Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A cápával kapcsolatosan változatlanul az alábbi tájékoztatást tudjuk adni.
    A cápát, mivel tenyészteni fogjuk e hóban, átminősítették normál állattá.
    Mint minden ilyen esetben, ehhez a Maja majmok szentélyéből ki kell váltani a hozzáférés jogát 30 AB-ért a 2. kamrában, akkor is, ha tudtuk előtte ólban szaporítani. Ezután lehet ismét tápot keverni neki, és lehet venni újabb ólakat CSP-ért a Gazdaboltban.
    A hivatalos információt is megkaptuk erről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megújuló-cápatanyák-a-gazdaboltban-cápatenyésztés-előkészülete-2020-január.19073/#post-1066064

2. vajoczki1

vajoczki1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom hogyan, de feketelistára került a bankkártyás fizetési módom. Vissza lehet csinálni?

köszi a segítséget
    vajoczki1

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Van mód arra, hogy ez megoldódjon.

Írj levelet a játék supportjára. Válaszd az Általános kérdések kérdéskört a lenyíló opcióból.

Jegyezd le részletesen, milyen fizetési módot használva derült ki, van "elmaradásod".

Milyen üzenet van a birtokodban.

A választ arra a levélcímre kapod, amit beállítottál a levelező rendszernek a kapcsolatfelvételi oldalon a levél címzése utáni sorban.
    Legyél türelemmel, együttműködéssel, hogy az ügy kivizsgálása minél gyorsabban megtörténhessen.

A további levélváltás már csak Te és a support között történik, ne hozz semmilyen részletet az ügy folyamatáról a fórumra.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

4. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Ugye 2 előtt nem lesz belépési gond?! Még egy kört meg kellene tennem, de most is negyed óráig nem tudtam belépni se laptopon, se telefonon.

kovacstne kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Ildikó2!
    A központtól kapott értesítés alapján 9-10 óra között pár perces leállások várhatók. A karbantartás miatti teljes leállás csak 14 óra után várható. Futtass le gyorsan egy Ccleanert, az mindenképp segítség.
    A karbantartás linkje: https://board-hu.farmerama.com/threads/karbantartás-2020-február-5-szerda.19125/#post-1070148

6. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Szia! Köszönöm a választ! Csak egy újra indítás segített. Nincs gond, csak fél 2 után 5 perccel ne legyen! ;):DA különleges zónában lenne még két megszerzendőm! :D

7. picuri48

picuri48 Járnitanuló

Szia!
    Kérlek segíts, ezen a farmomon nem tudok cápa tápot termelni és a meglévőkkel (ami volt!) etetni sem. ID 31501813
    Köszönöm.

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

9. balhés

balhés Utánpótlás-írogató

sziasztok Valaki tudna segiteni ugy emlékszem volt gereblye gyártom most nem találom ID2532921

10. Zombi1956

Zombi1956 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megtudná valaki mondani a cápatanyáim miért nem tudom berakni?

11. mamarygen

Szia!

2020. január 23-tól változások történtek.

A cápatenyésztés előkészítéséhez az első lépesek itt olvashatók:

- A Maja majmok szentélyében kiváltható a hozzáférés a cápatanya használatához.
    A cápatanya szobor arany banánért érhető el a 2. kamrában.

További információk még:

https://board-hu.farmerama.com/thre...-előkészülete-2020-január.19073/#post-1066062

Már olvasható a cápatenyésztés ismertetője.

Tenyésztős event is kezdődik 2020. február 6-án 14:00 órától

12. mamarygen

Szia!

Igen, rendelkeztél ilyen műhelyes óllal.

2018-08-16-án 20:18:41 órakor elcserélted a játék csere felületén Legyezőgyártó műhely 3. szint: piros fejlesztésre.

13. balhés

balhés Utánpótlás-írogató

köszönöm

14. napsugar2474

napsugar2474 Fórum-zöldfülű

Szia! Lehet én vagyok nagyon béna, de sehol nem találom az Alap szezonkupa dekort. Sem a paszulyon sem a raktárban, sem a kitett dekoroknál. Gazda:napsugar2474ID: 10055227

15. mamarygen

Szia!

A váza ikon alatt keresd, kérlek.

16. napsugar2474

napsugar2474 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom mi a probléma de a tenyészterep nem működik rendesen. Ha kész a tenyésztés akkor 1 vagy 2 tenyésztés leszedése után ki kell lépni majd vissza.Ez igy megy folyamatosan nagyon kellemetlen.

18. bungorf

bungorf Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérnék egy ki segítséget a mostani cápa tenyésztéses eventnél aktíváltajm a szent majom szentélyében a cápa tenyésztést de mégsem enged tenyényszteni azt írja ki hgy aktíváljam a szent majom szentélyében de már tul vagyok rajta és mégsem enged játszani! Bungorf id:21463185

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A gazdakörbe bekerült holnapi titokólas feladatsor. Sajnos ész nélkül elkezdtem a beadást mire rájöttem, hogy itt valami nem jó.
    Remélem nem veszik el amit beadtam.

20. mamarygen

Szia!

Mielőtt újra ezt tapasztalnád, alaposan tisztítsd ki a számítógépedet.
    Töröld az előzményeket feltétlenül.

Tüntesd el, takarítsd ki az elhasználódott egyszer használatos net-fájlokat is a gépről.

A Ccleaner program ebben a legjobb segítő.

Akár naponta többször is érdemes munkára fognod, megkönnyíti a játékot, nem okoz fölösleges gondokat a különböző tevékenységeidnél a játék felületén.

https://board-hu.farmerama.com/thre...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.