Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nacis58

nacis58 Utánpótlás-írogató

A kártyám aktív. Megpróbáltam a Chrmmal és az internetex. is. A Paymentre jeleztem. A megrendelési oldalról küldtem a hibajelzést és a levelezésicímemre jött a válasz.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi a hibaüzenet?
    Nincs hibajelzés megrendeléssel kapcsolatban sem nálunk, sem külföldi kollégák által.

3. nacis58

Megpróbáltam újra pár perce. Azt írta ki, hogy nem jött létre a tranzakció.
    Most nem küldtem hibajelzést.
    "A tranzakciót sajnos nem lehetett végrehajtani.
    Kérjük, próbálja meg ismét. " Másoltam a linket

4. nacis58

Bigpoint Payment Support
    Innen jött kaptam a kivizsgálásról a leveleket. Nem tudom megadhatom -e a linket és a hozzá tartozó jelszót?

2016.01.28. 17:25
    Sikerült a kapott levelet lemásolnom. Itt küldöm.

Köszönjük az üzenetedet. A hitelkártyás fizetések szolgáltatója szerint ismeretlen hiba lépett fel, ezért nem teljesülhetett a fizetésed. Sajnos nincs tudomásunk róla, hogy mi okozta a fellépő problémát.
    Mivel a megrendelés nem teljesülhetett, az összeg nem került levonásra a hitelkártyádról. Kérjük, indítsd el újra a megrendelést.
    Köszönjük a megértésedet.
    User-ID:18626924

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.1.16
  5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nacis58!

Nem, nehogy megadd az adatokat!!!
    Szigorúan bizalmas, magán jellegű adatot soha ne adj ki!

Ők az illetékesek, ők látnak bele a rendelésekbe, rendelési folyamatokba, mi nem.
    Annyit tudok csak javasolni, próbáld meg holnap, vagy ha lehetőséged van, próbálj meg más fizetési módot választani.

6. nacis58

Köszönöm a segítségedet.

7. vagujuszuf30

vagujuszuf30 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nem tudom használni a Bahamás malmot az eventhez szükséges tápkeveréshez.A tartály tele vizet mutat,de keverni nem enged.Köszönöm!ID:33638494

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mindkét malom a farmos vizet használja. Töltsd fel a farmos tartályt, és máris menni fog a malom.

gizmo2010 kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nem egy nagy hiba, de azért jelezném! A születésnapi tortán azt írja fájd el a gyertyát!
    Inkább fújnám:)

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett elírást az event ablakában. Valószínű nem kerül sor a szó módosítására. (Az eventidő rövidsége miatt.)

kukac42 kedveli ezt.
  11. vagujuszuf30

vagujuszuf30 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  12. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

13. nacis58

Szia! Tegnap délután 15órától képtelen vagyok hitelkártyával vásárolni. Több böngészővel probálkoztam. A hibajelzéseimre azt írták, hogy a bankkártya területen van valamilyen probléma. Kérdem meddig probálkozzak még?Mit tudsz erről?
    A másik farmomnál simán ment a vásárlás. Nincs letiltva a kártyám!
    nacis58ID: 18626924

14. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kérlek fordulj a supporthoz.
    Segítséget itt találsz hozzá:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

15. zigus46

zigus46 Aktív író

Nem tudom érvényesíteni a tortás játékban a feladatot hiába van meg a leadási tárgy és hiába kattintok nem nyílik a lakat ...

16. Divagarde

17. zigus46

zigus46 Aktív író

Köszönöm, rájöttem de sajnos némelyik feladat teljesíthetetlen mivel nincs olyan beadási tárgyam....

18. Divagarde

Ha nem nyitod ki az összeset is elég sok ajándékot lehet kiszedni. Érdemes keresgélni közöttük.
    Anno amikor mi kezdtük is így volt. Ahogy egyre jobban haladsz a szintekkel, úgy fogsz tudni egyre több eventet teljesíteni. Ha megvan a kellő szinted- csak hiányzik egy- két ól vagy fa aminek a termésére szükség van-, akkor viszont pletykásokat érdemes nézegetni, ott előre értesülhetsz mik kellhetnek a következő feladatba és betudod szerezni időben. Sok sikert a továbbiakhoz!

*Tűzkerék* kedveli ezt.
  19. zigus46

zigus46 Aktív író

Köszönöm... úgy teszek..

marcsi240653 kedveli ezt.
  20. kiksike

kiksike Fórum-zöldfülű

Nem kaptam szülinapi tortát. Köszi a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.