Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. niciromann

niciromann Aktív író

szia ID52612973 niciromann vagyok . tegnap még volt 78 farmaranyam , most veszem észre hogy eltűnt 60 aranyam és csak 18 maradt. Semmit nem vásároltam , és nem értem hova tűnhetett. szomorú vagyok mert ezt nem értem ,hogy tűnhet el. várom a választ . üdv mindenkinek,.

2. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Sziasztok!

Mit tud a Virágos dallamok nevű dekor, amiért olyan keresett Cserenapokon?

3. Kweziland

Kweziland Járnitanuló

hello, fontos kérdés, mi lesz a farmokkal ? és a befektetett sok mindennel, miután megszületett a bejelentés : A Flash nyugdíjazásának dátumát eddig nem ismerhettük, most viszont bemondta az Adobe: 2020. december 31-ével végleg elengedik a kezét

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia niciroman!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy nem tűnt el, mert egy alap felhősort vettél 60 FA-ért 2020-06-17 17:32:04 -kor. Lehet, hogy véletlenül kattintottál rá, de a vásárlás sajnos akkor is megtörtént.

5. Havasi_Gyopár

Szia Kweziland!
    A BP fejlesztői teljes erővel dolgoznak a Farmerama játék Unity, azaz Flash mentes verzióján. Most folynak a tesztelések.
    Időben megtudjuk az átállás menetét, hisz nekik is érdekük, hogy az átállás a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

6. Havasi_Gyopár

Szia Zoya-Jim!
    Nem kevés nyomozati munkával megállapította a kollégám az alábbiakat:
    Jelenleg van lédús dinnye eventnövényed a pajtában 492 db, valamint a két szigetes területen a komfort talajon érő mennyiség.
    Felröppenő bárpohár mennyisége 169 db.
    Amit írtál a fórumra: a visszalépés után (mert kidobott a játék), beadtad az eventnövényt a 40. sorszámú feladatba (1500 db-ot) – ennek ideje: 2020-06-18-án 17:51:51 óra volt.
    Jelenleg 169 bárpoharad van, mert azóta 2020-06-18-án 19:30:20 órakor beadtál 110-et a feladatba.
    Vagyis a bejelentés idején volt 279 felröppenőd.
    Nem veszett el sem növényed, sem felröpid a Vadbanán strandklub event idején.

7. Havasi_Gyopár

Szia Varázslat6869!
    A Virágos dallamok dekor tulajdonságai:
    Virágos dallamok (+)
    Aratható 5 alkalommal!
    Szükséges szint:3
    Érési idő:21:00 óra
    Amit ad: szint x 50 CSP
    Mérete:1 x 1
    Kihelyezhető: minden területre, kivéve a teliholdas területekre
    Felhőre nem helyezhető.

A speciális tulajdonságát elveszített dekor tulajdonságai

Neve: Virágos dallamok
    Tapasztalati pont: szint x 145 TP/BTP kihelyezéstől függően
    Kihelyezhető: minden területre, a teliholdas területeket kivéve.
    (A speciális tulajdonságát elveszített dekor felhőre is kitehető)

Varázslat6869 és *Bözsike* kedveli ezt.
  8. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Zoya-Jim

Zoya-Jim Utánpótlás-írogató

Szia Havasi_Gyopár
    Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat!
    Jó éjszakát kivánok!

10. csoki37

csoki37 Törekvő

sziasztok sms rendelés máig nem tudok rendelni már a supportnak is irtam felhivtam az ingyenes számot de még semmit nem csinált senki ez hogy lehet tud valaki segiteni?

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia csoki37!
    Rendeltél már előzőleg SMS-sel farmaranyat? Az a vásárlás sikeres volt?
    Ki a szolgáltatód? Ha már rendeltél, és sikeres volt a vásárlás, ahhoz képest most milyen eltérést tapasztaltál?
    Milyen hibajelzést kaptál? Engedélyezett az emelt díjas szolgáltatás a telefonodon?
    Melyik supportnak írtál, a játék supportjára? Melyik témát választottad? (Általános fül a legpraktikusabb.) Kellett, hogy kapjál választ tőlük. Sikerült elolvasni? Kérlek ne írd le ide a választ, mert az tilos. Kaptál tanácsot? Az szerint jártál el?
    Milyen ingyenes számot hívtál? Az a mobil szolgáltatód száma? Mire jutottál velük? Tőlük ered esetleg a korlátozás? Mondták, hogy mi az oka a sikertelen tranzakciónak?
    Segíteni szeretnénk, és ezért a sok kérdés, amelyek megválaszolásában az együttműködésedet kérjük, hogy előbbre jussunk a megoldásban.

Ha sikertelen még a mai napon is az sms-es FA rendelés, akkor egy másik mobiltelefonról (esetlegesen másik szolgáltatójúról) javasoljuk megkísérelhetné a rendelést. (Néha ez is segíthet a megoldásban.)
    Ajánljuk a paysafecardos módszert, a linken elolvashatod, hogy miben áll ez a lehetőség.
    Egyszerű, nincs hibalehetőség az alkalmazásában, nem kell bosszankodni miatta, mint esetleg a mobilos problémával.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    Ugyanilyen jól alkalmazható a hitelkártyával történő rendelés is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rendelés-hitelkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

12. niciromann

niciromann Aktív író

szia . köszönöm a választ , az valóba megtörtént, de nem számoltam vele. bocsi a reklamációért,.

