Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bizonyára kicsit kómás voltál (2022-03-08 10:32:09) , mert fókát sikerült venni, de tényleg 2 db és tényleg narancs (50 FA értékben)

Ms.AbyZu és SnéDóri kedveli ezt.
  2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nagyon köszönöm Tamás, fél 11-kor ez szégyenletes :) Több kávét kell innom.

Kuzdern kedveli ezt.
  3. Juci197

Juci197 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Ma reggel learattam a "tiki ólakat" és "tiki fáimat"de nem találom sehol, pedig különleges is volt közte, ahogy láttam egy pillanatra. Ugyanis táphiány miatt gyorsan le is szedtem őket.Légyszi nézzetek utána, hogy mi lett belőle, illetve mivé alakult :)
    Köszi
    ID :2182977

4. |Tamás|

Szia!

Ma hajnalban az alábbiak fejlődtek ki különböző titokzatos dolgokból: Homoktövisfa, Tölgyfa XXL, Egérlyuk 3. szint: piros, Strucckarám 3. szint: piros, Menyétodú, Denevérbarlang, Galambdúc, Bagolyvár, Citromfa XXL, Japán naspolyafa, Sárgabarackfa XXL, Mandulafenyő XXL

5. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Moderátor, Adminisztrátor!

Az imént vásároltam Turbómalmot melynek következtében a dzsinnél szintet léptem és kaptam egy "?" Dzsin ládát, ami egyből ki is nyílik, így a tájékoztató ablakból lehet megtudni, hogy mi volt benne. Elkövettem azt a "gyönyörűséget", hogy egyből be is zártam, nem olvastam el. A bal oldolai menüben próbáltam megnézni, hogy milyen dekor lehetett ott, de nem jöttem rá, nincs új köztük, pedig összesen csak 7 féle dekor van magában a menümben.

Kérem szíves segítségeteket az ügyben! :)

Köszönettel: mandityalexandra ID: 56158614

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Véletlenszerű ajándék:
    - 2 db 48 órás munkáskupon volt most a ládából.

7. hakmak

hakmak Utánpótlás-írogató

Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, sehol nem találom Pannikáimat.... mind eltűnt, kerestem mindenhol Páncél Panniékat, mindhiába. Nem tudom, hogy lemaradtam-e valamilyen változás híréről esetleg? A másik, amit nem találok, az sajnos az ID számom, mivel a saját nevem se látszik a farmon, anno lenti sávban volt a név, és ID is, most ezt se látom. Tudom, ez így necces, de....ha esetleg mégis tudnátok segíteni, megköszönném!
    Hakmak

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Egy kis segítség:

Az User ID számodat a farmkeret alján találod meg a játék böngészős verziójában, klienses verzióban, pedig a játékbeállításokban található, a jobb felső sarokban, fogaskerekekre kattintva, a játékbeállítások gombra kattintva tudod elérni:

Remélem sikerül megtalálnod!

9. hakmak

Köszönöm, így már sikerült, 2095566 az id számom!

10. smoldering

Szia!
    Kis türelmedet kérjük, jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kollega!

11. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Remélem jó helyre írok, mi adja a Party pörgetés ládát? Választ köszönöm.

12. smoldering

Szia!
    Kollegám ellenőrzése alapján, négy darab van kint a Bahamarama ültetvényeden, középen keresd őket, az alsó sorokban.

13. hakmak

Köszönöm szépen.....pedig annyira néztem!!!!!!

Kuzdern és smoldering kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Létezik dekor, létezhet felhősor.
    Felhősoroknál ezt kellene átnézni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Dekorokról nincs ilyen jellegű összesítő, mert annyira sok dekor van már.

Lenczy kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

16. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok nem tom jó helyre irom e de majd meg látom engem elégé zavar ebbel a kockás eventben az hogy ha van is két párom akkor is csak egy párként számolja le nem pedig kettőnek és kevesebb pontot kap az ember jó lenne ezt kicsit helyre igazítani

(Ötletes topikból áthelyezve: 2022.03.20., Othep)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. MonAvatar

MonAvatar Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni, hogy a Calavera szezon 39.szintjét teljesítettem, de nem kaptam meg a "kefevirág"fát, legalábbis nem találom...:-(
    ID: 22660361
    Segítségeteket megköszönöm! Szép napot!

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Bahamás Fás menüben kerested?
    Szigetes fa.

22.[​IMG]Kefevirág fa12:00 óra
    212 BTP
    ..Kefevirág fa szirom525"Comore-szigetek"
    Calavera szezon

fakír1020 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. MonAvatar

MonAvatar Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! Megtaláltam!

Othep kedveli ezt.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Abszolút rossz helyre írtál.
    Egy, a fórum főoldalának közepe táján található segítségkérő topikban hamarabb kaptál volna segítséget, mert a csevegőkben ritkább a moderátori jelenlét.
    Nincs mit helyreigazítani, mert nincs hiba a minijátékban.
    A pár csak egyszer számít.
    Ha az öt kockában pl. van két párod: mondjuk két 6-osod és két 4-esed, akkor csak az egyik pár után kapsz pontot.

Kérlek, tanulmányozd át a kockapóker szabályait:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockázatos-kihívás-8-2022-március-hátulgombolós-kockázatos-kihívás.22163/#post-1252795

(Ötletes topikból áthelyezve: 2022.03.20., Othep)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.