Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Szia!
    A nyulat nem láttam, de Fecske Ferkó tök cuki ahogy rázza a seggét xD

Fätum kedveli ezt.
  2. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Nálam is csak a fecske jár, nagyon tetszik.
    Kapkodjátok csak, számolja ;)
    R

3. Vincüske

Vincüske Fórum-zöldfülű

Kedves Játékkészítők !:D
    Még nem sikerült rájönnöm mire való a vidám madárka de nagyon szuper jó ötletnek tartom mert megvidámította a lelkemet szívemet vidám megjelenésével és azt hiszem még rá is mosolyogtam ebben a Covid vírustól sújtotta világban jól esett a lelkemnek szívemnek a megjelenése csak annyit szeretnék mondani KÖSZÖNÖM! :D

fcsilla és kozsu4242 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Naptár van előtted?

.dina1. kedveli ezt.
  5. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

És ötször kell rákattintani, akkor ad valamit, nekem egy szerszámot adott :) Amikor rákattintasz megáll, majd kiírja, hányadik megállitásnál tartasz, és eltűnik, kb 1 perc múlva megint kezdi a röpködést :)

kozsu4242 kedveli ezt.
  6. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Sziasztok Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudnék farmmunkásokat venni.Csak bankkártyám van, viszont ott csak maestro van. nekem pedig visa kártyám van.
    yoda1215
    33033100

7. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    A bank felületén, válaszd ki a "Fizetés Hitelkártya segítségével" opciót. Ennél az opciónál lehetőséged adódik visa kártyával vásárolni.
    b1.png

Kiválasztás után, a kártya típusnál válaszd ki a VISA-t:
    b3.png

Amennyiben nem jelenik meg a "Fizetés Hitelkártya segítségével" opció, akkor kattints a "Több fizetési mód" opcióra. Ekkor megjelenik az összes fizetési opció, köztük a "Fizetés Hitelkártya segítségével" opció is:
    b_45.png

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  8. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Köszönöm szépen

ChocoBounty kedveli ezt.
  9. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Nem jelennek meg a munkásaim. Az állapotnál azt írja, hogy nincsenek csomagjaim. Pedig azt írta hogy megszereztem. A kártya adatai el is vannak mentve. Nem értem most mi van.
    yoda 1215
    33033100

10. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Amennyiben megvásároltad a "„Szezonmunka”: munkások csomagban" csomagot, kérlek frissítsd a játékodat F5 billentyű segítségével, kliens esetében pedig lépj ki és lépj be vissza.

Kérlek, próbálj meg a CCleaner nevű programmal egy tisztítást végezni a gépeden.
    A géped tisztításához részletes információkat itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

A CCleaner egy ingyenes letölthető program. Amennyiben segítségre van szükséged, és van rá lehetőséged, környezetedben lévőktől kérj segítséget és töltsétek le közösen, és indítsátok el a programot, amely elvégzi a tisztítást a gépeden.

Amennyiben így sem jelennek meg nálad a megvásárolt munkások, kérlek, jelezz vissza.

11. Vincüske

Vincüske Fórum-zöldfülű

Igen , köszi már közben rájöttem miért röpköd de igy még hasznos is!:D további szép napot! :inlove:

Havasi_Gyopár és fcsilla kedveli ezt.
  12. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

A kismadár nagyon cuki lett, imádom! Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok!:):inlove:

13. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Mikor a propellert akarom kirakni a mammutfákra, és jön a repülő, sokszor csinálja, hogy beáll a repülő a képernyő közepére, megnő, és ott is marad. Úgy tudom eltüntetni, hogy teljesen kilépek. Van ennek más módja is?
    Köszönöm a segítséget.

14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kacsa Kata animációját nem lehet kikapcsolni. Egy frissítéssel orvosolható a probléma.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. Szilvento

Szilvento Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most vettem 750 farmaranyat és 4190-ft helyett levont 7445-ft-ot! Hogy lehet??

16. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen

17. Swallow

Szia!

Magyarországról játszol?
    A banki vásárlási felületeden milyen zászlót látsz?

18. Szilvento

Szia. Igen innen Magyarországról játszom a banki vásárlási felületen rendesen a magyar zászló van,úgyhogy ezért nem értem eddig még nem volt ilyen problémám.

19. Swallow

Sajnos ebben az ügyben, itt a fórumon nem tudunk neked segíteni. Kérlek, keresd fel a játék supportját és írd meg nekik a problémádat.
    [​IMG]A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterben.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát. Ők pontosan leírják a teendőket.
    A megírt leveledben csatolhatod, a vásárlásról szóló visszaigazolást is.

20. Szilvento

Rendben. Gondoltam,hogy nekik kell írnom. Köszönöm szépen a segítséget. További szép napot . Kellemes Húsvéti Ünnepeket.

Havasi_Gyopár és Swallow kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.