Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Az esemény három részből áll: előszezon, főszezon, utószezon
    Előszezon (várhatóan): 2020. január 14. 14:00 - 2020. január 16. 13:59
    Főszezon (várhatóan): 2020. január 16. 14:00 - 2020. február 14. 13:59
    Utószezon (várhatóan): 2020. február 14. 14:00 - 2020. február 17. 14:00

Az ismertető legelején vannak a dátumok. Ma január 14. van. Az ismertető szerint még nincs főszezon.

Az eventabalak szerint sincs:
    upload_2020-1-14_19-37-23.png

genka53, -kaktuszable-, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Igazából rácsodálkozol a megrendelőkre belesel a pajtába, és ami nincs azt termeled ezerrel. Vagy megveszed a piacon.
    Nem olyan vészes, mert ad is azért vissza.o_OPersze felkészült Pajta az kell hozzá.:p
    Nekem tegnap 4 indításból meglett a Leno_OHasonló szerencsét kívánok.:D
    Ha megnyugtat szerintem a népszerűségednek szól,8) speciel nekem Réka jutott eszembe a Felhőről:p

genka53, Melan, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Persze, már nem tudtam elviselni a folytonos nyavalygásodat...;)xD
    Bár, ha magamtól kellett volna megfogalmazni, én inkább úgy indokoltam volna, hogy Te jutottál eszembe elsőként, mint olyasvalaki, aki nagyon fog örülni annak, amit készültem megosztani...

genka53, Melan, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha úgy lesz, amire Beko célzott, lehet, hogy még egy napra sem.

genka53, -kaktuszable-, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nem lenne gond egyik sem. Meg tudnám oldani, ha szeretném. De megvagyok nélküle is. Nekem annyit nem ér a ráfordítás, amennyi van benne. Eleve a tp semmi. A többi meg hát... megvagyok anélkül is. Nem kell több izgalom. :)
    Köszönöm, szezon nélkül is érdekes és nyújt eleget a játék.
    Ami pont jön az eventekből felélem, persze nem tp-re, elég is.

Melan, -kaktuszable-, vm68 és 5 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Nehogy azt hidd hogy meg akarlak győzni, van abban is fantázia hogy piacozunk a szezon alatt.o_O
    Nekem most nagy kihívás hogy úgy oldjam meg az eventeket és főleg az űrlényeket,hogy takarékoskodjak addig míg az uralkodóhölgy meg nem látogat.;) Én a játéknak pont ezt a részét szerettem tervezni,variálni.o_O
    Hisz pont az jó a játékba hogy belekapunk új dolgokba.:music:

Melan, Kuzdern és libuskafarm kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    De ne feledd , hogy az az egy hét , teljesen megváltoztathat egy teljes idei évet .
    Ez majdnem olyan , mint a dzsinn , amivel lehet kívánni egyet .
    Ha nagyot kívánsz , akkor az a nagy kívánság teljesül , és nagy lábon élhetsz egy ideig .
    Hogy ki mit kíván azon a héten , attól függ , ki mit akar .
    Ez a dekor egy lámpás , amit csak meg kell dörzsölnöd , és eléred álmaid célját .

(Ja ok , igen , be kell dobálni milliárd értékben növényt a vevőknek , de ez az ára a Kívánságnak)

Melan, -kaktuszable-, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha összejönne a hajdina (esetemben a len), akkor nekem néhány óra is elég lenne a használatára (persze, ha a majom is úgy akarja). Ez lenne azon ritka alkalmak egyike, amikor hozzányúlok a készletekhez, és rászánnék időt, 1-2 ezer normál, meg legalább ezer party pörgetést, és mondjuk 15 ezer szupertrágyát :) A legfőbb célom ezzel a termeléssel, hogy legyen annyi piacképes növényem (néhány millió), amit olyan növényekre tudok "cserélni", amik a gazdakörikhez kellenek.

Lillapilla73, genka53, Melan és 7 más kedveli ezt.
  9. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia!
    Farmaranyfa is lehet a kívánság?

Még nem tudom mit szeretnék. Most valahogy a biztosan akarom én ezt csinálni kérdés fogalmazódott meg bennem.

genka53, Melan, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    XXL változatban kértem a listámon. :D ;)

genka53, Melan, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ez túl nagy kívánság lenne szerintem . Fagyos ferkó kiolvadna , mire teljesíteni tudná :D

12. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!

Ok, de kellene az alapfa is. :inlove:

Amúgy tényleg tanácstalan vagyok: megéri-e éves szinten a termékeket TP növelő kitehetőbe fekteni.:cry:

-kaktuszable-, Kukackukac, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Szia! Éves szinten én se terveztem el:music:Szerintem mindegyiket külön fogom értékelni:music:Hogy megéri-e?o_OAz nagyon nehéz számolás lenneo_ONálam a Tp önmagában sose volt cél, de ha jön miért ne élnék vele?:)
    De lényegében szerintem érdemes a szezonokat külön értékelni:music:

Melan, Kukackukac, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  14. klariszmama

klariszmama Aktív író

Sziasztok
    Többször átolvastam az Event szövegét. Az elejétől olvasom a véleményeket - keresem a jót és a kecsegtetőt és a lelkesítést.
    Biztos van egy másik Fórum ahol ert írják - de azt még nem találtam meg.
    Biztos bennem van a hiba- mert kimerítő napom volt.
    Azt mondjátok meg nekem -
    - miért van Szezonbérlet ma - ha a megrendelők nem adnak ma Szezonpontot????????????????????
    - Ezzel a bérlettel a Főzezonba is lehet szezonpontot szerezni??,
    Lehet, hogy már egy nagyon SŰRŰ erdőbe jutottam - vagy nagyon megsütött a nap???
    Köszönöm ha válaszoltok.
    Azt hiszem itt az ideje- hogy tovább ne olvassak ma.
    Jó pihenést mindenkinek- hátha holnapra változnak a lehetőségek

