Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ezen feladat megoldásával a Raktárházak fejlesztéséhez szükséges építési terveket kapsz, nem fejlesztést.
    Egy Raktárház maximum 8 férőhelyig fejleszthető, egyelőre több szintje nincs.

Itt olvashatsz erről bővebben:
    Raktárházak

kedvenc62 kedveli ezt.
  2. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Tehát akkor semmi értelme sincs a gazdaköri feladatok elvégzésének?
    -Baha - vadaskert 3 szint
    -Baha - vadaskert 4 szint
    -Baha - vadaskert 5 szint....
    kedvenc62
    ID 4057286

Utoljára szerkesztett: 26.3.22
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Maradva a Vadaskertnél - de a többi raktárházra ugyanez vonatkozik -, jelenleg 14 darab lehet belőle egy játékosnak: 7-7 a farmon és a Bahán. Ebből egyet-egyet szerezhetünk csiilagért/arany banánért, a többit farmaranyért vehetjük meg. Egy Vadaskert fejlesztéséhez a szerszámokon kívül szükség van építési tervekre. Ezeket a terveket kaphatjuk meg a gazdaköri feladatokból. Pont annyi építési terv található a gazdaköri feladatokban, amennyi a játékban elérhető összes Vadaskert második szintre fejlesztéséhez szükséges.

Magam is úgy vélem, hogy kissé félrevezető a gazdaköri feladatok elnevezése, mert azt sugallhatja kevésbé tájékozottaknak, hogy Vadaskertek vagy azok második szint utáni további fejlesztései szerezhetők az elvégzésükkel, de az ismertető és a nyereménylista is egyértelműen jelzi, hogy csak építési terv található bennük (eltekintve a szokásos himi-humitól).

4. kiralmo

kiralmo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy le akarom mondani a prémium tagságomat!Mit kell tennem??

5. mama1581

mama1581 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nem tudom a keresős játékot játszani ,csak a betöltő virág forog egyébként minden működik a játékban és a farmon is újraindítás után sem változott semmi

6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    Kliensen játszol vagy böngészőn? Próbáld meg a másik módot használni a szokásos helyett. Illetve egy alapos géptakarítás, újraindítás is segíthet.

7. Enike**

Szia!

Kérlek menj be a bankba.
    Kattints a Farmarany csomagoknál az Üzlet szóra, mintha vásárolni akarnál.
    Akkor kijön ez az ablak:

Itt kattints rá az Állapot és felmondás kifejezésre.
    Akkor jön ki ez:

Az 1. jelnél szerepel az aktuális, élő csomagod típusa, száma, érvényességi dátummal. Ettől jobbra a Felmondás. Ha fel akarod mondani, akkor arra kattints rá. Természetese a prémium tagságod továbbra is érvényes a hatályosság idejére, de mivel felmondod, nem hosszabbodik meg mentett adatok esetén sem.
    A 2. jelre kattints, ha valami olyan problémád van pl. a megrendeléssel, ami a Fórumon nem oldható meg, mert az nem kompetens ebben.
    A 3. jelnél törölheted a fizetési adataidat, és a folyamatban lévő, valamint a korábbi vásárlások adatait.
    A 4. gombbal vissza tudsz menni az üzletbe, és vagy kilépsz, vagy veszel valamit - amit szeretnél tenni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. csillus35

csillus35 Törekvő

Sziasztok, a tárgykeresős jobboldalánál a 80. kefevirágfa ki van pipálva, de nincs a pajtában. Szerintem. Megnéznétek? Köszönöm szépen. Gazda: csillus35 ID: 5640131

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nézz rá még egyszer, mi a nyeremény a jobb oldalon a 80. haladási szakasznál.
    Az egér ráhúzásával a buborékból meggyőződhetsz arról, mit kaptál meg:
    csillus35.png

A Kefevirág fa a 90. haladási szakasznál lesz nyeremény majd.

