Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsu065

Zsu065 Utánpótlás-írogató

Szép napot Mindenkinek!

Van egy kis problémám.Lehet,nem jó helyre írtam,ez esetben - gondolom - megkapom válaszként,hogy hova.
    Most a reggeli aratás előtt,éhgyomorra,a pajtában megnéztem az állataim mennyiségét.Konkrétan a nyuszit és a tyúkokat.Tyúkból 25 db volt,nyusziból 51.Aztán learattam.Maradtak ezek a db - számok,nem emelkedtek.Tyúkólam 1 piros,1 narancs,1 sárga és 1 sima van kint,ami 6db tyúkot jelentett volna,nyusziból:3 narancs,3 sárga és 2 sima van kint,ami 11 db jószágot jelentett volna.Rendkívül bosszantó.A többi állatot nem néztem meg aratás előtt mennyiség ügyileg,tehát azokra nem tudok mit írni,de sanszos.
    Megköszönöm,ha utánanéznek.
    Farmom neve: Zsu065,ID számom:37129471

Üdvözlettel: Zsu065

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az állatok mennyiségét sajnos nem tudjuk pontosan ellenőrizni. Azt viszont ne felejtsd el, hogy ha a farmod területein vannak kihelyezve műhelyes ólak, azok is vesznek el állatot minden etetésnél.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-műhely-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/

3. Zsu065

Zsu065 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Az állatok mennyiségét sajnos nem tudjuk pontosan ellenőrizni. Azt viszont ne felejtsd el, hogy ha a farmod területein vannak kihelyezve műhelyes ólak, azok is vesznek el állatot minden etetésnél.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-műhely-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/ [​IMG]

Szia!

Köszönöm szépen a gyors választ.Nincs kint egyetlenegy műhelyes ólam sem,az eventhez szükséges ólakat tettem csak ki,mert ezúttal nem a piacról veszem meg a szükséges állatokat,hanem megtermelem.De így,hogy nem adja hozzá aratáskor,nem nagyon fog menni.
    Üdv: Zsu065

4. times84

times84 Törzsjátékos

Nem jön be a játék már fél órája biztos kínlódok---de nem csak az én gépemen hanem a laptopon se....mi a gond?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Most értem haza, minden gond nélkül sikerült belépnem a játékba.
    Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

A fórum az utóbbi órában időnként kidob és nehezen tudok visszajelentkezni

7. |Tamás|

Szia!

Sajnos mi is tapasztaljuk ezt, a hiba javítása már folyamatban van. Amennyiben kidob, akkor frissítgess, és vissza fog engedni. Addig türelmedet kell kérnem.

8. times84

times84 Törzsjátékos

Ezeket megtettem----és még mindig ott áll az egész, hogy 100% kérjük várj......

9. |Tamás|

Érdemes lenne akkor a CCleaner programot végig futtanod a számítógépeden.
    -Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver...__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet. A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

10. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Nálam ugyanez a probléma jelentkezik egész nap. Sőt ha nagy nehezen be is enged lépni, akkor az aratógép vetőgép nem akar működni.
    Az itt leírt tisztításokat elvégeztem,újraindítottam a gépet, de mondhatom még rosszabb lett.

mamika57 kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnos én is ugyanebben a cipőben járok ! Mident kitakarítottam, újraindítottam, nem segített.

12. Viceroy1953

Viceroy1953 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

google crome böngészővel nálam is ez volt a hiba, fire foxinál meg minden ok nálam.

13. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Köszi szépen, ezt kipróbálom, mert ez az állandó leblokkolás nagyon idegesítő.

14. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Kipróbáltam Firefoxal, Comondorral, Chrommal, egyéb veboldalak pörögnek, de a farm egyikkel sem akar menni.

15. Viceroy1953

Viceroy1953 Fórum-zöldfülű

internet sebességedet teszteld le. a nett sebesség is sokkat számít.

16. |Tamás|

Szia!

A játékot Mozzila Firefox böngészőre optimalizátlták, ennek a bögnészőnek a tulajdonságai megfelelőek a játék működéséhez.
    Amennyiben újjonan töltöd le a böngészőt, akkor takarítani nem szükséges, de a Flash Player adatait érdemes beállítani, hogy mit engedélyez a géped a flash playernek.
    Ehhez ezt tudom ajánlani számodra. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Arató-vetgőép működési nehézségeinek a lassú internet kapcsolat is közre játszik, és itt nem elég megnézni a letöltési adatforgalmat, hanem a feltöltési és a ping adat is fontos szerepet játszik.

17. times84

times84 Törzsjátékos

Húúúúúúú--egész nap nem engedett be--most sikerült elsőnek....nem tudom mi volt a gond...firefoxom van..mindent töröltem stb...ráadásul más oldal simán bejött csak ez nem :-( A növenyek biztos meglesznek de a felröpik nagyon fognak hiányozni a kiesés miatt :-(

18. |Tamás|

Szia!

A játékban belépési gondokról nem tudunk, míg fórumosról sajnos igen.. Ajánlom ellenőrizd az internetsebességed. Nem elegendő megnézni a letöltési sebességet, nézd meg a feltöltési sebességet és a Pinget is. Ellenőrizd hogy a Flash Player milyen módon van beállítva.
    Ehhez Kérlek kövesd a következőekben leírtakat.

19. Aureus05

Aureus05 Utánpótlás-írogató

Üdv,
    az a gondom hogy elszúrtam..
    a gazdakörben a tenyésztők versenyét meg a kiállítást csinálom, viszont a legelső - állattenyésztési kupa meg a mezőgazdasági kupákat valahova elsikkasztottam.. most hiába van kész a következő szint, nem tudom "lerakni" mivel nem tudtam hogy ezek így egymásra épülnek...... HELP.....
    Gazda: Aureus05 ID: 14697894

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Aureus05!

Azt javasolnám, hogy első körben alaposan nézz körül a farmodon, nem tetted őket valahová ki, akár a kerge kertbe is?
    Vagy a felhőre valamelyik sorra?
    A Bölcs tölgynél a Legenda nincs kiváltva még?
    Ezeket keresd :

Állattenyésztési kupa :

Mezőgazdasági kupa :

Ha így a kép alapján sem találod őket semelyik területeden, itt jelezd, köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.