Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tojja6

tojja6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem olyan segítség kéne, hogy az e-mail cím amivel regisztráltam törölve lett és így nem tudok megadni új e-mail címet mert nincs hova megérkeznie az ellenőrző e-mailnek! Kérlek segítsetek!
    tojja6 ID: 28000495

2. Sessina

Sessina Utánpótlás-írogató

Szép estét,

Renzonál kiváltottam a Pitomba fa XXL-es fejlesztését, de sajnos nem tudom rárakni az alapfára se építőmesterrel, se manuálisan. Csináltam egy ki és belépést is, hátha utána működik, de sajnos nem. Légyszíves nézzetek utána. Köszönöm

Gazda: Sessina ID: 40254470

3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Kéréseddel keresd meg a játék supportját. Itt találsz hozzá segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

4. MadameRose

Szia!
    A Renzónál kiváltott összes fafejlesztés alapfával együtt érkezik. Üres területre kell kitenni, nem alapfára. Törlés után már szét esik alapfára és fejlesztésre. Ha ez megtörtént, már ugyanúgy használható mint a többi fejlesztés.

5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Sajnos sem mágikus, sem ijesztő madárijesztőt nem tudok cserélni. Pedig 1 cserével teli lehetne a felhőm.
    Rendben van, hogy nem lehet cserélni és ajándékozni, viszont eladni tudnám, viszont sehol nem találom a vásárolhatók között. Ez így értelmetlen..

6. MadameRose

Szia!
    Sajnos, ez van. A Kerek keréken nyerhető főnyeremények nem cserélhetők. Így van/volt ez a virágokkal is.

7. moonubul

Köszönöm a választ, de ez az eladás/vétel kérdésre nem magyarázat. Ha eladhatom, ki az aki megveheti?

8. MadameRose

A rendszer veszi meg, nem valós személy. Így lehet a kacatoktól megszabadulni.

9. moonubul

Köszönöm

10. szeva35

szeva35 Utánpótlás-írogató

sziasztok van 5 cserepontom és hiába van bent a a fáknál nem tudok cserélni azt irja ki nincs bent!

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mutatnál egy képet a problémádról?

12. Ágica109

Ágica109 Aktív író

sziasztok kiváltottam a mesterséget valdemárnál és a tölgynél is de a völgyben nem tudom indítani a virágkötőt.mit kell még tennem?

13. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Egy kilépés, belépés meg szokta oldani a problémát. :)

14. Ágica109

Ágica109 Aktív író

Köszi megvan.

15. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Szia! Kaptam ajándékba egy nektarin fát. Az ajándék listán is látszik. Többszöri frissítés után sincs raktáramban.
    Gazda: gyongy80ID: 8409635

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Bahamán keresd...

17. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! Tegnap kértem a fórumon jégmadarat, akárki49 gazdától kaptam és sehol nem találom. Nincs a lábáda és a farmokon sem kérlek segits hol keressem!!!! Segitségedet köszönöm keresztanyu51 ID 34351982

18. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Köszönöm megvan!

19. emancika

emancika Aktív író

Nálam rossz a net, vagy a játékban? Még tízet sem kattintok (aratásnál), és lefagy félpercre, folyamatosan, és nincs léghajó sem.

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg 2 Jégmadarad van kitéve. Egyik a fő farmon, a másik pedig az erdei tisztáson. Mindkettőt ajándékba kaptad.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.