Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A név és jelszó beírása után kattintani kell a Belépés gombra. A farm elkezd tölteni. Ha most kattintasz a képernyő alján lévő Fórum feliratra, elvileg már bejelentkezve indítja a fórumot. Nekem sincs más ötletem, csak ez, hogy esetleg félreértelmezhetted Othep szavait: "de még nem lépsz be a játékba"; ami úgy értendő, hogy belépés után még nem jutottál el oda, hogy játszani tudsz.

rjolka és Othep kedveli ezt.
  2. te1966

te1966 Utánpótlás-írogató

Szia. Chrome-ban játszok Unity-ben ha küldeni akarok a barátokneve nem jelenik meg és le is fagy. Kliensben sem jelenek meg a nevek,de ott legalább nem fagyle. Játszok több farmon is de csak ezen nem jelenik meg. Flash-verzióban viszon el tudom küldeni. Akkor várok mig a játék alakul. Válaszodat köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Neked iss azt tudom tanácsolni, mint a feletted író gazdának:
    Térj vissza ajándékozáshoz Chrome-ban vagy Edge-ben ideiglenesen a Flash-verzióba decemberben, amíg a játék alakul.

gerendaimarika kedveli ezt.
  4. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Sziasztok! Nem látok senkinél ilyen problémát,csak nálam van?Eddig nem volt ilyen!Kéretlen extrém üzenetek jelennek meg a farmerama jobb oldalán,nagyon zavaró!Hogy lehet ezt megszüntetni? Köszi a választ előre is!

5. Othep

Szia.

Használj reklámblokkoló alkalmazást.
    Az internetről letölthető. Pl: AdBlock Plus.

6. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Ott sem működik! Ez már nagyon idegesítő!

7. Hektor1.

Hektor1. Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Nálam a játék mind netes mint a letöltött verzióban használhatatlan. Több hete próbálgatom de semmi változás. Mit tehetnék hogy működésre bírjam a átékot?
    Hektor1.

Judy1618 és mama051950 kedveli ezt.
  8. Othep

Szia ismét!

Flash-ben jól működik az ajándékküldés.
    Mi nem működik, mit tapasztalsz pontosan?
    Biztos, hogy Flash-ben játszol?
    Belépéskor a farmkeret jobb szélén kell kiválasztani a játékmódot: upload_2020-12-19_19-51-59.png

Ha Flash-ben vagy, takaríts, válts böngészőt.
    Ha pedig ellenőrzést kérsz, adj farmnevet, ID-t, anélkül nem megy!
    És adj akkor 1-2 szomszédnevet, hogy a kolléga kinek küldjön ajándékot esetleg!

9. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok! Az ajándékozó szezon játékom visszaállt a 0 szintre.
    Böbebaba60 ID: 4507014

10. Othep

Szia.

Olvasd el ezt az írást. Sok hasznos gondolatot tartalmaz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/page-69#post-1151234

Ezek után felveheted még a kapcsolatot Wolf Black gazdával is. Biztosan szívesen segít. Farmnév: Farmnév: (WF)Glopers

Nem tudom, a legújabb kliens verziót már ismered-e: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/

11. rjolka

rjolka Junior szaki

Igen, félreértettem, jól gondoltad. Így már sikerült belépnem, hálásan köszönöm a tippet. :)

Othep és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.
    A kollégák majd segítenek:

A kapcsolatfelvételi űrlapon az Általános kérdések tárgyat válaszd.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.

Részletezd konkrétan a problémát, legalább 140 karakterrel.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Megjegyzés: Mielőtt írsz a Supportnak, kérlek nekem is írd meg, miben játszol: Unity web / kliens / flash?

13. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Köszönöm szépen!
    Ismét a rendes állásban van!
    Unity webben játszom, kliens letöltés nélkül.

Othep kedveli ezt.
  14. Othep

Köszönöm, hogy visszajeleztél. :)

Böbebaba60 kedveli ezt.
  15. Alababa82

Alababa82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mit csináljak annak érdekében, hogy mobil eszközön is jól működjön a játék? Lassan tölt be.. Ha megszűnik a flash nem hiszem, hogy lesz türelmem a játékhoz. Eddig kb. 15 percig tartott learatnom. Most fél órába is beletelik..
    Ha lehet próbáljatok azokra is gondolni, aki esetleg máshol is játszik nem csak számítógépen vagy laptopon. Köszi

16. Loky55

Loky55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nálam szinte semmisem működik az ajándékokat sem tudom kinyitni sem a városban sem a rackónál így a városban elveszítem a heti ajándékot hiába léptem be.Köszi.

Judy1618 kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

A játékot folyamatosan javítják.
    A klienst is folyamatosan csiszolgatják, a legújabb verzió ez: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/
    Megteheted azt is, hogy Chrome-ban vagy Edge-ben visszatérsz ideiglenesen a Flash-verzióba decemberben, amíg a játék alakul. (A Mozilla nem mindig működik jól együtt már a Flash-hel).

A játékkeret jobb alsó sarkán lévő gombra kell kattintani a Flash verzió eléréséhez.

18. Mogyi

Mogyi Aktív író

Szia Othep!
    A Kliens legújabb verziójára hogyan tudok frissíteni? v. újból le kell tölteni? Ugyanis nekem nem jelenik meg a jelszókezelő.v.ez még csak teszt?

19. Othep

Szia Mogyi!

Nincs infónk arról, hogy újra kellene telepíteni.
    Pl. Nálam is magától frissült.
    De ha holnap sem fog neked működni, akkor tedd meg!
    Azért holnap, mert ma már ugye kikapcsolod, holnap indítod újra a gépet.
    Telepítés előtt viszont teljesen töröld le ezt a verziót a gépről.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/

Mogyi kedveli ezt.
  20. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Szia!
    Vásároltam Talányos tenyészetet (15 aranyért), sehol sem találom. A szezonjátékban nyertem Tenyészetet és Facsemetéket, ezeket sem találom! Többször is ki-beléptem, semmi! Ötpercenként lefagy a játék, élvezhetetlen az egész.
    papageno53, ID45016894

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.