Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krisfúl

krisfúl Fórum-zöldfülű

Szia!
    köszönöm a segítséged.
    Valóban, nem váltottam még ki mindkettőt.Igyekszem pótolni ezt a hiányosságot.
    Köszönöm a segítséged.:inlove:

Othep kedveli ezt.
  2. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Nem találom az alap Kertészeti robotikát meg tudnátok nézni merre is ténfereg?
    Köszönöm

Vik
    ID: 21324999

3. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    A raktáradban található meg.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. kadam82

kadam82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémában: végigvittem a foltvarrós feladatot, a felhősort is feloldottam, a Kertészeti robotika benn van a raktáramban, de mégse tudom felrakni a felhőre. Mit csináltam rosszul?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Gazda: kadam82
    ID: 10961216

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A kertészeti robotika fejlesztéseit is kiváltottad a boltból? Mert csak úgy tehető a felhőre, ha kiváltod a 2 fejlesztést is, összeépíted, s akkor a felhőre tudod tenni. :)

HéricsBáró és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. cSoki096

cSoki096 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

A party pörgetéssel kapcsolatban irok, a forgatásnál nyertem 2 party pörgetést de nem irta jóvá. 8 volt és annyi is maradt. Ezt máskor is észrevettem, hogy nem kaptam meg, úgyhogy kifejezetten figyelem, hogy hozzá számolja-e.
    Szeretném ha ez javitásra kerülne.
    ID. 7614179 cSoki096

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte a pörgetésedet, és az alábbiakat állapította meg.
    Az esti pörgetésed előtt (2021-05-31 21:04:39 órakor) volt 7+1 party pörgetésed - a normál pörgetésen kaptál +1 db-ot
    többek között, mert normál pörgetéseidet is használtad.
    Majd a party keréken 3 pörgetést indítottál, ahol az egyikből 2 party pörgetést kaptál, ami a számítások szerint: 8-3+2=7 party pörgetés, és ez a számok alapján is 7 pörgetés, az ellenőrzési logban is 7 pörgetés szerepel záró adatként.
    Ergo, ami jár, azt megkaptad.

8. kadam82

Szia,

Mivel csak 126 csillagom jött össze, így elnyomtam 110-et farmmunkás kuponra. Ezt nem is tudtam, hogy a felhőhöz mind2 fejlesztő kell, azt hittem csak a részfeladatért kapott Kertészeti robotika is felrakható. Annyi idő meg már nincs is hátra az eventből, hogy elegendő csillagot szedjek össze a 2 fejlesztéshez. Még akkor se sikerült volna, ha nem szórom el a csillagot kuponra. Nem értem miért ilyen nehezek ezek a foltvarrós eventek, már az előzőt se sikerült kimaxolni, pedig a mostaninál is folyamatosan termeltem az event növényt, örültem, hogy a felhősor is összejött. De akkor sajnos ezek szerint most se sikerül.

9. Havasi_Gyopár

Szia kadam82!
    Sajnálom, hogy te is a felületes olvasás áldozata lettél, pedig az event leírásban egyértelműen szerepel, hogy milyen dekor való a felhőre. A csevegőben is többen írták, és figyelmeztették egymást, hogy mindkét fejlesztést fel kell pakolni az alapra, hogy feltehessük a felhőre.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-v-2021-május.21231/#post-1202049
    Valóban több extrát kellett igénybe venni, és speciálisan a csillagos érmékre taktikázni azoknak, akiknek sikerült több mindent szerezni az eventből.
    Ezért is tanácsos az event csevegőt is figyelemmel kísérni mindig, mert onnan is sok hasznos tanácsot tudunk szerezni a sikeresebb játékhoz.
    Például erre gondolok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-v-eventcsevegő.21230/page-5#post-1202433

10. kadam82

Szia,

Valóban nem olvastam át tüzetesen az event leírást meg az event csevegőt, mivel már több mint 10 éve játszok a játékkal, láttam már ilyen eventet, gondoltam ez is hasonlóan működik, mint a korábbiak. A fene se gondolta volna, hogy egy ilyen csavar is belekerül, nem elég, ha vki kimaxolja a felhőig, de mégse tudja használni, mert nem szerzett elég csillagot.
    Esetleg megoldható lenne-e az, hogy visszaállítjátok a 110 csillagot, amiért vettem a farm munkás kupont? Nem használtam még fel azt. Megpróbálnám a maradék időben összekaparni a hiányzó mennyiséget a fejlesztésekhez.

Gazda: kadam82
    ID: 10961216

11. cucuska1

cucuska1 Fórum-zöldfülű

Szia! már napok óta nem tudok a Boldog foltoknál a játékba bejutni.A malomba még minden rendbe,de utána lefagy és nem tudok tovább menni.Ez a betöltő virág már nagyon idegesítő,állandóan ki-be lépkedek.köszönöm a segítséget előre is. cucuska1 ID:1245944

Bocsi,ha nem jó helyre írtam

12. Havasi_Gyopár

Szia kadam82!
    Sajnos azt nem áll módunkban megtenni nekünk itt a fórumon, de azt sem garantálhatom, hogy a supporton lehetne.
    Írj nekik, hátha mégis meg tudják oldani.
    A supportot a jobb felső sarokban a ?! -jelnél levő ! -jel ikonnál tudod elővarázsolni. és a lejövő ablakban az Általános kérdések sort jelöld be, és írd le a problémádat legalább 140 karakterben. Azt a e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    A kolléga is dolgozó a VV-ban, meg más is írhat és kérhet probléma megoldást a supporttól, tehát nincs rá garancia, hogy az event vége előtt olvasni tudja az írásodat. De egy próbát megér.

kadam82 kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Szia!
    Egy géptisztítás CCleanerrel sok bosszúságtól megkímél.
    Ha weben játszol próbáld meg másik böngészővel.
    Ha wifin játszol, próbáld ki kábellel.
    Ha kisebb teljesítményű a géped, akkor nézd meg a játékot kliensen.
    Adott esetben nem árt szakemberrel is megnézetni a gépedet, hátha tud segíteni, mert mi a távolból nem tudjuk megnézni a gépedet, hogy min kell esetleg változtatni.

14. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítséget és információt szeretnék kérni!
    Huawei T3 tabletnél mit kell tenni, hogy Farmeramát lehessen vele játszani?
    Nem tölt be a játék.
    Le kell tölteni hozzá valami?
    Előre köszönöm a segítséget!
    Böbebaba60 ID: 4507014

15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Milyen böngészővel próbáltad meg a belépést a játékba?

16. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Szia!
    Google Chrome web-en, nem kliensen.

17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Microsoft Edge böngészővel próbáld meg. Ha nincs le kell tölteni.

18. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm!

19. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Adminisztrátor, Moderátor!

Lenne egy kérdésem, aminek a lényege, hogy arra gondolt-e költő, mint én, az olvasó.
    A tenyésztős event felhőjének leírásánál ez is szerepel:
    • 25% CSP bónusz, Hatóidő: 06:00 óra
    Ez azt jelenti, hogy azok a dekorok, amik csp-t adnak, 25%-kal többet adnak aktiválástól számított 6 órán át?

Válaszod igen köszönve:

mandityalexandra

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Szia mandityalexandra!
    Kérdésben a felelet! Igen, jól gondoltad. :D

HéricsBáró és mandityalexandra kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.