Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Végeztem én is a szezonnal, illetve csak az 54. szintet fejeztem be. Angolnát tudtam szerezni cserekor, az 1-3 FA-ért nem fogok ennyit beadni. Nekem is felemás érzéseim vannak. A titkosakból nem lett semmi új, az összegyűjtött 8 bónuszládából mindegyik TP-t adott. A Szezontrófea kitehetőtől is többet vártam, na de ez van. Legközelebb hatszor meggondolom, hogy belevágjak-e.
    Szia Melan.:) Igazad van abban, hogy egy virtuális pajtából mindent be lehet adni és szerintem nem is volt olyan vészes a beadás, mint amire gondoltam. Bérletet nem vettem és nem is fogok, az eventekkel szépen meg lehetett csinálni még úgy is, hogy nem szolgáltam ki mindenkit, csak picit számolni kellett. Ettől függetlenül nem biztos hogy legközelebb belevágok. Legalább az egy jó hír, hogy előre tudni fogjuk , hogy miért is fogunk bedobálni, mert nekem ez a Szezon 1-2 olyan volt, mint amikor egy kismacskának még nincs nyitva a szeme, csak megy a vakvilágba. :D

2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Jatekoskent mindig tudnank valamit talalni, ami nekunk kedvezobb:p:D Peldaul ha nem is "orokre" maradt volna meg a jo tulajdonsaga a trofeanak, de mondjuk az osszes kovetkezo utoszezonra vissza johetett volna:music: Beko irta, hogy valamit probal kibulizni nekunk, hatha sikerul:music:

Szia Kukori:)

Sajnalom a bonuszladakat, nekem nagyobb szerencsem volt veluk most, 10 ladat gyujtottem, hogy honnan pontosan nem tudom, de jott belole 100%, 200% full termeny bonusz is 1-1 db, biztos neked is jon szerencsesebb nyitas.

Ahogy mondod, most legalabb elore latni fogjuk mit a trofea, szoval ez pozitivum. Amugy szerintem maga a trofea fejlesztes nem is volt draga. Az eventekbol, naptarbol is szepen jottek a pontok, a megrendeloktol nem is kellett annyira sok. Meglatjuk mit talalnak ki, en szerintem ahogy mondtam, mivel jobb helyem nincs a virtualis pajtamnak, ide fogom szerintem bedobni.

Zatini, Kuzdern, Rebcsok és 9 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A zsetonoka meddig tudom felhasználni?

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) csak a főszezonban (utána bezár a bolt), vagyis ma 13:59-ig

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kösz!

Ezért marhaság úgy ahogy van az elő- és az utószezon. Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni, mi zajlott le azokban, akik ezeket kitalálták?

borderland57, Akela, Anna051955 és 6 más kedveli ezt.
  6. repeta59

repeta59 Junior szaki

Bocs, ha már volt ez a kérdés, de nincs időm végigolvasni mindent. Lehet-e még az utószezonban is a szezonjutalmakhoz hozzáférni? az 52. szinten vagyok, jó lenne még begyűjteni 55-ig mindent... :p

7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell visszaolvasni, hanem az ismertetőt kell megkeresni és abból megtudhatod az infót. >>ITT<< találod.

Pontosan és egyértelműen benne van az első hsz-ben:
    upload_2020-1-9_9-1-34.png

Tehát ma 13:59 után NEM lehet több szezonpontot gyűjteni.

8. BackOffice

Mindegyiknek van funkciója, olvashatod az ismertetőben.
    Azért mert te nem tudod elképzelni, attól még nem marhaság.

Kuzdern, DevilMókus, zsu34a és 2 más kedveli ezt.
  9. repeta59

repeta59 Junior szaki

Kedves BackOffice Team Leader! köszönöm a választ. Derűs, vidám, türelmes, könnyed gazdálkodást és fórumozást kívánok Neked és mindenkinek! 8) Az évi 5 hozzászólásomból 2 így már megvolt :)

10. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

71 pont híján majdnem sikerült a végére érnem:(

Kuzdern kedveli ezt.
  11. neubeci

neubeci Utánpótlás-írogató

Így bírtam járni!!!! :):):p:pxDxD8)8)

Az általad használt képfeltöltő oldal nem engedélyezett a fórumunkon!
    Ezért töröltem a posztodból!
    Legyél kedves más oldat használni a képi megjelenítéshez! /mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.20
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

At kellett ertekelnem a felig teli poharat:wuerg:

Vegul csak sikerult raengedni az utoszezonra, es termenyes akciora egy eventet, hogy meg tobb ujjunkba kelljen harapni.