15. DevilMókus

Szia . Most még nem kell a Hajdina , de ha többség felér hozzád és nemesíteni akar jól jöhet.o_O;)
    A Len nálam stabilan 15000 csp felett van. A krókuszt legjobb estben 3000-ért adtam el de általában 2000. A gyékénybe itt nincs annyi potenciál.És Pé be se mindegy hogy 500 vagy 188o_OPersze akinek megvan a gesztenyés mindegy vagy majdnem mindegy.o_O:)

Melan, Kuzdern és Rékuci1111 kedveli ezt.
  16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A szezonbérletnek nincs köze a a megrendelőkhöz. Nem is érdemes összekapcsolni a kettőt. :)
    Aki szezonbérletet vesz, az 20 óránként 85 szezonpontot be tud gyűjteni az eventablakban. Tehát, aki a szezon kezdete előtt vesz szezonbérletet, már a szezon kezdetén le tudja szedni a 85 pontot, nem kell kivárnia a 20 órát.
    A szezonbérlet csak a főszezonban ad szezonpontot.

A megrendelők csak a főszezonban adnak szezonpontokat.

A lehetőségek nem változnak meg holnapra. Minden úgy lesz, ahogy az ismertetőben benne van. A főszezon január 16-án 14:00 órakor indul. Azaz csütörtökön délután. Holnapra, azaz szerdára ne várj semmiféle változást.

Tudom, eddig nem volt példa ilyen előzetes időszakra. 10 év alatt megszoktuk, hogy az event általában másnap kezdődik, mint ahogy megjelenik az ismertetője. A szezon eventek nem ilyenek. Akit érdekel ez a fajta event, előbb-utóbb meg fogja szokni. :inlove:

Remélem, ki tudod pihenni a kimerítő napodat holnapra. De a megrendelőket ne szolgáld ki hamarabb, csak csütörtökön kettő után.

Bízom benne, hogy így már kicsit tisztább a kép.:)

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Olvasgatlak benneteket,csak ámulok miket tudtok.Nem nagyon olvastam az ismertetőt a szezonnal kapcsolatosan, mert nem adogatok a vásárlóknak árut.Ami event alatt összejön azt kihasználom.Jót nevettem magamban a
    Fferkó elemzésénél,mert azt sem tudom ki az a Ferkó.igy jártam aki nem olvas az nem is tud.Majd pótolom azért!Jó éjszakét!

Kuzdern, -kaktuszable-, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia BackOffice!
    Ott keveredtem,hogy eddig volt valami szezon,ahol csomó mindenséget kellett bedobálni és valahogy a 40-es szintig jutottam. Pontosan nem tudom. Én ezt vettem Előszezonnak. Be is dobáltam fullra a január 14-et,nézd meg: osztrak12ID: 46647915 és semmi vissza jelzés.
    A január 16-február 14-ig a Főszezon és itt 1 nagy kavarodás jött nálam,hogy már február van és akkor Főszezon, január 16- február 14-ig,hisz előző szezont hosszú ideig csináltam.
    Valahova oda is van írva halványan,ha jól emlékszem,hogy még 2 nap a Főszezon!
    Akkor én most ugye beadtam a január 14-et fullra és még január 15-öt kell beadni és Előszezon Teljesítve lesz?:music:
    Főszezon pedig 1 hónapos event?:music: Utána pedig Utószezon megint 3 napos?:music:
    Ha így van,akkor köszönöm,hogy most ezt helyre tettük a dolgokat. :inlove:
    Azt sem tudtam január vagy február már és most eddig milyen szezon volt és célja ?.:inlove:xD
    Ha gondom lesz Béko, akkor Én sikítok!;):inlove:

Kuzdern és furmint111 kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Elolvastad részletesen? :)

Előszezon:
    - A szezonbérlet megvásárolható.
    - A megrendelők MÉG NEM adnak szezon-jutalompontot.
    - A térképen és a területeken lévő bejárat elvisz az eventablakba.
    - Az eventablak elérhető. Visszaszámláló mutatja, hogy mennyi van hátra a szezonkezdésig.
    - Az eventablak egyes funkciói "kattinthatók", azaz lehet tájékozódni arról, hogy mi hol van, mi mire való.
    - Az eventablakban az ajándékok listája görgethető, azaz végig lehet nézni az összes szint jutalmait.

genka53, Kuzdern, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) én sem adogattam eddig, csak Ferkó miatt fogok ezúttal. Akinek nincs gesztenyés felhősora (és nekem sajnos nincs), annak ez most egy lehetőség egy hétig. Ha ilyen irányba is elmozdultak a játékmesterek, akkor azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer a virágfestés dekorokat is "kisegítik" egy hétre. Arra pedig nem árt készülni annak, akinek a raktárban bedobozolva ott pihen 3 dekor. A készülődésre ott is kevés idő lesz 1 hónap, ahogy most nekem is kevés a nemesítésekre :oops:
    A lényeg, hogy nem árt odafigyelni a szezonos eventekre, és ha adódik valami számunkra tetszetős, akkor azt meg kell ragadni:D szerencsére most már nem csak annyiból áll a szezon, hogy dobálgatunk be a pajtánkól és cserébe növeljük a TP-t.

Kuzdern, HéricsBáró, Melan és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.