Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Napsugaram!
    A disznó, mint állat átesett egy keresztelőn, és malacként kell keresned ezután a pajtában is, és a piacon is. Erről itt kaptunk hivatalos értesítést: https://board-hu.farmerama.com/threads/váratlan-névváltozás-a-játékban.19959/
    A kúriába azokat a dekorációs elemeket tudod kitenni, amelyek az ottani megnyitásnál a menüben áthúzás nélkül megjelennek.
    A Monokróm hatás áthúzva jelenik meg, tehát azt nem lehet kirakni, viszont a Rázd a fákat dekoráció kirakható, kérdés van-e 1*2 területnyi szabad helyed a kúriában?
    A ládákat miért nem tudod kinyitni? A váza alatti menüben, az elhasználódó fülön, a szűrőbe ha beírod a Lád szótöredéket, akkor csak a ládákat hozza fel, és tetszés szerint ki tudod nyitni azokat. Egy dologra ügyelj, ne kattogtass az egereddel a korábban megszokott gyors iramban, hanem várd ki amíg a kattintás hatása megtörténik, nehogy olyan dolgot is kattints, amit eredetileg nem szerettél volna.

2. Havasi_Gyopár

Szia ribizli4!
    A kollégám megkereste neked: a Hajótöröttek partja területen van a dekorációd.
    Középen, a név és ID-hez közel, kb. a harmadik sorban keresd.

ribizli4 kedveli ezt.
  3. ribizli4

ribizli4 Haladó

Nagyon szépen köszönöm!

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok unityvel játszom már de nem tudok levelekre válaszolni mert ez a része nálam nem jó legyetek szívesek megnézni mi lehet vele? elöre is köszönöm ID 1499302

5. Havasi_Gyopár

Szia dudute2!
    Sajnos ez a hiba még javításra vár.
    Kérjük, amíg az nem történik meg, a válaszodat "új levél írása" résznél írd meg.
    Türelmet kérünk, a hibák javítása folyamatban van.

Kuzdern és jófarmerlány kedveli ezt.
  6. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Sziasztok!

Nálam csak a letöltött kliens működik. Csütörtök óta nem jött levél az event mappába, pedig holnap kezdődnek az újak.
    Elméletileg:)

macika6913 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Még ma délután lesz eventismertető, a központ által megadott időpontban.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. macika6913

macika6913 Utánpótlás-írogató

Nekem a Kliens pár napja csak 100%-on pörög,de nem tölt be!Hát szerintem 7 év után itt a vége?Vagy van még esély rá hogy működni fog?

9. Kékmadár1

Szia!
    A kliens ha hibák ellenére működik. Ha korábban nálad működött akkor, javaslom töröld le és töltsd le újra.

Az alábbi topik első két hozzászólásában sok jótanács és hivatkosás olvasható segítségként.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/

macika6913 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. yokas

yokas Törzsjátékos

Üdv!

Játék betöltés után a képernyő negyed nagyságában folytatódik, nem lehet nagyobbra méretezni.
    Erre mi a megoldás?

11. Napsugaram

Napsugaram Járnitanuló

Köszönöm a segítségedet. A kitehetőket a kúriánál próbáltam kitenni mivel a leírásban az a hely szerepelt! A malacot megleltem. A kúriánál szoktam kibontani a ládákat, de ma a fő farmon sem nyiltak ki. Rákattintok és nem történik semmi sem! Ez másoknál is problémát okoz! Türelemmel vártam ( majd megoldódik). Ismételten nem nyíltak ki a ládák! Köszönöm szépen!

12. Kékmadár1

Szia!
    A letöltött kliens a játékablakának mérete szint teljesen egyezik az eddig megszokottal. Csak a farmkeret hiánya miatt látszik kisebbnek.

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Szia!
    ha a letöltött kliensben játszol, kérlek próbáld meg a régi Flash verzióból belépve kibontani a ládákat.
    A korábbi módon a böngésződben a farmra belépve a farmkeret jobb alsó sarkára kattintva léphetsz a Flash verzióval a játékba.

Kuzdern és macika6913 kedveli ezt.
  14. macika6913

macika6913 Utánpótlás-írogató

15. Kékmadár1

Kuzdern kedveli ezt.
  16. yokas

yokas Törzsjátékos

Arról beszéltem én is ....
    Fórum méretét azért mutattam meg, hogy LÁSSÁTOK milyen méretű a játék!

Mi a megoldás, mert rohadtul elegem van, hogy hónapok óta nem lehet normálisan játszani, úgy, hogy fizetek érte!

17. Kékmadár1

Lesz keret a klienshez a központ tájékoztatása alapján. Akkor pont akkora lesz mint az eddigi volt.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. yokas

yokas Törzsjátékos

Ez mikorra várható? Alapból úgy kellett volna bevezetni, amit inkább ráerőltetésnek lehet mondani az új verziót, hogy játszható legyen!
    Vicc, hogy lassan szemüveget kell venni hozzá...
    11 év alatt ide jutottunk...

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyítható a játék ablaka, a Beállításokban találsz egy Zoom funkciót.

yokas, -ágianyu33- és Kékmadár1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.