2 napra 1-1 terulet eventgaz, illetve lehet gyujtogetni a felropit is, ami 4 napra csak olakbol kicsit nehezkesnek tunik ("null perces olak" ugye elonyben megint, de ehhez mar lassan hozzaszokunk)

Ugyhogy lehet szamolgatni, ki mit akar kihozni a termenyes olakbol, utoszezonbol, nosztalgiabol.

Vagy csak siman hagyni az egeszet a ....

Zatini, farmerogirl, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Melan,

Bevallom, épp Te és a félig teli poharad jutott eszembe, mikor a másik event ismertetőjét olvastam...

Én is újra értékeltem az egész szezonosdit, zsetonostól, dekorostól; úgy anblock mindenestől. Egyúttal el is engedtem... Ezt is, és - hacsak tényleg nem adnak legalább farmos szinten nézve értelmes tartalmat a projektnek -, az összes ezután következőt is...

Mielőtt bárki félreértené: nem, nem vagyok csalódott. A rááldozott farmos javaimat sem sajnálom, tulajdonképpen észre sem veszem a hiányukat; azon túl, hogy csak pixel cuccokról beszélünk. És persze olyan balgaságokat sem mondok, hogy csak a pénzről szól az egész (amúgy tényleg csak arról szól, de hát ezt eddig is tudtuk és evidens is) vagy akár azt, hogy én akkor (durcás ovis módjára megsértődve) abbahagyom a farmozást...

Egyszerűen csak több gondolkodást, előrelátást vártam volna a játék készítőitől...

Anulu73, Melan, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok!Én a terményeket kb ara szintre felvittem mint amikor a szezon kezdődőt, az ólaknál éppen 4 napig van életbe a neon pillangó se hat meg nyilván azért élek is vele...;)Az eventet csinálom, pár röpi nem érdekes ,ha hiányzik tudjuk hogy kell megoldani.;)Szerintem a neon ólak csak a teszt volto_O, lassan jön szerintem március körül a 4. virágfestéso_O
    Alapvetően aki mindenből ki akarja hozni a maximumot annak ez valóban nem szerencsés:music:, de nézzük úgy hogy mindenkinek ad választási lehetőséget.o_O:music:

Melan, fabatka, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  15. BackOffice

Sziasztok!

Megírtuk a központnak a "melyik ujjamba harapjak" effektust.
    Egyet is értek veletek egy picikét.

De úúúgy örülök, hogy arra panaszkodunk, hogy sok jó dolog megy egyszerre. :inlove:xD

A terményes ól akciót ahol csak lehet, minden visszajelzésben megdicsérjük és javasoljuk, hogy többször tegyék játékba. Ezt a gyakorlatot folytatni fogjuk. Reméljük, hogy vissza fog térni rendszeresen.

Nem emiatt, hanem a szezondekor miatt én ma estétől elengedtem a terményes eseményt. Átpakoltam ólakkal a területeket.
    Nem fogok nullás ólakkal felröpit szerezni, mert sztem itt aztán végképp nem lesz erre szükség. Na jó, Pannikat használni fogok. Meglátom, hogy mennyire fog beleférni az időmbe a gyakori aratás, de még az is lehet, hogy piros tyúkólakkal fogok felröpire vadászni.
    Az 1-1 napos eventnövény ültetés pedig nem hiszem, hogy akkora probléma lenne a héten. Van még hely, ahol elférnek az állatos és a terményes ólak.
    A bőség zavarában nem a rosszat kell látni, hanem élvezni a sokféle lehetőséget. :inlove: Én is csak kapkodom a fejem, de nekem kimondottan tetszik ez a sok lehetőség.:)

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia Zsu!
    Most vakarom az állam és azon gondolkozok, hogy mi az, hogy lehetőség. :D ;) Aztán rájöttem, hogy biztos szezonális dolog.

