Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiskedvenc

kiskedvenc Fórum-zöldfülű

Miért nem tudok vonatot inditani? Állandóan kiirja értékeljük....., holott megvan hozzá miden, hiába variálom, most már nagyon bosszant.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Egy vonat indításához 625 pont értékű ólat kell felpakolni a vagonra.
    Amennyiben nincs meg a kért pontmennyiség, akkor 25 farmaranyért tudod indítani.
    Milyen ólakat próbálsz felrakni a vonatra?
    Mennyi farmarannyal rendelkezel?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

pormacska1 kedveli ezt.
  4. Pistipapa53

Pistipapa53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Pistippapa53 gazda vagyok. ID:36096849. Kérdezném,hogy a játék során beadott hópihékért kapható 9 aranybanán nem jelent meg a szigeti farmon. Mikor íródik jóvá.Köszi a választ elóre is.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzés alapján, 2018-03-25 16:28:16-kor rendben megkaptad a 9db aranybanánt. Jelenleg 30db-bal rendelkezel.

Utoljára szerkesztett: 25.3.18
    Pistipapa53 kedveli ezt.
  6. elida53

elida53 Haladó

Üdv.Nekem valami nagyon nem tetszik.Akárhányszor belépek játszani, a munkák közben valahol egyszer legalább lefagy a játék és csak frissítéssel indítható újra.Minden tisztítás,flash,stb rendben van.Ez már több hónapja tart egy-két hét szünetekkel.Élek a gyanuval és feltételezem, hogy ez egy trükk a szervezőktől, hogy újra felugorjanak a reklámok.Ha nem, akkor egy hosszú ideje tartó hiba, melyet orvosolni kellene.

7. csicsergő

csicsergő Fórum-zöldfülű

Elolvastam az ismertetőt, értem is, tudom, hogy mennyi pontértékben lehet küldeni
    legutóbb 2-szer frissítettem, mikor végre sikerült
    Toma neked is köszönet.

8. Kékmadár1

Szia!
    Nincs semmilyen hibajelzés a játékban. Pláne nincsen hónapok óta tartó. Ilyen jelzés egyáltalán nem érkezett sehova.
    Az általad említett trükközés sem lehetséges.
    A játék akadását okozhatják a számítógépeden háttérben futó programok is. Az internetkapcsolat stabilitása.
    Ha többféle oldalt használsz naponta a gépeden, a takarítási műveleteket, akár naponta többször érdemes elvégezni.

A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

9. 6days7nights

6days7nights Fórum-zöldfülű

Szia! Szeretném az e-mail címemet lecserélni mivel már nincsen szükségem arra a másik címre de belépni sem tudok abba az e-mailba ami jelen pillanatban valós a játékban is evégett szeretném átíratni.Hol tudok segítséget kérni? Előre is köszönöm.

10. Kékmadár1

Szia!
    A játék supportjának kell írnod az ügyben. Válaszd az általános kérdések témakört. Részletesen írd le a problémádat, és add meg a jelenlegi e-mail címed, a supportnak írt levélben. Válasza oda érkezik majd. Kövesd az abban leírtakat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

11. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, farmom neve klaramagyar ID 18741981, tegnap előtt kaptam egy csibét szpiner néven, kérlek olvasd el mit írt, én már letiltottam, de azt hiszem ilyen játékosoknak nincs itt a helyük.

Utoljára szerkesztett: 25.3.18
  12. zigus

zigus Törzsjátékos

Sajnos de a játék megint kezdi múltkorit nem lenged belépni aztán nagy nehezen beléptet és akkor nem lehet a földek között átlépni csak forog forog....pont úgy mint a múltkor az event vége felé...

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy megírod, mikor takarítottad ki a gépedet a mai napon.
    Eventes időszakban naponta többször is lefuttatod a CCleaner programot?

Hogyan játszol?
    Állandóan nyitva van a gépeden a farm, és csak alkalmanként, aratásokra kapcsolsz át arra a lapra, ahol a játék fut?

Melyik böngészőt használod a farmos játékra? (neve, verziószáma érdekelne bennünket)
    A Flash Player melyik verziója van most telepítve a gépeden?

Lefuttatnál egy gyorstesztet, hogy lássuk, milyen kijelzést mutat a speedtest? Töltsd fel a képet egy képmegosztó oldalra, és a linket hozd a válaszodban, kérlek!
    Ehhez ez az oldal lehet a segítségedre: http://www.speedtest.net/

Szükséges lenne ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

Várjuk a válaszodat a kért adatokkal.

14. mamarygen

Szia!

A játék supportjára kellene írnod, és jelezned, hogy ilyen játékostársat kaptál csibeként.

Fontos az is, hogy a levelezését nem szerencsés addig törölni, míg a support válasza meg nem érkezik a levelező e-mail fiókodba.

A bejelentésed és a levél tartalma alapján lehetséges az eljárás indítása.

Tedd meg kérlek haladéktalanul a bejelentést.

A játék supportja

15. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Szia! Kiváltottam 18 aranybanánért a Saguaro növényt, de sehol nem találom! ....vagy is nem tudom a magot megvásárolni, mert nincs ilyen :( :( :(
    Utána néznél? Köszönöm!
    ID: 41822065

16. Repesz

Repesz Aktív író

Köszönöm :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.18
  17. mamarygen

Szia!

Kiváltottad a hozzáférését ennek a növénynek a Maja majmok szentélyében.

A szigeti piros kosár alatt a magtárban tudod megvásárolni azt a mennyiséget, amit el szeretnél ültetni (max:100mag)

ida58.png

18. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Tudom, hogy a magtárban kell megvásárolni, csak épp ott ilyen nincs!
    Az utolsó a Rákkolló és a Solanum mammosum növény amit már megvásároltam.
    Saguaro viszont nincs!...ezért kértem a segítségedet. Nem szeretném a 18 banánomat elveszíteni!!!!!!!!!!!

19. mamarygen

Ezt a képet megnézted? A képet a farmodon, a szigeti piros kosárnál készítettem!

Ha nem hiszel nekem, akkor a magtárban a kereső mezőbe írjad be a növény nevét a szigeten, a piros kosárnál.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségedet! :)
    Be írtam a keresőbe és így megtaláltam. Én a végén kerestem....nem gondoltam, hogy a meglévők között találom :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.