Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia anci091551!
    Mindig írjuk, és kérjük hogy ne halasszatok semmit az utolsó percekre.....
    Most van 16:30, te 26 perccel ezelőtt írtad a panaszodat, a szezonpontokat meg 16:00-ig lehetett beváltani.
    Sajnos visszamenőleg már jelezni sem tudjuk a BP-nek hogy netán rosszul jár az órájuk. mert nem tudunk semmit bizonyítani.
    Sajnálom, de ez a hajó már elment.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. anci091551

anci091551 Haladó

Én is nagyon sajnálom!Amikor azt leírtam,visszamentem, még mindig volt 1 perc. Szerintem 10-12 perc nem lehet az "utolsó" percek

3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Lehet azért nem tudtam belépni 2-4 között, mert zárt a szezon és túlpörgés volt?

Még van 1 kérdésem. Mikor jön el az az állapot, amikor a növénynemesítés elsőre elérhető, nem kell érte 2x egymás után belépnem a játékba. Még egyszer sem fordult elő amióta nincs Flash, hogy első belépésre elérhető volt a nemesítés.
    Másnak ezt a felesleges kört hogy sikerül kiküszöbölni?

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A hibák javítása folyamatosan zajlik, de a részletekről bővebbet nem tudunk.
    Kérlek, végezz el egy géptakarítást, CCleaner-rel amiről az alábbi linken is értesülhetsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy az alap csatni keveréssel baj van?...vagy csak nálam nem hozza be?
    Köszi a választ.
    times84 ID 2074117

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.3.21
  6. mkata1976

mkata1976 Fórum-zöldfülű

A felhő sorból csak az első 23 látható, a többi eltűnt és a héten már másodszor.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos igen.

A receptek megjelenése a mesterségek völgyében sajnos problémás.
    Elő kell csalogatnunk, amihez a következő lépések javasoltak:
    - át kell lépni másik szintre és ott kiválasztani egy receptet
    - át kell menni másik mesterségbe és ott is benézni különböző szintekre
    - ezt követően vissza kell menni az eredetileg tervezett termékhez - recepthez

times84 kedveli ezt.
  8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

9. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok! Légyszíves ha lehetséges a világító toronyból szedjétek már ki a Bombasztikus ajándékot.Nagyon szépen köszönöm! -Szemecske-
    ID:30023877

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérésednek eleget tettem.

A Játék beállításai menüben átváltottam az egérkurzor állapotát. Így tudtam én is kitörölni a tárgyat.
    Meghagytam ezt a beállítást, így ha neked ez nem megfelelő, akkor kapcsold vissza nyugodtan.

11. monster_02

monster_02 Junior szaki

Sziasztok...Valaki megtudja magyarázni ezt az állandó lefagyásokat , már eltelt egy pár hónap és nem értem miért nem lehet ezeket a hibákat javítani ,van úgy ,hogy 10. percenként fagy le , akkor ki be kell lépni ,hogy újra működjön és a felhő sort is csak akkor lehet leszedni ha ki -be lépek... és ez nem csak nálam van , mert mások is panaszkodnak ...ja és nem a gépem a hibás ...hát csak várunk várunk ,hogy történjen valami ,,,jó lenne ha jó lenne...

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    A rendszeres gépkarbantartással jelentősen ritkíthatók a lefagyások.
    Vizsgáld meg, hogy milyen programok futnak a háttérben és ha kell szakember segítségét is igénybe véve le kell azokat állítani, amelyek nem kellenek, hogy mindig fussanak.

13. monster_02

monster_02 Junior szaki

Hát köszi ezt a választ vártam...2010. óta játszom ,,és feltételezed ,hogy ezeket nem tudom,, azt magyarázd meg akkor ,hogy mondjuk semmit nem csináltam a géppel délelött tökéletesen működik délután már nem .. és csak mondom már többet takaritom a gépet mint a lakásom.....nem kéne így lekezelni a játékosokat, hát köszi csak ennyi , nincs értelme panaszkodni..

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Örülök neki, hogy ismered az összes olyan praktikát, amely a játékodat segíti.
    Javaslom, hogy alkalmazd is azokat, és nem felhúzni az orrodat.
    Ilyen ügyekben mi, moderátorok csak segíteni, vagy tanácsot adni tudunk, de nem megoldani azokat.
    Az, hogy a nap egyik időszakában jobban megy a játék, mint egy másik napszakban, az attól is függhet, hogy milyen az internet szolgáltatásod.
    Ha az is rendben van, akkor nézd meg és ellenőrizd, vagy fordulj kérlek egy szakszervízhez, hogy a játékhoz szükséges gép-kapacitási feltételek is megvannak-e nálad, avagy milyen lépéseket tehetsz a játékod javulásáért.

akire13 kedveli ezt.
  15. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nincs a Jack boltjában horror paradicsom ól, vagy csak én nem látom - jó lenne még egy-kettő pluszban...

16. Swallow

17. akire13

akire13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Moderátorok!
    Sziasztok Játékosok!

Számomra a játék elvesztette a "varázsát". Ma pld. egyáltalán nem működik, kb. 15-ször indítottam újra, de ahogy meg akarok nyitni valamit lefagy, és csak napraforgókat látok, meg rohanó birkákat, aztán semmi. A háttérben nem megy semmi, a gépet kétszer újra indítottam. Az új verzió egyébként is gyenge - mielőtt a gépemet tartanád annak, karácsonyra kaptam egy elég jó kis új "játékszert" -, szóval valami nem stimmel. Korábbi moderátori ajánlásokra csináltam néhány beállítást is. Már nem kikapcsol a játék, hanem idegesít. Persze erre mindenki mondhatja, hogy ez az én problémám. Az utóbbi két hétben már nagyon akadozva működött, kb. mire "rendbe tettem" a birtokomat, 4-5-ször kellett újból és újból belépnem. Ma viszont lehetetlen bármit is kezdeni vele, azonnal lefagy.
    Nem bántva a játék működtetőit és a moderátorokat, de biztos, hogy nekünk kellene megvenni az új gépeket a játékhoz? A régi verzió nagyon jól működött, és gondolom sokan nem fogják egyik napról a másikra lecserélni a kütyüjüket.

Bocs, ez csak egy észrevétel, nem megbántva senkit.
    Szép napot mindenkinek!

zigus46, adry_02 és zigus kedveli ezt.
  18. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Sajnos a mai napon 5 percenként fagy le a játék, dobálja fel a várakozás táblát. Ez így nem kezelhető, csak bosszantó, haladás csiga lassúságú....az eventezés meg álom. Azt hiszem nem éri meg kínlódni és bosszankodni, ha lehetetlen elérni a kitűzött célt. Reggel óta folyamatosan ez van Sikeres játékot annak, akinél akadálymentesen működik!

zigus46, adry_02 és zigus kedveli ezt.
  19. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Nagyon szépen köszönöm! Örök hálám!Legyen szép napod!

20. Swallow

Szia!

Ezt inkább a panaszkönyvbe kellett volna megírod. Kérlek, írd majd meg oda is.
    Ha teheted, kérlek próbáld meg több böngészőben (Mozilla, Google Chrome, Opera) is megpróbálni a játék használhatóságát.
    Nálam fut a játék, másnál is ahogyan a csevegőkben is olvasni lehet. Én például Google Chrome-t használok és megy a játék mint azt már írtam.
    Próbálkozz kérlek, ne add fel!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.