Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! a keksztolvaj eventnél a 3 feladat a cukros alma órák óta ,nem ad felröppenőt a rendszer. megnéznétek???? köszi

2. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Szia!

Szeretném megvenni a Magyal felhősort, de valamiért nem engedi. A hírek felületén nem jelenik meg csak a paszulynál de hiába kattintok rá nem reagál. Onnan gondolom hogy nincs meg nekem mert nem jelenik meg rajta az a "kis fül" amivel betenném a kedvencekbe.:oops:

zsilinszkiorsi ID:34016932

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a főfarmon ad.
    Felröppenő:

Cukormázas alma

Felröppenhet:
    az alábbi területeken: kizárólag a főfarmon
    az alábbiakból: növényekből, fákból

4. babi358

babi358 Fórummogul

köszi , közben elolvastam még egyszer. köszike

Ninett79 kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy db felhősort nem lehet az egyedi ajánlatokban ma megvásárolni.

Minden ajánlat, ami a farmon megvehető, az 2 felhősort tartalmaz. Olyan felhősorokat párban, melyekkel nem rendelkezik a játékos a gazdaságában.

A Magyal felhősor azért nem jelenik meg egyetlen ajánlatban sem, mert a párja, melyet megalkottak a készítők hozzá, már megvan nálad.

A paszulyon látod csak a felhősort, de az ikonját kattintva nem visz a boltba, a bankba.

Majd az akció után a paszulyról is eltűnik. Addig ne foglalkozz vele.

Lesz vásárlási lehetőség valamikor. Várj rá türelmesen.

Köszönöm.

Fätum és zsilinszkiorsi kedveli ezt.
  6. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Most már értem. Elnézést a zavarásért, azt hittem nálam van a hiba. Köszönöm szépen a segítséget, szép estét :)

7. mamarygen

Nem zavartál.

Ezeket az összefüggéseket mi is csak éles helyzetben tapasztaltuk.
    Nem kaptunk előzetes leírást, mert ez az ajánlati csomagköteg egyénenként kerül a farmokra.

Talán segít másoknak is a kérdésedre adott válasz, Te is hozzájárulsz így az információ továbbításához. :)

zsilinszkiorsi és Fätum kedveli ezt.
  8. asszony48

asszony48 Aktív író

Segitséget szeretnék kérni ,le arattam a jégkrémet és nem jelt meg a raktárban meg tunátok nézni köszönöm ID8027799,

9. asszony48

asszony48 Aktív író

Ez nagyon szomorú igy el veszett egy aratásom .köszönöm

10. mamarygen

Szia!

Nincs az aratásokról adat az ellenőrző panelen, így a tételes állapot aratás előtt, majd aratás után nem vethető össze.

Van néhány adat azonban, aminek alapján tehetünk feltételezést, ami segítheti az aktuális helyzet elemzését.

Ma kora hajnalban: 2021-12-11-én 04:10:41 órakor arattál a főfarmon.
    Azonnal betértél a malomba, majd fagyasztott gyümölcsöt kevertél a jégkrémvirágaidból. (510 db)
    Maradt a pajtában 112 db növény. Ebből elültettél 47 magot, az mostanában lesz beérve.
    A vetőtábládon van 65 növény a jégkrémvirágból.

Ezek az adatok így a malom és a mostani állapot összevetéséből azt jelzik, volt növényed, de a java részét fel is használtad.
    NEM tűnt el, nem ért kár.

Fontos az is, milyen területegységen ültetsz a két lehetséges eventező részen. Ez sok növényt jelenthet, ha nem 2*2-es, hanem 1*1-es területre használod a növényt, a terméket a bónuszfiókban.

Remélem megnyugszol és játszol tovább is, megfogadva a javaslatot.
    Együttműködésedet köszönöm.

Fätum kedveli ezt.
  11. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Bocsi a zavarásét, de van gy picike kis problémám.A felső soromon megjelent 1 db. megvehető felhőcske Nyári szellő néven, de nem tudom megvenni, mert nincs rajta a kosár, illetve a + jel sem. Nem tusom mi ez. ID. számom 1739892. Segítségeteket előre is köszönöm.

