Visszajelzés Szezonok és matrica sorozatok csevegője

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Köszönöm az ismertetőt.
    Meglepődve láttam, hogy kibővültek látszólag a szintek. Örülök neki, hogy már meg is jeleníti az elvégzett szinteket, nem kell vakon beadogatni.
    Aki akarja csinálni ő fogja is és látja, hogy hol tart, aki pedig nem ő üresen hagyja :)

GA-BI-O-Farm and feki13 like this.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát... bónusz szintek számozva...:music:
    Akinek van ideje energiája és kedve az kimaxolhatja:p

maszilva, Cyra65 and GA-BI-O-Farm like this.
  3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Megtalálod pedig pontosan a 3. bekezdésben, csak olvasd el /újra/ az Eventismertetőt, ide hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/elízium-szezon-59.27840/
    További sikeres játékot kívánunk!

4. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórum ismerője

Nagyon szépen köszönöm, de ezt a részt elolvastam!
    Amit keresek, az ebben lenne:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Ámor-szezon-57-2026-február.27443/
    Szezonpontok a megrendelőktől bekezdés alatt van a táblázat. / Megrendelő képe, szezon jutalom-pontok (41, 61, 41, 60,) /
    A módosítások miatt keresném.
    Köszönöm szépen a segítséget!

5. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!
    Az utóbbi időben nem változtattak rajta. Az ismertetők egyszerűsítve vannak. Vissza kell nézni a korábbi, bővített ismertetőt.
    Tehát nem kimaradt, hanem szándékosan nem kerül már bele.
    Ha, van is eltérés, az minimális. De az összesített táblázat ott van, hogy honnan, mennyi Szjp-t lehet szerezni. Az tartalmazza a megrendelőktől összesen kapható pontokat.
    Köszönöm, hogy ezeket átnézed!
    További sikeres játékot kívánunk!

6. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórum ismerője

Szia, jó reggelt!
    Köszönöm szépen!

7. grezson

grezson Járnitanuló

sziasztok

most adtam be a szokásos megrendeléseket, de engedtessék megjegyeznem, hogy a minimális eltérés azért "sok kicsi sokra megy"-alapon azért már számottevő lehet

Böbebaba60 fentebbi hozzászólásában idézett táblázattal összehasonlítva azért nem is oly' kevés módosítás történt, és én is csak azután figyeltem fel rá, amir már a többedik beadásnál sem láttam 60 SZJP-t a megrendelés teljesítésére vonatkozó jutalmaknál (nota bene, az első megrendelőknél csak a 60-61 SZJP módosult 58-ra, de Sir Mók is csak 87-t adott 90 helyett, a negyveneseket nem is figyeltem)

emiatt nem, pontosabban ha eljutok arra a pontra, nem emiatt hagyom abba a játokot, de ez is egy olyan dolog, ami nem éppen a játékélményt fokozza (mármint annak, aki már évek sora óta bejön ide nap nap után)

-gyöngy-581 and farmerSS like this.
  8. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Én is csak pislogtam, hogy mi ez a kevés szezonpont a megrendelőktől.
    Ha már a BP levitte a számokat, akkor illő lett volna egy módosító táblázatot előzetesen elénk tenni.
    Eddig ez volt a mérvadó :

https://board-hu.farmerama.com/threads/Újévi-szezon-56-2026-január.27245/#post-1485664

-gyöngy-581, grezson and apcimama like this.
  9. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórum biztosa

Sziasztok!A szezonban a 40.szint útáni rész hogyan érhető el,mert jelenleg csak 40 szintet látok az ismertetőben meg több van.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 40. szint ismételhető, pontosan ugyanúgy, mint eddig. Csak az ismertetőben ezt most 13 külön soron szerepeltették. Nem változott az égvilágon semmi (ebben a tekintetben).

farmer_puma28 likes this.
  11. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórum biztosa

Köszönöm szépen,kicsit fúra így.xD

-BombadilToma- likes this.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ugyan késve és kapkodva adtam be a megrendelőknek mindent, megvettem a heti gyorscsomagot, a bérletet, eddig a 13 szintre
    jutottam ugyan ezen feltételekkel. Most 22 pont választ el a 15-ös szinttől.
    Nem tudom a tölgyön kiváltottátok e az új rúnát?

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Paár pont választott el a 13- tól az adott feltételekkel. 13-ra már az eventből kapott juttatott el.

SnéDóri, farmerSS and GA-BI-O-Farm like this.
  14. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

35 szjp hiányzik a 13. szinthez, és ugyanúgy minden megvéve-kiváltva, mint nálad.

Valószínű, hogy eventből kaptál + szjp-ket, egyébként Te is ott lennél, ahol én.
    Szóval, ha nem áldozunk csillagokat, még itt se tartanánk:mad:

SnéDóri and GA-BI-O-Farm like this.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A TP nem ugyanaz, mint az SZJP.

Pierrot20, zsani_apja and SnéDóri like this.
  16. zsani_apja

ahha
    Akkor nálam jól adott mindent. így utólag már beugrott a rúna hatása is. Olyan régen váltottam ki, hogy elfelejtettem. :D

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Na majd holnap jobban figyelek. Ma kapkodós napom volt, bejelentkeztek az unokáim. Ünneplés volt, kis feszkó levezetés.:)
    Dóri túl van az írásbeliken, Máté utolsó vizsgája is megvolt, szakdolgozat beadva, jún 15.-én védi meg és akkor lesznek a záróvizsgák is.
    Na nem mondhatom nekik azt, hogy eventezek, sütöttem rakat 39 db palacsintát, meg rántott csirkemellet.;)
    Máté meglepett saját készítésű csokis browni-val, nagyon fincsi volt.:p:)
    Végül is event majdhogynem letudva, már csak a gyakori kankalinnal kell foglalkoznom. Az már csak a teliholdason fogom ültetni,
    reggel mindent visszarendezek, az a gyakori kankalin meg majd csak meglesz komótosan.;)
    Azért jól körül kell nézni, itt-ott jól megbújnak a beadási felületek.
    Remélem hétvégén lesz boom, meg egytápos:p;);)
    Szép estét, sikeres eventezést mindenkinek.:)

18. zsani_apja

a lényeg, hogy én arra gondoltam, amiről írtam :D

19. Jávi76

Jávi76 Fórum-zöldfülű

sziasztok nem kaptam eventvirágokat hogy ültessek mi a teendö

20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia,
    "Az event kezdése utáni első belépéskor 5 db Kerti kislapátot (Prémium gazdák az alapon felül +5 db-ot) és 1 db Ezüstkulcsot kapunk, amivel a 3 Zóna közül (Farmos (Zöldes sátrak), Szigetes (Barnás-sárgás sátrak), Teliholdas (lilás sátrak) tetszésünk szerint kezdhetünk. Minden Zóna végén 1 db Ezüstkulcsot tudunk feloldani, amivel a következő még fel nem oldott Zónát tudjuk feloldani. Minden Ezüstkulcsos zóna megnyitásakor 9.999 db "valamilyen" Kankalin magot kapunk (attól függ milyen kankalin, hogy melyik zónát oldjuk fel) ami lehet:
    - Farmos kankalin magja
    - Szigeti kankalin magja
    - Teliholdas kankalin magja
    - Gyakori kankalin magja

Ezen magokkal és a Kerti kislapáttal keverjünk a malomban a valamilyen kankalint és kezdjük el szaporítani, hogy be tudjuk fejezni a kiválasztott Zónát."

https://board-hu.farmerama.com/threads/vadvirágos-ösvények-2026-május.27857/

inanna11 and GA-BI-O-Farm like this.