10. csillus35

csillus35 Törekvő

Igen, már látom. Hasonlítanak:) Elnézést a felesleges maceráért. Köszönöm szépen

11. Hahacska

Hahacska Törekvő

Sziasztok!
    Utána lehet nézni, hogy mit műveletem a manufaktúráimmal 14.30 körül? Jelenleg 5 db van kinn a szédültön, abból 1 fullos volt eddig, 4 csak félig volt fejlesztve. Örömmel láttam, hogy tudok még fejleszteni. Hamar neki is álltam, váltottam ki terveket.....Végül nyugtáztam, hogy még kettőt kimaxoltam, de az ólak belepakolásánál láttam, hogy csak + egy lett maxon.
    No, sehogy sem értem mit néztem be.
    Ha van rá mód, kérlek nézzetek utána. Köszönöm!
    ID: 25823677

12. Enike**

Szia!

Arra jogosult kollégám ellenőrizte, köszönöm a türelmed!

03-29-én 14:36 óra után a Baha-manufaktúra 4. gazdaköri küldetést kezdted teljesíteni fejlesztés érdekében.
    A Szédült szántódon kint termel 3 db manufaktúra 1. szintű tároló.
    Van kint 2 db manufaktúra 2. szintű tároló, de csak az egyikben van 8 ól, a másikba még tudsz majd behelyezni 2 ólat, mert a tároló már teljesen felfejlesztett.
    Manufaktúra építési terved (5 db) még van, ellenőrizheted a pajtádban is.

-ágianyu33- és Hahacska kedveli ezt.
  13. Hahacska

Hahacska Törekvő

Köszönöm szépen!
    Igen, én is ezt látom. A bánatom az volt, hogy azt hittem, hogy 2 manufaktúrát fejlesztettem épp 2.szintűre, de csak egy olyat találtam, amibe 2 ólat még betehettem. Biztos bebambultam közben, megártott a múlt heti 6napos munkahét, úgy látszik rendesen fáradt vagyok. Ezt a mostani hetet rövídtenem kéne...:sleepy: Holnap kérek is 2 nap szabit;)

Enike** kedveli ezt.
  14. özséb

özséb Aktív író

Szia!
    Már nem az első eset bosszant hogy a Gazdaboltban-Alapfelszerelés-Szolgáltatás- nál valaki kiváltja Party pörgetéseket. Ma beléptem és "mind elfogyott" felírat várt a 100-10-150-25-50-75-5 db-os party pörgetésnél. Kérem valaki nézze meg ki jut be a farmomra.
    Elnézést ha nem jó helyre írta. ID 3640116
    Köszönöm a segítséget!

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A legfontosabb: senki sem vásárol a nevedben! A party pörgetésnél is van limit, nem csak a simánál. Farmaranyas vásárlásnál max 100 db-ig, akciókor max 200 db-ig vásárolhatsz. Ha egy csomag ezt a korlátot túllépné, nem engedi megvenni, és ezt azzal a Mind elfogyott szalaggal jelzi. Nem állítom, hogy nem félreérthető, de szerencsére nem jelent semmi problémát.
    Részletes ismertető: Enciklopédia -> Kerekkerék: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/

16. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a farszomszédom részére. 3 db farmja van amin aktívan gazdálkodik. Bogica0925 ID 10046738,
    maci2009 ID 50624613, horandrea70 ID20479682 nem tud belépni egyik farmjára sem. Belép, megjelenik a piac és utána kidobja. Netje jól működik. Én be tudok lépni hozzá. Legyetek szívesek utána nézni mi lehet a gond. Előre is köszönöm.

17. Enike**

Szia!

A központ frissítette a kliens verzióját 1.2.8-ról 1.2.9-re.
    A frissítés nem minden esetben történik meg hibamentesen. Ezért újra kell telepíteni a klienst.
    Ezt úgy tehetjük meg, hogy a már feltelepített klienst le kell törölni, ezután az alábbi linket megnyitva automatikusan letölti a böngésző a kliens telepítőjét (amennyiben nem, kattintsunk a zöld színű "letöltés" kapcsolóra):
    https://www.farmerama.com/?action=externalDownloadUnity
    A letöltött telepítővel fel kell telepíteni a klienst, ezt követően már működni fog.

Köszönjük a megértésedet!

18. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Köszönöm szépen a gyors választ továbbítani fogom.

Enike** kedveli ezt.
  19. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy fekete-fehér lett a farm minden része. Mi lehet a probléma?Segítségért előre is köszönet.
    ID: 18353173

Gio és milanzs kedveli ezt.
  20. csotitimi

csotitimi Utánpótlás-írogató

fekete fehér a játék része nálam is

milanzs kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.