nem vagy csak bajosan lehet összehozni a kettőt, mivel más-más bónuszok és termékek hatnak a sima állatos és a terményes ólakra is. A bónuszrekeszek száma pedig véges. (Persze van a teljes bevételi bónusz, de szerintem senkinek nem lapul tucatszámra a pajtában vagy nem ilyent pörget a leggyakrabban.)

Egy szó, mint száz, bár kíváncsi vagyok, mit hoz a következő szezon, baromira meggondolom, hogy belevágjak-e.

Szia!

Nem.

Utoljára szerkesztett: 8.1.20
  16. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Köszi! Ettől féltem én is, de azért köszi!! :)

farmerogirl kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

A piros és a rózsa birkanyíró között nincs semmi különbség, de a piros guanó érésideje közel fele a rózsa guanónak. Na, ez a valami ;)
    Sokan küzdenek a rózsa guanóért, képesek 2 aranyállatot is beadni az építéséhez, vagy cserénél a "fél farmjukat". A lényeg, hogy rózsa terményesük legyen, és a pirosat semmibe veszik. Én ezt sose fogom tudni megérteni :music:

18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Alapvetoen nekem is ez volt az elso erzesem, de aztan az ugrott be, hogy legalabb nem engedtek ra az egeszre egy jo kis eventgazos eventet. A neonos event fog menni, ugyhogy azert nalam inkabb vegul felig teli a pohar.

Kicsit at kell gondolni hogy mit hova rakok ki, varhatoan 1-1 teruletet be fogok termenyes olakra, a leghosszabbak nyilvan, a tobbi meg mehet allatozni.

Ha valami hasonlo szinten marad a kovetkezo szezon is, akkor en folytatom tovabb. Beko is irta, en is igy gondolom, hogy nem latom ertelmet a porosodo virtualis pajtamnak, minek hova, most legalabb kapok erte valamit, meg ha jo draga is.

A TOP-t nehez szivvel, de elengedtem, az en rendelkezesemre allo eszkozeimmel (nulla perces krokusz, es ennyi...-.-) nem rugok labdaba jovore a TOP 500-ban, TOP 1000 meg annyira nem erdekes szamomra, ugyhogy nincs hova tartalekolnom, akkor inkabb beadom ide.

Most is kiszedtem az angolnat is, berlet nelkul, hogy mibe fajt? Fogalmam sincs, nem is erdekel.

19. DevilMókus

Szia ! Szerintem azért mert nem ismerik. o_ONekem is "ezer éve" megvan de mégse figyeltem.;)
    Te Toma,Genka, Fermerogirl fejből tudtok mindent ( elnézést ha valakit kihagytam:wuerg:),de 1 normál halandó elvész az 568 állat , fa , terményes érésideje tulajdonságai között.:)Így belegondolva teljesen igazad van.:music::p

20. farmerogirl

Igen, persze igazad van. De mégis, mégis, mennyivel barátibb lett volna, ha ezt a terményes akciót egy hasonló módon "ültetés mentes" időszakra időzítik, mondjuk a következő szezon elején. Vagy ha a fejlesztett dekor "örökre" megőrizné a tulajdonságát. Na de mindegy, én is megoldom majd valahogy... :)

Ettől függetlenül még a mostaninál is jobban meg fogom gondolni a következő szezonozást.
    Nagyon hízelgő, hogy így vélekedsz, de - bár megalapozottan csak a magam nevében nyilatkozhatok - a fenéket tudunk mindent fejből, legfeljebb tudjuk, mit, hol lehet könnyen és gyorsan megtalálni. :p

Zatini, Kuzdern, -BombadilToma- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.