Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hofeher2

hofeher2 Utánpótlás-írogató

Érdeklődnék mikor jön el az az idő amikor csökken a hibbák száma és nem nő.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A játékot folyamatosan javítják, csiszolják.
    Sajnos nem vagyunk jövőbelátóak, így nem tudjuk megmondani, hogy mi az, amire Te vársz pontosan.
    Apró hibák voltak, vannak, és lesznek is, de alapjába véve a játék hibamentesen működik jelenleg is.

3. babi358

babi358 Fórummogul

köszönöm

4. bartokmagdolna56

bartokmagdolna56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok eltűnt kb,40 db farmaranyam tudtommal nem vásároltam semmit az utóbbi időben így is olyan nehéz összegyűjteni most meg csak eltűnik.ID:12414155

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2022-02-17 19:00:31-kor 42 FA-ért egy alap felhősort váltottál ki (7-es számút).

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. bartokmagdolna56

7. bartokmagdolna56

Én lehet hogy amnéziás vagyok detovábbra sem emlékszem vásárlásra felhősort nem is szoktam venni farm aranyért na mindegy így jártam valaki más vásárol helyettem.Köszi a választ.

Én lehet hogy amnéziás vagyok detovábbra sem emlékszem vásárlásra felhősort nem is szoktam venni farm aranyért na mindegy így jártam valaki más vásárol helyettem.Köszi a választ.Még annyi hogy a hetes felhősorom rég megvan ezért nem kellett vásárolni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.2.22
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell ahhoz "amnéziás betegség". Ne bántsd magad!

A felhősorok kézi aratása során véletlenül is lehet kattintani egy kék alapszínű farmos ikonos felhősor nagy ikonra.
    DE! Van, kapunk figyelemfelhívó infós buborékot, hogy valóban megvesszük-e az adott mennyiségű farmaranyért. Ha nem vagyunk elég figyelmesek, akkor bizony a levonás megtörténik!

A kék alapszínű fő ikon jelentése, vásárolható lehetőség.

Ilyen több is van az égig érő paszulysoron.

Ezt a sort vetted meg, ahogyan a Kollégám is írta számodra 42 FA-ért:

bartókmagdolna.png

Ebben a linkben találod a felhősor leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1930
    Tekintsd át, olvasd el, kérlek szépen!

9. =Andulka=

=Andulka= Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Prémium gazdaként nem működik a turbó malom, bár a városi felületen jelzi hogy aktív.
    Nézzetek utána kérlek.
    =Andulka=
    ID: 10429720

10. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Meg tudná mondani, hogy hogy megnézni mióta vagyok tag a játékban?

11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

semmirevaló kedveli ezt.
  12. smoldering

Szia!
    Türelmedet kérjük, jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kollega!

13. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

14. smoldering

Egyszerű lehetőség, megkeresed az e-mail fiókodat, amikor és amivel regisztráltál, ott megtalálod a keresett időpontot.

15. smoldering

Azért látsz "rossz" időt, mert közben lejárt a prémiumod, és vettél újat, (lehet, hogy a rendszer tette), de a lényeg, hogy míg lejárt prémiumod volt, addig indítottál el egy keverést, illetve a korábbi is ez alapján kalkulálódik, mert lejárt.
    Tanácsolom, hogy, ha picit befektetsz, veszel 1 havi malomelőfizetést pluszban, akkor mindig csak azaz 1-2 óra ketyeg le belőle, míg nincs aktív prémiumod, viszont folyamatos a malomelőfizetés, így mindig azzal fog kalkulálni a gép.

16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Lehetséges, hogy buta a kérdésem : A Tiki-boltból eltávolításra kerülő tigriskifutó hatással lesz a pajtámban lévő 52 db-ra? Konkrét kérdésem : A Maja majmok szentélyében újra ki kell váltanom a hozzáférést Arany Banánért vagy banánokért?

17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ez a friss közlemény, a titokállatból szokásos állattá minősítik a tigrist. Ennek az a folytatása, hogy bekerül majd a maja templomba, és arany banánért lehet a szobrot (a szobrot- hozzáférést) kiváltani, majd a tikiboltban csp-ért megvenni az esetleges többi ólat a termeléshez.
    Ez a változás a pajtádban levő tigriskifutókra nem lesz hatással. Azok meg maradnak.

SnéDóri kedveli ezt.
  18. tofi7f

tofi7f Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 2 napja rettentően le van lassúlva nálam a játék. annyira, hogy a karnevál event utolsó játékait se tudtam eljátszani. Az aratásnál is nagyon lassan arat, és szinte kín ültetni. Próbáltam frissíteni, ki-be lépni, semmi változás.

19. Szöszmösz82

Szöszmösz82 Fórum-zöldfülű

Szép estét mindenkinek! Az új felhősorhoz nem találom az egyik kitehető képet"Nagymenő" Van nekem olyan? Kérlek segítsetek megtalálni.Köszönöm a segitséget,további szép estét! ID 16637546

20. Szia!
    Segítséget szeretnék kérni, mert nem találom a Nagymenő dekort!
    Kissné_Bartus_Eszter
    11041043
    Köszönöm!

bazsge kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.