szezonok felhősor 5

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Csabairozsa, témanyitás ideje: 4.1.26, 22:30.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csabairozsa

Csabairozsa Fórum-zöldfülű

Végigszenvedtem a téli eventet. megkaptam a felhősort. A Dér Jankó és a nyári szezont sehol nem találom. Jó lett volna előre jelezni, hogy ezek a szezonok lesznek. Kezdetek óta játszok, de most elment a kedvem, Kiszállok.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    bejegyzésednek feleslegesen nyitottál új topikot, ezt lezárom. Segítséget kérni bármelyik meglévő Segítségkérő topikban lehetséges, panaszra pedig a Panaszkönyvet tudod használni.
    Az Eszményi tél eventben megszerzett felhősorra egyetlen szuvenírt sem kell feltenni, a két dolognak semmi köze egymáshoz.

A Szezonok felhősor ismertetőjében feltüntetésre került, hogy melyik szuvenírek kellenek, s ennek alapján tudnak a Játékosok dönteni, hogy a felhősort megveszik a Farmárudában vagy sem. A korábbi felhősorhoz kapcsolódóan volt már szuvenír pótlási lehetőség, így csak ezért, mert ez a felhőd most még nem lesz teljes, szerintem ne hagyd abba a Játékot.
    S lehet megvannak a farmodon azok a szuvenírek, szívesen segítünk a keresésben, ha megfelelő topikba jössz, és hozol Farm nevet és Farm ID-t.

Kérlek, tanulmányozd át a Fórumszabályzatot és a Fórum felépítése és használata témakört, hogy a jövőben Te is problémamentesen tud használni a fórumot.

További jó játékot!

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.