13. betommy

betommy Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy amióta játszom, kb. 10 éve, mindig betommy volt a farmnevem. ID számot nem tudok. Viszont ma reggel vettem észre, hogy belépek a saját bejelentkező adataimmal, és a képernyő alján ez áll: Gazda: Áldás ID 14173793 Most akkor kinek a farmját csinálom? Tudom én, hogy egy áldás vagyok, de akkor is!:D

Utoljára szerkesztett: 19.6.20
  14. MissL

MissL Fórumprofi

Szép reggelt,

Meg van minden ajándékom, amit a szomszédaimnak küldök minden nap, és ma amikor szeretném elküldeni, azt írja ki, hogy ez a gazdatársam túl sok ajándékot kapott, majd adjak később...vagy vmi ilyesmit...miközben ma még nem ajándékoztam senkinek sem, ott van mind a 7 ajándékom. Ez már nem először fordul elő, és mindig ennél a gazdatársamnál, hogy nem enged neki a rendszer ajándékot küldeni. Meg tudnátok mondani ez mitől van, és mit lehet csinálni?

Köszönöm :)

Gazda: SzalacsinéniID: 15014111

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Attól van, amit a felugró ablak is közölt Veled: ő már túl sok ajándékot kapott. Nem Tőled, hanem összesen, az összes szomszédjától-barátjától; hiszen a napi fogadható ajándékok száma limitált 20 db-ban.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. MissL

MissL Fórumprofi

Ja...értem..köszönöm, ezt nem tudtam... ha napi 7 ajándékot lehet küldeni, és mondjuk neki 20 szomszédja van, akkor 13-nak nem küld, csak vesz...ugye?

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ingyen hét ajándék küldhető, FA-ért több. Hogy ki hogyan ajándékoz, egyéni.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Szia betommy!
    Kérlek nézd meg a farmodat egy másik böngészőből megnyitva, hogy ugyanaz-e a helyzet a farmod azonosító adatait illetően? Tudnál képet küldeni róla?
    Pillanatnyilag nincs jelen olyan kolléga, aki rá tudna menni a farmodra megnézni a megjelenítési problémát, de amint lehet, megnézzük, hogy nálunk ez hogyan jelenik meg.
    Kérlek, hogy ugyanazt a problémát csak egy helyen írd le. A másik, ugyanilyen tartalmú hibajelzésedet a másik segítségkérő topikban töröltem.
    Javaslok egy géptisztítást is lefuttatni Ccleanerrel, mert az amúgy is nagyon hasznos és ajánlott, mert így a régi beragadt sütik törlődnek, és nem akadályozzák a játékodat.
    Addig kérjük türelmedet, amíg bele tudunk menni a farmodra.

Szia!
    Időközben megtörtént az ellenőrzés, és a kollégám a farmodon ezt látta:
    upload_2020-6-19_11-53-41.png
    Tehát marad a feladat: rendszeres géptisztítás, és szükség szerint böngészőváltás.

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megnyugodhatsz, amikor belépsz a játékba az elmentett adataiddal, a betommy farmra lépsz, Te gondozod a farmot, a saját farmodra lépsz.

A Chrome böngésző beállításaiban kell keresned a hiba elhárítást.

A "fordítás" felajánlását kattintottad valamikor. (Lehetséges hogy tudatosan, de az is lehet, hogy véletlen volt az opció választása.)
    Ennek alapján a játékoldalon a szöveg "magyarítása" történik. (megjelenik a probléma, ami zavart kelt bárkiben, aki ilyen helyzetet idéz elő magának a játék felületén)

A farmra lépve a böngésző címsorában balról ez a felirat:
    címsor.png

a sorban jobbra ez látható, a sor végén:
    címsorban a fordítás ikonja.png

megnyitva az ikon tartalma így néz ki:
    fordítás használata.png

a nyíllal jelölt "menübe" lépve az alábbi kép fogad:
    fordítós opció.png ajánlatos a harmadik sor szövegét: "ezt a webhelyet soha ne fordítsa le" kattintani.

Ha ezt a folyamatot magad is elvégzed, akkor visszaáll a farmneved a "magyarított" áldás szóról a valódi bejelentkezési névre, a betommy farmnévre.

Fontos:
    A képes ismertetőt nem a Te farmodon készítettem, ez hozzátartozik a dologhoz. Magadnak kell a saját gépeden a megoldást végigzongorázni.
    Mindössze arra vállalkoztam, hogy bemutassam, hogyan lehet visszatérni az eredeti név megjelenítéséhez, ha a beállításokat elvégezzük.

mary, nagymami2, mamszi5107 és 2 más kedveli ezt.
  20. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Ma hajnalban ( valamikor 4 és fél 5 között ) szedtem le a farmarany fáimat. Meglepve látom, hogy most azt jelzi a mutató, hogy 22 óra 50 perckor beérik. Tudom, hogy semmi nem gyorsítja az idejét, valami bug lehet. Tudtok róla?

.hangyóca. ID: 14919167

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.