Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

A moderátoroknak illene annyit kinézni egy magamfajta TÍZ ÉVE JÁTSZÓ vén marhából, hogy csak nem akarok úgy tápot keverni, hogy nincs hozzávaló - egyébként meg ilyenkor ENGEDI beírni mondjuk a 63-at, de azonnal leveszi a játék arra a maximális "lehetőségre", amennyi hozzávaló ténylegesen van (igaz, csak akkor, ha ez a szám 10-nél nagyobb.). A hibajelenség -ezt is illene észrevenni, mert nem először mondom - AZONOS a malomban ÉS a gazdaköriben is, ahol nem enged pl. 1567 helyett 1500-at beírni! Azonos továbbá -. szerintem - azzal, hogy az ólválasztásnál nem engedi beírni az ól nevét, csak a kurzor van ott.

A HIBA OKA A NYOMORULT FLASHPLAYER, de ezt is megállapítottuk már; tehát teljesen fölösleges süti- és géptakarításokat javasolni a gazdatársaknál, akik FFoxon használnak FlashPlayert, elég, ha a böngészőt beállítják erre. Tehát a korrekt válasz az, ami valamelyik moditól elhangzott: VÁLTS G-Chrome-ra, mert annak INTEGRÁLT FlasPlayere van, aminek "nem lehet" kompatibilitási gondja azzal a böngészővel, amibe beleintegrálták. Ha valaki a Foxot szereti, év végéig csak kibírja, h. CSAK JÁTÉKRA a Chrome-t használja... ÉN is így teszek.

Azt is írtam, h. Chromeval SOHA nem volt semmilyen gondom - egyszerűen utálom az adatgyűjtögetése miatt. A FFox udvariasabb...
    Erre a hozzászólásomra NEM várok választ. Az unityvel kapcsolatos tapasztalataimat a megfelelő helyen jelzem. G.

2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Kérdésem még az lenne,hogy a Flash nem szünik meg,csak a támogatása,akkor mért nem használhatjuk januártól?Szőrnyű belegondolni,hogy abba kell hagyni 10 év után,hiszen költöttem is rá nem egyszer...Sajnos nem találok olyan fórumot ahol beírhatnám észrevételeim,így itt teszem meg.Nagyon lassan tölt be a játék,a paszulynál lefagy,ha frissítek,ugyanaz.Sajnos semmit nem tudok csinálni,míg várakozom a betöltésre,kiírja,ha kérdésem van menjek a fórumra,igen ám de amíg nem tölt be,addig fórum sincs.Egyvalamire jó a mai céco,hogy szoktat a gondolathoz,hogy nem fogok tudni játszani a közeljövőben.Egyszerűen 100%-nál megáll és onnan semmi.Pedig jó lenne aratni,vagy valamit csinálni.

fagyalne58 és GoodX kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

4. stofi2000

stofi2000 Fórum-zöldfülű

Nálam sem működik a Chrome, akadozik.

5. anyukámé

anyukámé Utánpótlás-írogató

A főfarmon 1 kiskockát nem tudok kitörölni valamint a tölgyesen a fáknál a beérett jelzés hiányzik. id2224657

6. valika5050

valika5050 Járnitanuló

A bagoly fáját nem tudom aktiválni,mert nem megy arrébb a kiírás.Köszi a segítséget.ID sz:39384293.

7. Kékmadár1

Szia!
    A Flash valóban elműködik még ideig óráig januártól is. De frissítés fejlesztés nélkül egyre gyatrábban.
    É már írtunk róla:
    A fejlesztők dolgoznak egy lehetőségen ami a gyengébb gépeken is használható lesz. Tehát csak a Unity árállás miatt senkinek nem kell majd feladni a farmot.
    A fórumot pedig a belépő oldalon, a farmkeret alatt is elérheted:
    upload_2020-11-24_16-13-34.png

8. Kékmadár1

Sziasztok!
    Hozzászólásaitok felett kértem, hogy a Uhity hibákat ne ebben a topikban jelezzétek.

https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-38#post-1141554

9. GoodX

GoodX Junior szaki

üdv! ez egy kalap nulla ( nagyon finoman szólva) ha ez igy marad viszlát farm..... lassú,teli van grafikai buggal, sokszor nem reagálja le az aratást igy ismételni kell,erős pc-m van nem nálam van a hiba mielött felmerülne,homályos konturok (farm felületen belül ) fhd 144hz-es monitor gyanitom hogy nem romlott el ha csak a farm homályos.ez egy katasztrófa.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20201124v01tyy4ya.jpeg

Tesztelesalatt kedveli ezt.
  10. *ywy*

*ywy* Utánpótlás-írogató

Én be sem tudok lépni a a farmra!!!!!!
    Most mi van?!!!!

GoodX kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Sziasztok!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-38#post-1141554

GoodX kedveli ezt.
  12. Zsanka9998

Zsanka9998 Fórum-zöldfülű

Ez most komoly???!!! Órák óta próbálkozom de hiába,csak tudnám miért nem enged be a farmba???Már régen letudtam volna hiszen általában egy időpontban vagyok fent. Ugye hamarosan vissza áll minden???

13. Kékmadár1

14. Tökfejgyerek

Tökfejgyerek Utánpótlás-írogató

A főfarmon és a kergén is ugyan azon a ponton nem tudom kitörölni a kiskockát.4 farmot vetettem be hosszúérésőre és 1 farmon ment hiba nélkül(mindegyiknél hiányzik a beérett háromszög jelzés a fáknál a tölgyesen látható)Valaki megoldja hogy kitörölhető legyen ami most nem ment.Mert egyelőre erre az oldalra vagyunk küldve. id9469827

15. -zitu-

-zitu- Utánpótlás-írogató

Ez most komoly???? Nagyon sokan fogják abbahagyni ezt a játékot ha ez a verzió lesz! Ez egy ***!!!

16. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mit és honnan nem tudsz törölni?

Az átirányítást félre érthetted, mert pont erről az oldalról kértük, hogy ne ide, hanem a Unity topikba jelezzétek a hibákat.

https://board-hu.farmerama.com/thre...n-keresztül-csevegő.20284/page-5#post-1141522

17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Sajnos nem tudok játszani,az új verzióval.Többször is probáltam,a gépem nekem nem mai kislány,és akkor én decembertől le is huzhatom a lorot?A mai nap már nem lehet a Flest használni?,nem idegesítem magamat tovább ma,nagyon sajnálom mert több mint 10,éve játszom,még az íwiw,el kezdtem!Remélem,és bízom benne,hogy találtok megoldást,hogy mi is tudunk játszani!Köszönöm szépen,és legyen szép estétek.szöszi50 ID24825308

.csibe2000. kedveli ezt.
  18. maya

maya Fórumprofi

Nekem sem működik az egér sem egyáltalán nem mozdul semmi. Nem a gépen múlik. ID: 40511477

19. Tökfejgyerek

Tökfejgyerek Utánpótlás-írogató

20. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Fákat szeretnék ültetni, de csak egyesével tudom kitenni, nem működik a ctrl A kerge kertben nem tudom leszedni a hajókirándulást ID 40141954 Farm: gyöngyborsó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.