Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nekem csak unity kliens van...sajnos.Mert sok a bajom vele.Nagyon soksor ki-be léptem,gondolhatod,sokat ér most ez a tenyésztés.Se event óra,se a kupi mellett,se a híreknél.Őrület.Oda többszáz szupertápom?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nálam nincs,a traktor és a tenyésztés között csak a szezon tábla van.Annyira jó,hogy sokan segítenének,de valami hiba van a farmomnál.Kattintottam én már mindenre.Várom,hogy egy arra alkalmas ember bemenjen a farmra és megnézze.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem ment kárba semmi értéked.

A tenyésztős felületen ez látszik, a képet nálad készítettem:

Beszállítás a következő feladat, a zöld gombbal.

fraugragon.png

4. cemá2002

cemá2002 Haladó

sziasztok, nálam dettó nem jelenik meg sehol a tenyésztés event. cemá2002 id:23659120

többszöri újraindításra megjelent :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.22
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Eventórában és a tenyésztős event ikonjában:

event neve az eventórában.png ikonban.png

A képek a farmodon készültek.

cemá2002 kedveli ezt.
  6. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Ezt a képet ha én is láthatnám a farmomon örülnék.DE! Nics eventórán az ikon,nincs a főfarmon az ikon,a hírek felületén sincs semmi tenyésztési event.Ha nem tudom bedobálni az érméket és az állatokat veszett kb 600 szupertápom,az új ólak kivételének a lehetősége!Klienssel játszom,mert a gép nem bírta a változást anno.Már minden tippet,ötletet kipróbáltam.***Nincs más megoldás úgy látom.Hiába lépek ki-be.Még azt megpróbálom,hgy kikapcsolom a gépet,csinálok egy tisztítást rajta.Hátha sikerűl...

7. cemá2002

cemá2002 Haladó

nálam úgy lett meg, hogy egy másik farmomat indítottam el, utána a főfarmon már látszott.

8. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Köszönöm! Megnéztem.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. olahkatus1

olahkatus1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Először is B.U.É.K. Ma elértem a Bahán a 600-as szintet,azt kérdezném van-e tovább??,mertazt írja elértem a legmagasabb szintet.Farmnév:eek:lahkatus1 ID:8458267 Köszönöm,ha válaszoltok.

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Köszönjük, neked is BUÉK!
    Jelenleg nem tudsz tovább szintet lépni,de érdemes tovább is gyüjteni a bahama TP-ket, mert ha netán új szinteket vezetnek be,akkor a meglévő pontjaid után fogsz szintet ugrani.

olahkatus1 kedveli ezt.
  11. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni,hogyan tudom a játék képernyőjét nAGYOBBRA ÁLLÍTANI? Jelenleg ugyanis a kezdő képernyő belépés után összemegy,fent nem enged állítani, csak a kis képernyő világít.Már újra telepítettem a játékot is, de nem változott. Köszönom és BÚÉK!Id::19987092

12. olahkatus1

olahkatus1 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a választ.

smoldering kedveli ezt.
  13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Köszönjük, neked is boldog új évet!

Enciklopédia: billentyűzet segítése ismertetőben van tanács:
    Tartsd lenyomva a CTRL billentyűt és használd az egér görgőjét úgy mozgatva, hogy a kis méretű képen van a kurzor!
    Más megoldás is szóba jöhet, ha webes felületen játszol:
    A böngésző menüjében, jobbra fent, a 3 pont egymás alatt illetve 3 vízszintes vonal (böngészőtől függően) alkalmas a menü megnyitására,a böngésző beállítására.
    A lenyíló opciókban a nagyítás méretén sorban lehet változtatni a 100 % használatával!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Köszonom, nekem ez nem jött be, ráadásul kliensben játszom

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kliensben a Beállítások menüben tudsz nagyítani, vagy használhatod a Ctrl + és Ctrl - billentyűket is.

16. -Pancsi2000-

-Pancsi2000- Járnitanuló

Szia!
    Renzó bódéjából megvettem a Józsué fa fejlesztést és sajnos nem engedi rátenni. Ilyenkor mi a teendő?
    -Pancsi2000- ID: 10934527 Elöre is kösz a választ

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Renzónál alapfával együtt kapjuk a fejlesztést.
    Tedd ki a nyereményed egy üres területre.

18. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- vagyok . Szeretném megtudni mikor lesz Baby Boom mert azt várom. Nincs sehol kiírva. Kérek szépen választ. Köszönöm.

19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Boom most is van még 33 óráig.
    1 tápos tenyésztés majd holnaptól.
    Eventóra-jelenlegi eventek.
    Hivatalos-esetleg előre tervezés ha olvasod. :)

20. -Pancsi2000-

-Pancsi2000- Járnitanuló

Köszönöm szépen így már kitehető.

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.