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

2021. december 10-én, tegnap egyéni ajánlatok érkeztek olyan farmokra, melyeken néhány felhősor még nincsen meg.

Minden ajánlat 2 felhősort tartalmaz.

Van(nak) az akcióban szereplő olyan felhősor(ok) a paszulyon, és csak ott láthatók, melyek egy vagy két másik csomagnak a részei.
    De páratlan db-számúak a mostani összeállítás kínálataiból.
    Mert a párjuk, az a felhősor, ami nem látható, az már a játékos tulajdonában van, használja a pár másik elemét.
    Most így, magukban nem vásárolhatók meg.

Zöld az ikonjuk a paszulyon, nem reagálnak kattintásra.
    Ezek "csonka" ajánlati összetevők, az akciót követően majd nem zavarják a "rendes" játékmenetet.

13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Köszönöm a válaszodat, nekem nem is jelent meg az ajánlat, csak ez a felhőcske a paszulyomon jelent meg, és ezért nem értettem. Legyen szép napod

Othep kedveli ezt.
  14. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Szeretném megkérdezni, hogy amikor belépek a játékba, és elindul a számláló akkor nem tölt be mindent?
    Ugyanis,amikor egyik szántóról át akarok menni a másikra, akkor újra indul a számláló és csak a 100% után enged tovább.És ez úgy van minden egyik helyről a másikra átlépésnél.Nem új dolog ez, csak már a mai napon ez már nagyon hosszúra nyúlt.Ezért tettem szóvá.

15. oroszso

oroszso Járnitanuló

Nem kaptam édes ánizs magot. Ikon van, de 0. oroszso ID: 4148585 Többször frissítettem. Csináltam egy tisztítást a gépen, és most már ok.

Utoljára szerkesztett: 11.12.21
  16. Othep

Szia.

Alapvetően mindig az az oldal töltődik be, amire éppen rálépünk.

Úgy gondolom, lelassulhatott az internet-kapcsolatod, mert ellenkező esetben, ezt a számlálót nem is kéne látnunk, vagy nagyon gyorsnak kéne lennie.
    Annyit megtehetsz (ha még nem történt meg), hogy a Beállításoknál kikapcsolod az animációt, illetve alacsonyra vagy közepesre állítod a grafikai minőséget.
    Ha kevesebb mozgó kütyünek kell betöltődnie, az meggyorsítja a folyamatot.
    Kipróbálhatod a kábelről való netezést is a wi-fi helyett, erősebb a rádiójel, ami szintén segíti a betöltődést.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Örülök, hogy közben megtaláltad!
    Én is ezt tudtam volna javasolni, mivel láttuk az ellenőrzéskor, 2021-12-11-én 14:05:26 órakor kaptad meg őket.

18. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Sziasztok!
    ocsi,hogy ideírok,de nem találom a csevegőt.Mindegy,másnál is ilyen gyalázatosan jön a szívószál? Egy-kettő a mai napon,szóval el vagyok keseredve,Id.19987092

19. Othep

Szia.

Íme a Csevegő (Aktuális témák megbeszélése fórumrész:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sarkvidéki-parti-eventcsevegő.21826/page-6

Valóban nem jön jól eventnövényből most a felröppenő.

Játékostapasztalat alapján érdemesebb 20 órás fákat kihelyezni, azok most jobban adják...

Itt pedig olvashatsz arról, hogy érdemes felröpigondok esetére rózsát kinemesíteni: https://board-hu.farmerama.com/thre...körös-event-csevegő.21824/page-6#post-1234309 (Fatum gazdatárstól).
    A nemesítés fontosságáról olvashatsz minden eventcsevegő elején, az eventsegédletben: https://board-hu.farmerama.com/threads/sarkvidéki-parti-eventcsevegő.21826/

20. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Köszönöm a segítéget!
    Oly rég játszom,hogy már el is felejtettem a 0 perces hagymát.Még egyszer köszi.

jófarmerlány és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.