Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Próbáld a láda/dekorációk/elhasználódok fül alól.

2. -Lacika1978-

-Lacika1978- Fórum-zöldfülű

Hello!

Gazda: -Lacika1978-ID: 37702135
    Több termék is volt a raktáramban ami mára lenullázódott pedig 4-500 darab volt belőle.
    Nem tudom mindet egyenként, de itt van néhány példa
    pl: mormota, szarvasgomba, strucctojás, sláger, pehelytoll, party malomlapát, lovaglóóra, lápi póc, festékpaletta, csillámpor, búvárszemüveg, fazék, álbajusz, tűzcsap, bőrönd, bioragasztó, sajt, panda, répás almás csatni...
    Ezenkívül volt 22 millió CSP-m ami szintén lenullázódott és kb 50 FA-m is.
    A lista biztos, hogy nem teljes.
    Köszönöm a segítséget.

3. Lady*Sif

Lady*Sif Junior szaki

Mint azt az általad is beidézett hsz-ben írtam, az a jelzés az event elkezdésére, hogy megírják a fórumon a moderátorok, hogy oké, elkezdődött. Ha már beidézel, és reagálsz, tedd meg kérlek, hogy figyelmesen elolvasod. :)

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben nem Te adtad el, akkor mihamarabb válts jelszót, és jelezd a Supporton ezt a farm feltörést.

Az adatok megváltoztatása
    • Jelszó megváltoztatása

5. Eszter061955

Eszter061955 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, sikerült. Nem is próbáltam innen, mert eddig a pajtából simán ment. Még egyszer: köszönöm szépen a gyors segítséget!

*Enc* kedveli ezt.
  6. lukacsa

lukacsa Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

7. hapajti62

hapajti62 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ezt a választ már elolvastam, de nem lettem boldogabb, mivel a megvásárolt munkásokat nem tudom optimálisan felhasználni!
    Az nem érdekel, hogy "szteoridot" kaptak, helyette kaphattak volna ricinust, hogy a játék menjen flottul!
    A felhősor aratásával nincsen gond, de mint említettem én a munkásokat kifizettem, tehát elvárom, hogy zökkenőmentesen tudjak játszani!
    Kérdésem arra irányult, hogy az elkövetkezőkben lesz-e változás a gyorsabb játék érdekében?
    Üdvözlettel: hapajti gazda

8. klakli

klakli Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Pinkie Pie sütit miért nem tudom megenni???
    Egyszerűen nem engedi, szürke a kéz. ?
    Megnéznétek??

gyuri1000 és *Enc* kedveli ezt.
  9. *Enc*

*Enc* Fórum-zöldfülű

Nálam sem működik a funkció!

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia klakli!

Használd a dekor menüből, a váza ikon alól. Az "Elhasználódó" kategóriában találod.

11. Nildia

Szia *Enc*!

Használd a dekor menüből, a váza ikon alól. Az "Elhasználódó" kategóriában találod.

12. *Enc*

*Enc* Fórum-zöldfülű

13. *Enc*

*Enc* Fórum-zöldfülű

Köszönöm Nildia, már sikerült !

14. Majmó9600

Majmó9600 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, én már elég régóta észre vettem, hogy mikor simán egérrel kitakarítom az állataimat akkor vissza ugrik hogy belehet takarítani az állatokat, de eddig ez nekem nagyon jó volt, mert persze akkor úgy mond dupla állatokat kaptam és akkor még ritkán volt ez, hogy vissza ugrott a betakarításra, de már ha úgy mondhatom, akkor már egyre sűrűbben történik ez velem és ez számomra buggnak minősül, mint (pl. ha egy játékba vagyok, de kapok egy új tárgyat közben használni nem tudom!) -----> (Ez a példa egy másik játékkal kapcsolatos.)

15. beador

beador Haladó

sziasztok tudtok valamit hogy miért nem lehet használni a Pinpie pie sütijét (lehet hogy nem jol irtam a nevet) bocsi

repeta59 kedveli ezt.
  16. Nildia

Szia beador!

17. Nildia

Szia Majmó9600!

Tévedésben vagy : ebben az esetben soha nem kaptál dupla mennyiségű állatot.
    Az ok : az első aratás alkalmával a kapcsolatod a játék szerverével nem volt élő, tehát az aratásod sem volt valódi, csak látszólagos.
    Amikor a játék valós adatcseréje a szerverrel megtörténik, az utolsó állapotra áll vissza : az állatod aratatlan, de a pajtád tartalma is az eredeti.
    Amit tehetsz : aratás előtt ráfrissítesz az oldalra, így nem kell duplán kattintgatnod - dupla eredménye úgysem lesz.

18. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Szia,

Mi az a dekor menü? egyébként nem lenne egyszerűbb megcsinálni?

Köszönöm,

MG

19. strawberry49

strawberry49 Rutinos

:) köszi, én is épp ezzel a problémával küzdöttem.

20. repeta59

repeta59 Junior szaki

Igen, én is most észleltem, hogy nem lehet megenni a Pinkie Pie sütijét! Minden mást lehet, de ezt nem :(

Akkor válaszolok is magamnak, mert most, hogy alaposabban elolvastam a hsz-eket, látom, hogy sokan küzdenek ezzel és megvan a megoldás Dekoráció/Elhasználódó :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.3.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.