Melan, Rebcsok, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

Szia Zseni apu!
    Lehetőségnek látom a 9 órás terményes ól akciót, lehetőségnek látom a szezon dekor +1 vagy +2 állatot adó bónuszát és lehetőségnek látom a most futó eventet is.
    Lehetőségnek arra, hogy olyan dolgokat szerezzek be, amit "normál üzemmódban" nem tudnék. Terményeket hosszú érésű ólakból 9 óra alatt, 1 tápért jóval több állatot, valamint eventnyereményt.
    Erre gondoltam.

Puszpang, Kukackukac, Melan és 8 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Köszönöm nektek ezt az utolsó pár hozzászólást, mert lehetőséget kaptam egy nagy mosolygásra, ami jól esett :D
    Számomra a játék általában pont azt adja meg, hogy nyit előttem több/kevesebb kaput/ajtót amin beléphetek vagy nem ahogy éppen aznap kedvem van..
    A szezon dekor mostani bónusza és a 9 órás terményes is lehetőség amit vagy kihasználok, vagy nem az én döntésem szerint. :)
    Ha használom gyarapodik a pajtám, ha nem, akkor gyarapodik a csík és közelebb kerülök a kockadinnyéhez ami szintén a célom csak picit hosszabb távú :D
    Nekem tetszik, hogy tudatosan dönthetek, hogy mit mikor és mivel, mire használok. Minél több lehetőség közül választhatok annál jobb. Soha sem akartam "mindent" még egy virtuális játékban sem, így nincs hiányérzetem, ha valamiről lemondok. Nem bánom egy pillanatig sem, hogy "csak" egy fejlesztésem van, használok annyit amennyit a lehetőségem enged:)
    Kíváncsian várom a következő szezon leírását, mert ezt élveztem és szeretném folytatni a szezonnal a játékot :D

zsu34a, Puszpang, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Zsu,

Alapvetoen egyetertek azzal, hogy az meg mindig jobb ha arra panaszkodunk, hogy tul sok a lehetoseg, mint arra hogy nincs semmi:music:

A termenyes akcioval is teljesen egyetertek, az nagyon jo lehetoseg, aztan el lehet donteni, hogy ki mennyire tudja kihasznalni.

Sot meg a gazdakoris eventtel is ugy vagyok, hogy lehetne rosszabb is, igyekszem nem negativan nezni a dolgokat:).

Az egyetlen dolog, ami most megis zavaro nekem a boseg zavaraban, hogy az egyik lehetosegert most azert eleg kemenyen megfizettunk. 2 szezont vegig bedobalni, hogy adott esetben a meglegyen a +2 allatot ado trofeank, aztan utana itt allunk, hogy most hova kapjak. Engem szemely szerint ez a resze zavar, hogy van valami, amiert eleg sok mindent kiadtam virtualisan, mert ugye az igaz, hogy valos penzt nem fizettem erte, es aztan ugy erzem hogy bele kenyszeritenek hogy ezt csinaljam, azt csinaljam, szamoljak, cserelgessem az olakat, foldeket, Pannikat... Most komolyan 2 honapon keresztul nem dolgoztunk erte epp eleget? Talan kicsit szerencsesebb lenne, ha a "virtualis parasztok" ilyenkor kicsit eldobhatnak a kapanyelet (es a szamologepet, kis fuzetkejuket, exceles nyilvantartasukat, stb...) es egy kicsit azt erezhetnek, hogy akkor most learatom a "munkam" gyumolcset. Ehelyett meg az agyam csak meg jobban tornazik, hogy akkor mi is legyen.

Persze tudom, semmi sem kotelezo, de azert talan ezt figyelembe vehetnek legkozelebb, mert azt hiszem igy tenyleg eleg sokan fogjak elengedni a szezon dolgot.

Anulu73, GA-BI-O-Farm, Rebcsok és 7 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, én nem szezonolok, piacolok...:)
    És mióta vannak gazdák akik csinálják, szinte mindent eltudok adni a piacomon...nekem ez pozitívum...:wuerg:

Puszpang, GA-BI-O-Farm, Rebcsok és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.