Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Anno, ezer éve, kerekkerék megújulásakor voltak arany pörgetések, természetesen vannak olyan gazdák, akiknek még mindig van, mert nem pörgették el. Szerezni ilyet sajnos nem lehet. ( nem extra dolog, a napi ingyenes, zöld jegyek vannak helyette, ugyan azt lehet pörgetni vele)

HéricsBáró és Szőkebácsi kedveli ezt.
  2. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Köszke ;)

3. |Tamás|

Szia!

Én bármire keresek, jó, rendben működik.

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

4. tankos-Ati

tankos-Ati Utánpótlás-írogató

Tisztelt Moderátor!
    A tegnapi üzenetemet is bemásolom ismét, mert a support ma érkezett sablon válasza nem nyugtatott meg!
    Tehát, a bankom jelzése alapján, tegnap 19:35-kor 740 Ft átutalása (a november 2016 felhősor vételára, hitelkártyás vásárlással) a BIGPOINT részére megtörtént! A paszulyon a 3 felhősor megjelenik, de mihelyt valamit ki akarok rakni rá, a Gazdaboltban találom magam. Mikor tudom a felhősorokat "rendeltetésszerűen" használni vagy mikor kapom vissza az átutalt pénzem?
    Szeretnék érdemleges választ kapni, mert a gépi üzenetek ebben az esetben nem magyarázzák meg a helyzetet!
    Köszönettel: Ati

5. |Tamás|

Szia!

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, ezt sajnos fórumon nem tudjuk intézni.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Bocsánat, hogy közbekotyogok, de két felhősort lehet most vásárolni. Nem lehet, hogy Te megvetted a novemberit, és a júliusira próbálsz pakolni, amit nem vettél meg? Állítsd a paszuly szűrőjét minden paszulyszintre, majd a paszuly tetején a nagyítóval kinyitható keresőbe írd be, hogy november. A megjelenő felhőre próbálj pakolni. Így se sikerül?

7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Mindent megcsináltam, helyzet változatlan. A frissítések, a macromediában a törlés, a Ccleaner futtatása megtörtént. A Firefox és a Chrome kipróbálva. Megkértem nyuszika215 játékost nézze meg nála a piacot. Szintén ezt a problémát jelezte nekem.

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia mamarygen!
    Közös piacon vagyunk Samborggal, épp az imént konzultáltunk levélben, megkért nézzem meg, hogy nálam mi a helyzet. A probléma ugyanaz nálam is, a piac főoldala szerint az imént 45 havasi teve volt kitéve, belépve a havasi teve fül alá egy sem volt, váltogatva a kereséseket, 0, 4, 7, és rengeteg( 8 oldalnyi) tétel válik láthatóvá. Tápokkal ugyanez a helyzet. Hattyútáp alatt 53 tétel, belépve számra keresve 56 tétel, teljes árra keresve is sok, de pl. a 3 oldal üres... teljes a káosz. Újraindítás, takarítás megvolt. Tudom, váltsak böngészőt;) Ha lefektettem a srácaimat , fogok azt is, csak gondoltam, jelzem, hogy a hiba nem biztos, hogy Samborg készülékében, vagy böngészőjében van...Jó munkát, szép estét!:)

9. |Tamás|

Kép nálad készült, a játék működik.
    samborg.png

10. |Tamás|

Szia!

Te hsz-ed és az enyém között hoztam Samborgnak, hogy minden megjelenik jól, Ő a sast írta, direkt azért kerestem arra.

11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Tamas!
    Az en piacomon van egy kis hiba a Piros anjou kortenel 48 eladast mutat es ha belepek akkor az en 3 ajanlatomat latom . Koszonom.
    missuzy_53ID: 1851772

12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Először a nyulat írtam. Nézted a második oldalt is? A főoldalon írt tételszám egyezik a kirakott tételszámmal?

13. |Tamás|

missuzy_53 kedveli ezt.
  14. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

missuzy_53 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Bocsesz:)
    Gazda: Rylee86
    ID: 1658192

17. Samborg

Samborg Fórum félistene

18. almatorta

almatorta Junior szaki

A piacomon van 6 tétel macska kint és amikor a lejárati idejét néztem 1193040.26 van odaírva pedig ma napközben lejárt volna és visszakerült volna a pajtába. köszi a segítséget
    farmnév : almatorta
    id. : 2330772

19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

http://www.kephost.com/images/2016/11/17/piac.jpg
    http://www.kephost.com/images/2016/11/17/piachavasi.jpg
    http://www.kephost.com/images/2016/11/17/piachavasibent.jpg

Kedves Tamás!
    betettem néhány, az elmúlt 3 percben készített képet a piacról. Szinte minden áruval gond van, tenyészállatok, állatok, tápok, növények...Nem kekeckedni szeretnék, Samborg kérte, nézzem meg, nálam is van-e hiba, a többit tudod. Van és ez a képeken látható is. Ennyire azért nem kelendő a havasi, hogy mialatt egy képet elmentek és feltöltök, elmenjen 41 tétel... Ráadásul láthatóan több oldalnyi tétel van a piacon, de már az első oldalon is csak néhány látszik...a képen látszik a farmnév, ID és szerintem a mentés időpontja is, de azért:
    nyuszika215
    ID:33417040
    Köszönjük a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
  20. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Szeretném kérdezni,hogy várható e ajánlat az 50 fa kezdetű és arató,vagy táp,kacsakata stb. csomag megvásárlására azon farmokon ahol eddig nem jelent meg.Nekem 6-ból 1-en nincs az ikonon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.