Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bibike1997

bibike1997 Utánpótlás-írogató

azt sem tudom hogy kell elküldeni ajándékba. valami hiba történt.nem lehet valahogy visszaszerezni?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Amennyiben valóban nem Te küldted el ajándékba, akkor valószínűleg feltörték a farmodat. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal

3. luca0503

luca0503 Fórum-zöldfülű

Gazda: luca0503ID: 20976284

Szia! Ma a Waldemaron 1 000 pontért megvásároltam a mókust, és nem kaptam meg..

4. |Tamás|

Szia!

Repülő mókus tojást vásároltál akkor a Valdemárnál. Ez a dísztárgyak között fog szerepelni. Ott kerested? Egy játékból ki és belépés szükséges lehet ahhoz hogy megjelenjen a farmodon.

5. beyko

beyko Fórum-zöldfülű

Hello! Van egy illatszertár és egy textilmalom ólam. Az üzlet és ajándék event során mindig próbálom elajándékozni, de nem találom az óljaim között. Miért nem?
    beyko

6. akárki49

akárki49 Junior szaki

Köszönöm ajándék volt,ID32541352

7. |Tamás|

Szia!

Csere event alkalmával nem minden tárgy ajándékozható, cserélhető, amelyek vannak a farmokon. Amennyiben nem találod a játékban szereplő listában, érdemes esetleg a kereső funkcióját használni a játékban, amennyiben úgy sem szerepel akkor nem küldhető ajándékba.

8. |Tamás|

Azt azért még elárulod, hogy kinek? mert a teljes ajándékozási listádat nem szeretnénk hozni/keresni neked.

9. bibike1997

hogy tudom megváltoztatni a jelszavam ha már nem tudok belépni a régi email címemre?

10. |Tamás|

Amennyiben a regisztrált email fiókról van szó, akkor jelenleg sehogy nem tudod megváltoztatni a jelszavadat, viszont bizonyos feltételek teljesítésével a Support áttudja neked írni az email címedet, és utána tudsz jelszót változtatni. Ezeket a feltételek a Supporttal tudod egyeztetni.

(Mikor írsz a Supportnak, ott az email címet letudod módosítani, de az csak annyi, hogy hova kéred a levelet)

11. bibike1997

azt még megtudnád mondani mi a többi tárgy ami eltűnt? mert több dolog is hiányzik csak nem emlékszem mik voltak ott

12. |Tamás|

Szintén a Supporttól tudsz részletes listát kérni erről.

13. akárki49

akárki49 Junior szaki

Bocsi a késői válaszokért de közben főzök.A név:keresztanyu

14. tuttoneerika69

tuttoneerika69 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek! Gazdanevem:tuttoneerika69 ID 5060680

Tegnapeste irtam,hogy ajándékoztam fát,ólakat egy kedves szomszédomnak,de ma reggelere sem kapta meg őket.Szeretném ha lehet utána nézni hova lettek,mert vissza nem kerültek az én raktáramba sem.Előre is köszönöm a választ.Erika :(

15. |Tamás|

Az ellenőrzéshez még szükséges lenne az, hogy kinek küldted, de a legjobb lenne, ha az érintett jelezné ezt hogy nem érkezett meg, és Ő akkor tudja hozni a saját ID számát, az azonos farm nevek elkerülése végett.

tuttoneerika69 kedveli ezt.
  16. zsuzso99

zsuzso99 Fórum-zöldfülű

Cseréltem egy rózsaszín kakukkot nektarinfára, de nem kaptam meg a fát
    farmnevem: zsuzso99
    ID:35333883

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia! A Bahán kerested?

18. zsuzso99

zsuzso99 Fórum-zöldfülű

Köszi, ezt elbénáztam, megvan

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem egészen ez a név. Egy jégmadarat küldtél ide: keresztanyu51

20. akárki49

akárki49 Junior szaki

Köszönöm szépen akkor tiszta a lelkiismeretem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.